SsangYong Baja 500 Romania

SsangYong este sponsor principal al celei mai asteptate curse de rally raid din Romania, prima etapa din East European Tout Terrain Series si din Campionatul national de rally-raid.

In perioada 28-30 aprilie 2017, Asociatia sportiva de off-road CAP 180 in colaborare cu Clubul sportiv de off road CORB 44 si asociatia club SO MOTO RACING si cu sprijinul marcii coreene de SUVuri 4x4 SsangYong, organizeaza a doua editie a celei mai asteptate curse de rally raid - Ssangyong Baja 500 Romania 2017.

Ssangyong Baja 500 Romania 2017 se va derula intr-un peisaj pitoresc, departe de civili¬zatie, cum rar se mai poate intalni in Europa, si va cuprinde 2 probe de legatura de 150 de km total si o singura proba speciala de 500 km.

Ssangyong Baja 500 Romania 2017 garanteaza o aventura in care abilitatile pilotului de a stapani propriul bolid, mentinandu-l in parametri functionali pana la linia de finish, iscusin¬ta navigatorului de a respecta cu fidelitate indicatiile road-book-ului si rezistenta masinii sunt inseparabile, coordonarea lor fiind esentiala pentru terminarea cursei.

Va asteptam sa ne vizitati incepand de vineri 28 aprilie 2017 in centrul orasului Buzau, in fata Hotel Pietroasa, incepand de la orele 12:00. Pe langa masinile competitorilor veti putea vedea expuse modelele Rexton, Tivoli, XLV si Korando de la SsangYong.

Programul pilotilor de rally raid incepe vineri de la orele 15:00 cand concurentii vor participa la prolog iar sambata, 29 aprilie vor lua startul in cursa incepand de la orele 06:00. Duminica, 30 aprilie, va fi premierea castigatorilor.

Cursa beneficiaza de o numeroasa participare internationala, participantii fiind din Italia, Israel, Ucraina, Grecia, Turcia si Bulgaria. Confirmarea participarii la Ssangyong BAJA 500 Roamania 2017 de catre echipaje recunoscute la nivel international reprezinta o garantie in plus a nivelului ridicat si spectaculozitatii raliului ce se va derula in 28/30 aprilie 2017 in sudul Romaniei.

Amintim echipajele italiene Cangi, Bertoni, Cavinato, Selvatico participanti ai raliurilor, Raliul Fara¬onilor si ai altor raliuri prestigioase internationale, buggy-ul Puma, care in 2014 a castigat Campi¬onat Portugaliei, pilotat de israelianul Doron Heinrich, prototipul Musso-Ssangyong al Haiducii Wheels cu care Maurizio Bordon, presedintele A.S. de off road CAP 180, a participat la Paris-Da¬kar in trei editii consecutive din anii ’90 in calitate de pilot oficial al SsangYongului.

Prototipul Musso-Ssangyong al Haiducii Wheels va fi pilotat de Roxana Ciuhulescu, faimoasa prezentatoare a emisiunii Promotor, imaginea Land Rover Romania si a FRAS (Federatia Romana de Automobilism Sportiv) si totodata o pasionata sustinatoare a sporturilor motorizate, pilot si navigator cu multe participari in curse de rally si karting.

Un video al cursei de anul trecut gasiti aici. https://www.facebook.com/ssangyongromania/posts/435244250161153 .

Mai multe detalii despre cursa si program gasiti aici www.baja500.ro .

Va asteptam cu drag !