SsangYong XLV!

Prin latura sa multifuncţională, practică, noul SsangYong XLV va deveni preferatul familiei. Portbagajul uriaș și spaţiile interioare generoase vor face viaţa mai ușoară. Cel mai vechi producător de mașini din Coreea de Sud reunește în acest nou SUV o amenajare interioară exigentă, noi motoare performante și o siguranţă excepţională.

 

EXTINDE DISTRACŢIA ÎN FAMILIE

 

Pregătește toate bagajele și pornește la drum! În XLV pot călători confortabil cinci adulţi iar în portbagajul imens poţi încărca și descărca ușor valizele și geamantanele familiei.

 

UN PROFIL ALUNGIT.

 

720 de litri are portbagajul lui XLV și este una din consecinţele extinderii corpului din spatele stâlpului ”C”. A crescut și spaţiul la picioare al pasagerilor din spate și s-a îmbunătăţit și flexibilitatea la încărcare în portbagaj. Linia descendentă a plafonului inspiră dinamism în timp ce stâlpii ”A” și ”C” înclinaţi, cu inserţii lucioase de culoare neagră accentuează personalitatea XLV-ului.

 

CELE MAI NOI MOTOARE ȘI TRANSMISII.

 

Cele mai noi motoare Ssangyong, dezvoltate în Europa, satisfăcând normele Euro 6, pe benzină de 1,6 litri, fabricat integral din aluminiu, respectiv pe diesel de 1,6 litri cu injecţie directă, cu rampă comună (common rail) şi cu turbocompresor cu geometrie variabilă, au un cuplu motor foarte ridicat, fiind totuşi deosebit de silenţioase şi economice. Ambele motoare pot fi cuplate cu transmisii manuale în 6 trepte sau transmisii automate Aisin în 6 trepte.

 

SIGURANŢĂ FĂRĂ COMPROMISURI.

 

În cazul noului XLV, elementele de caroserie cele mai expuse forţelor care survin în cazul unei coliziuni sunt fabricate cu o tehnologie specială care triplează rezistenţa oţelului normal. Siguranţa pasivă este asigurată, printre altele, de cele 7 airbaguri, o echipare excepţională în categoria sa.

71,1% din caroseria noului XLV este construită din oţel de înaltă rezistenţă, foarte costisitor de altfel, dar mai uşor şi mult mai rezistent decât oţelul tradiţional iar 38,5% chiar din oţel cu bor ultra-rezistent.