Musso Grand pick-up

Atractiv și versatil

Noul Musso Grand nu numai că arată scandalos de bine, el este înzestrat cu virtuțile clasice ale pick-upurilor: utilitate maximă combinată cu o caroserie deosebit de robustă și practică.

NOUL MUSSO: LIBERTATEA PE PATRU ROȚI.

Design

FOARTE STILAT

Musso se remarcă prin designul marcant al părții frontale, spatele clasic de pick-up, silueta elegantă și interiorul spațios și confortabil.

Astfel el devine o combinație perfectă de stil, confort și utilitate.

Funcționalitate

ÎNTOTDEAUNA pregătit

Musso este partenerul ideal de mobilitate – pe drum în interes de serviciu sau în vacanță, în munca de zi cu zi sau la hobbyuri și sport.

Ca un adevărat pick-up, este stăpân pe orice situație.

Siguranță

CONSTRUCȚIE ROBUSTĂ

Noul șasiu Quad Frame, caroseria longevivă cu gardă la sol ridicată, până la 6 airbaguri, cele mai noi soluții tehnice și sisteme de siguranță pentru siguranța maximă – Musso pariază pe siguranță în orice situație.

Detalii

Atitudine dinamică

În centrul designului frontal elegant și în același timp expresiv stă grila impunătoare a radiatorului , cu o bară orizontală cromată. Liniile dinamice care pornesc de la grilă și continuă pe capota motorului și pe părțile laterale subliniază, împreună cu fața musculoasă, designul atractiv al noului Musso Grand. Spatele caracteristic de pick-up reia în liniile sale forma marcantă a părții frontale, realizând astfel o imagine de ansamblu armonioasă.

Hayon elegant la benă

Hayon elegant la benă

OGLINZI RETROVIZOARE EXTERIOARE CU SEMNALIZATOARE

OGLINZI RETROVIZOARE EXTERIOARE CU SEMNALIZATOARE,

și lămpi pentru iluminarea solului

XFARURI CU XENON

FARURI CU XENON,

cu lumini permanente dezi LED

Partea frontală și părțile laterale oferă un amestec marcant de linii musculoase și suprafețe curbate, farurile de ceață rotunde adaugă un strop de rafinament

Capitonaj benă

Capitonaj benă

GRILA DE RADIATOR

GRILA DE RADIATOR

BLOCURI OPTICE SPATE MARCANTE

BLOCURI OPTICE SPATE MARCANTE

CONFIGURATOR CULORI

 • Alb GRAND

 • Alb perlat

 • Negru SPACE

 • Verde AMAZONIA

 • Albastru ATLANTIC

 • Rosu INDIAN

 • Gri închis MARBLE

 • Gri antracit GALAXIES

carousel carousel carousel carousel carousel carousel carousel carousel carousel

Jante

Ultimul retuș pentru un design perfect

Jante din aliaj ușor 17

Jante din aliaj ușor 17”

Jante din aliaj ușor 18

Jante din aliaj ușor 18"

Jante din aliaj ușor 18 negre

Jante din aliaj ușor 18" , negre

Jante din aliaj ușor 20

Jante din aliaj ușor 20"

INTERIOR

Coajă dură, miez confortabil

În interiorul configurat ergonomic șoferul se simte imediat ca acasă. Toate elementele de comandă sunt la îndemână și datorită numeroaselor compartimente de depozitare și elemente de confort, timpul petrecut la bord este cât se poate de plăcut atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

carousel

Spațiu interior

Scaunele ergonomice confortabile și spațiul interior generos transformă într-o experiență plăcută chiar și cele mai dificile sarcini de transport. Compartimentele de depozitare practice din uși și din consola centrală ajută la păstrarea ordinii în habitaclu.

Un mâner robust montat pe stâlpul B ușurează urcarea și coborârea pasagerilor din rândul al doilea de scaune. Pe lângă suporturile de băuturi pentru toți pasagerii, consola centrală oferă și o priză de 12 V și port USB pentru racordarea dispozitivelor electronice.

SCAUN CONFORTABIL

CĂLĂTORIE PLĂCUTĂ

Scaunele față cu încălzire și ventilația suplimentară pentru scaunul șoferului și pasagerului din față transformă fiecare călătorie într-o plăcere.

Și pasagerii de pe bancheta din spate își vor găsi o poziție confortabilă. Fiindcă interiorul Musso a fost construit cu o podea plată – pentru și mai mult spațiu la locurile din spate. În plus, spătarul banchetei din spate poate fi înclinat cu până la 27°.

DETALII DE ECHIPARE

BINE CONECTAT ȘI CONFORTABIL

Călătoria în Musso nu este doar confortabilă, ci și distractivă. Coloana de direcție este reglabilă în înălțime și în adâncime, putând fi adaptat la înălțimea oricărui șofer. Butoanele integrate în volan oferă acces direct la sistemul de infotainment și de navigație, precum și la sistemul tempomat.

Patru camere video oferă asistență la viteze reduse și la manevrele de parcare, imaginea acestora este afișată pe ecranul automobilului sub formă de vedere 3D a automobilului și a împrejurimii acestuia. Astfel mersul înapoi și parcarea devin și mai ușoare.

VOLAN CU ÎNCĂLZIRE

VOLAN CU ÎNCĂLZIRE

CAMERĂ VIDEO

CAMERĂ VIDEO ÎN CARCASA OGLINZII

RETROVIZOARE EXTERIOARE

AFIȘAREA unghiului de bracaj

AFIȘAREA unghiului de bracaj

CAMERĂ VIDEO RETROVIZOARE

CAMERĂ VIDEO RETROVIZOARE

Sistem de camere video cu vedere 3D 360°

Sistem de camere video

cu vedere 3D 360°

PANOU DE INSTRUMENTE SUPERVISION

PANOU DE INSTRUMENTE SUPERVISION

cu afișarea turației

AFIȘAJ SUPLIMENTAR

AFIȘAJ SUPLIMENTAR

pentru sistemul de navigație

Sistem de navigație cu ecran tactil de înaltă rezoluția cu diagonala de 9,2”, cu Apple CarPlay și Google Android Auto integrate.

ASISTENT PARCARE

ASISTENT PARCARE

Tehnică

carousel
carousel

Apple CarPlay și

Google Android Auto

Conectați-vă smartphone-ul la automobil și controlați-l prin ecranul tactil. Efectuați apeluri telefonice, descărcați e-mailuri și mesaje text sau ascultați muzică de pe smartphone-ul dumneavoastră. (Disponibil cu sistemul de navigație cu ecran de 9,2” și cu sistemul Smart Audio cu ecran de 8”.)

SIGURANȚĂ ACTIVĂ:

TEHNICĂ MODERNĂ PENTRU MAI MULTĂ SIGURANȚĂ

Sisteme active de asistență sprijină șoferul în sarcinile sale și ajută la evitarea situațiilor periculoase.

bsd

Monitorizare unghi mort (BSD)

Senzorii recunosc vehiculele aflate în unghiul mort și avertizează șoferul printr-un semnal în oglinda retrovizoare exterioară.

lca

Asistență la schimbarea benzii de circulație (LCA)

Vehiculele care se apropie cu viteză din spate sunt recunoscute din timp și șoferul este avertizat prin clipirea luminii de avertizare din oglinda retrovizoare și prin avertisment sonor.

rcta

Alertă privind traficul în spatele automobilului (RCTA)

Alertează șoferul în cazul mersului înapoi dacă se apropie din lateral alte vehicule.

daw

Avertisment privind atenția șoferului (DAW)

Când sistemul detectează scăderea considerabilă a atenției șoferului, îl atenționează prin avertisment sonor și printr-o pictogramă afișată pe panoul de instrumente.

aeb

Sistem de frânare de urgență autonomă (AEB)

Detectează vehiculele aflate în mișcare sau oprite și alertează șoferul în avans pentru a preveni coliziunile sau a diminua efectele acestora.

carousel
carousel

GRUP PROPULSOR

MOTOR ȘI TRANSMISIE ÎN PERFECTĂ CONCORDANȚĂ

Datorită puternicului motor diesel 2.2 e-XDi (202 CP la 3800 rot/min și cuplu 441 Nm la 1600-2600 rot/min – transmisie automată cu 6 trepte), Musso Grand poate tracta până la 3 tone (cu frânare, AT 6 trepte). Reglarea optimă a treptelor transmisiei automate AISIN cu 6 trepte asigură transmisia corespunzătoare a forței la cele mai diferite condiții de deplasare. Schimbarea de treaptă se realizează rapid și lin în fiecare interval de viteze. Schimbarea manuală a treptelor asigură reacții rapide pentru un condus și mai dinamic.

Tracțiune

Tracțiune integrală cuplabilă

Șoferul decide când să activeze sistemul de tracțiune integrală temporară opțională a Musso, care este întotdeauna gata de utilizare. În modul de funcționare 2WD numai puntea spate este antrenată și vă permite să călătoriți deosebit de eficient.

4wd

4WD

Tracțiune integrală cu reducție pentru teren dificil

4wd

4WD

Tracțiune integrală pentru teren sau pentru drumuri alunecoase

2wd

2WD

Tracțiune spate în condiții normale de deplasare

carousel

MASĂ REMORCABILĂ MAXIMĂ 3 TONE

Funcționalitate

Musso Grand va fi este partenerul ideal de mobilitate – pe drum în interes de serviciu sau în vacanță, în munca de zi cu zi sau la hobbyuri și sport. Ca un adevărat pick-up, Musso Grand este întotdeauna stăpân pe situație.

Bena este căptușită cu un înveliș stabil din material plastic. Ea este prevăzută cu ochi de amarare în fiecare colț pentru fixarea simplă și sigură a încărcăturii.

carousel
carousel
carousel
legzsakok
1
2
3
4
5
6

Siguranță

SIGURANȚA ARE PRIORITATE ȘI LA NOI

Noul Musso Grand a fost proiectat pentru a vă proteja familia și în cele mai neașteptate situații, fiind disponibil cu 6 airbaguri: airbag frontal pentru șofer și pasagerul din față (acesta poate fi dezactivat), airbaguri laterale față și airbaguri cortină. De asemenea, coloana de direcție telescopică, centurile de siguranță prevăzute cu sistem de pretensionare și limitator de efort, precum și tetierele active asigură protecția suplimentară a ocupanților scaunelor din față.

 • 6 airbaguri

 • 1 Airbag șofer
 • 2 Airbag pasager față
 • 3,4 Airbaguri laterale față
 • 5,6 Airbaguri cortină
carousel

Diferențial autoblocant

Atunci când, la deplasarea pe drum alunecos, o roată derapează, sau o roată pierde contactul cu solul la deplasarea pe teren, diferențialul conectează roțile de pe aceeași punte, pentru a restitui tracțiunea pe puntea respectivă.

ess

ESS

semnal de oprire de urgență
hdc

HDC

asistență la coborârea pantelor

Sisteme moderne de asistare a șoferului: semnal de oprire de urgență (ESS), asistență la coborârea pantelor (HDC) și asistență la pornire în rampă (HSA).

hsa

HSA

asistență la pornire în rampă
carousel

GATA PENTRU MAI MULTĂ ACȚIUNE

Musso este un pick-up conceput pentru acțiune, cu standarde înalte de siguranță, cu forță impresionantă și un factor ridicat de plăcere la volan.

Date tehnice şi dotări

Musso Grand Pick-up echipare style 4wd

Preț promoțional de la 30.820 EUR (TVA inclus)

 • 2.2 e-XDI (diesel) – 202CP, 441Nm(AT6) /400Nm(M6)
 • Diferențial autoblocant (pe puntea spate)
 • Tracțiune 4x4 nepermanentă, cu reductor cu amplificare a cuplului motor
 • Suspensie spate cu punte rigidă și arcuri lamelare
 • ARP Protecție activă contra răsturnării
 • HDC – Asistență la coborârea pantelor
 • HSA Asistență la pornire în rampă
 • Pilot automat
 • Geamuri acționate electric în față și spate
 • Faruri cu control automat și ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie
 • Sistem manual de climatizare
 • Ecran monocrom de 3,5” în panoul de instrumente
 • Unitate multimedia 2DIN (MP3, RDS, sistem BT pentru telefon și redare muzică, cu comutatoare pe volan)
 • Capitonaj benă din plastic
 • Jante oțel 17"

Musso Grand Pick-up echipare premium 4wd

Preț promoțional de la 36.950 EUR (TVA inclus)

 • Suspensie spate cu punte semirigidă și 5 brațe multi-link
 • Cheie inteligentă
 • Airbag șofer, airbag pasager, airbaguri laterale la scaunele din față, airbaguri cortină
 • Pachet AEBS: AEBS Sistem automat de frânare de urgență, LDWS Asistent schimbare benzi de circulație, HBA Asistent activ pentru controlul automat al luminilor de drum, TSR Asistent de recunoaștere și afișare a
  indicatoarelor de circulație
 • Panou de instrumente Supervision 3D cu ecran LCD color de 7”
 • Climatizare automată pe 2 zone
 • Scaune cu tapițerie din piele, scaune față cu ventilare și încălzire (șezut și spătar)
 • Unitate multimedia cu ecran tactil de 9,2”, cu navigație UE
 • Jante din aliaj ușor de 18” cu pneuri 255/60 R18
 • Faruri cu Xenon + lumini permanente de zi LED

NIVELE DE ECHIPARE ȘI ECHIPĂRI OPȚIONALE

Nume STYLE 4WDPREMIUM 4WD
Motoare
Musso Grand 2.2 e-XDI – cabină dublă, 5 locuri, diesel, 2,2 litri, 202 CP, 400 Nm/M6, 441 Nm/A6, 4x430.820 €36.950 €
Pachete opționale
Transmisie automată AISIN cu 6 trepte de viteză și selector manual al treptelor de viteză1.600 €1.600 €
Transmisie manuală 6 trepte de vitezăXX
Trapă plafon acționată electric, cu sistem antiprindere-590 €
Diferențial autoblocant, pe puntea spateXPREMIUM PLUS
Interior/Confort
Tablou de bord Super Vision 3D cu afișaj LCD de 7”-X
Tablou de bord cu afișaj central LCD de 3,5”X-
Pilot automatXX
Volan îmbrăcat în poliuretanX-
Volan multifuncțional îmbrăcat în piele, cu încălzire-X
Geamuri întunecate (excepție luneta)XX
Schimbător de viteze îmbrăcat în pieleXX
Oglinda interioară electrocromăXX
Geamuri acționate electric în faţă și în spateXX
Geamul șoferului cu sistem de antiprindere și funcție coborâre + ridicare automatăXX
Închidere centralizată cu telecomandă + cheie elegantă cu lamă rabatabilăXX
Ștergătoare parbriz cu degivrare, senzori de ploaieXX
Lunetă cu încălzire cu temporizatorXX
Climatizare manualăX-
Climatizare automată pe două zone, reglabile independent, cu filtru activ pentru reducerea mirosurilor din exterior-X
Scaune ergonomice multicontur, cu tapițerie din stofăX-
Scaune ergonomice multicontur cu tapițerie din piele, cu încălzire a pernei pentru șezut și a spătarului și cu ventilare (pentru scaunele din față)-X
Încălzire în scaune (ambele rânduri), ajustare electrică pentru scaunul șoferului și pentru scaunul pasagerului, suport lombar la scaunul șoferului-PREMIUM PLUS
Scaun şofer cu înălţime reglabilăXX
Pachet piele maro - (opțiunea E25 cu piele maro) - disponibil doar cu pachetul PREMIUM PLUSX390 €
Cotiere centrale faţă și spate cu suport pentru 2 pahareXX
Covorașe mochetăXX
Audio
Comenzi audio pe volan (telefon, audio, radio)XX
Unitate multimedia 2DIN (player MP3, radio RDS-DAB, car-kit bluetooth, patru difuzoare)X-
Pachet multimedia Smart Audio cu ecran tactil de 20,3 cm (8”), cu radio DAB&RDS, MP3 mediaplayer încorporat, cu 6 difuzoare, cu cameră video pentru marșarier, comenzi pe volan, car-kit Bluetooth și antenă DAB560 €-
Pachet multimedia HD Smart Audio cu ecran HD sensibil la atingere de 23,4 cm (9,2”), cu software de navigație UE, cu radio DAB&RDS, MP3 mediaplayer încorporat, cu 6 difuzoare, cu cameră video pentru marșarier, cu comenzi pe volan, car-kit Bluetooth, anten-X
Pachet AMS - monitorizare video 360° (prin 4 camere video amplasate în fața, în spatele și în lateralele autovehiculului)-690 €
Conectori USBXX
Exterior
Jante oțel 17" cu pneuri 235/70 R17 Extra LoadX-
Jante aliaj 17" cu pneuri 235/70 R17290 €X
Jante aliaj 18" cu pneuri 255/60 R18 (pentru versiunile cu suspensie multilink)-X
Jante aliaj 18" negre cu pneuri 255/60 R18 (pentru versiunile cu suspensie multilink)-140 €
Jante aliaj 20" cu pneuri 255/50 R20 (pentru versiunile cu suspensie multilink)-590 €
Sistem de verificare a presiunii în pneuri (TPMS)XX
Oglinzi exterioare rabatabile electric, cu încălzire și ajustabile electric, cu semnalizatoare cu LED și lumini ambientale exterioare integrateXX
Mânere portiere în culoarea caroserieiXX
Apărători noroiXX
Parasolare șofer și pasager dreapta fațăXX
Scrumiere mobileXX
Faruri cu proiectoare cu halogen și reglare a niveluluiX-
Pachet iluminare - faruri cu Xenon (HID), proiectoare de ceață cu LED-X
Lumini de pozițieX-
Proiectoare ceaţă faţăXX
Proiectoare ceaţă faţă cu LED-PREMIUM PLUS
Stopuri ceaţă spateXX
Parbriz şi geamuri faţă cu izolare fonică și protecție UV Solar ControlXX
Capitonaj benăXX
Bare de amarareSTYLE PLUSX
Culori interioare
Negru - Tapițerie de culoare neagră, din material textil, plafon de culoare neagrăX-
Negru - Tapițerie de culoare neagră, din piele, plafon de culoare neagră-X
Maro - Tapițerie de culoare maro, din piele, plafon de culoare neagră-X
PACHETE DE OPȚIUNI
STYLE PLUS

Pachet 6 airbaguri - airbag pentru șofer, pasager dreapta(dezactivabil opțional), în lateralele scaunelor din față (pentru torace și pelvis) și cortină, Volan multifuncțional reglabil pe 4 directii si servodirecție cu asistență variabilă în funcție de viteza de rulare, Senzori de parcare, în față și în spate, Bare de amarare

1.190 €-
PREMIUM PLUS

Diferențial autoblocant, pe puntea spate, Proiectoare ceaţă faţă cu LED, Încălzire în scaune (ambele rânduri), ajustare electrică pentru scaunul șoferului și pentru scaunul pasagerului, suport lombar la scaunul șoferului, Pachet Tech: Asistent monitorizare trafic în spatele mașinii (cu avertizare la versiuni cu M6(RCTW) și intervenție la versiunile cu A6(RCTA)), Asistent inteligent de schimbare a benzilor de circulație (LCW) cu Asistent monitorizare unghi mort (BSW) și Asistent de frânare de urgență(BSA)

-1.590 €
Culori exterioare
Alb GRANDXX
Alb perlat PEARL WHITE (sidefat)590 €590 €
Negru SPACE490 €490 €
Verde AMAZONIA (metalizat)490 €490 €
Gri antracit GALAXIES (metalizat)490 €490 €
Albastru ATLANTIC490 €490 €
Rosu INDIAN (metalizat)490 €490 €
Gri închis MARBLE490 €490 €
Siguranță
Suspensie față cu brațe triunghiulare suprapuse și arcuri elicoidaleXX
Suspensie spate cu punte semirigida si arcuri lamelare

Disponibil doar în cazul comenzii în producție. În echiparea Premium, la alegerea suspensiei cu arcuri lamelare, vehiculul va fi echipat cu jante de aliaj 17” cu pneuri 235/70 R17 Extra Load.

XX
Suspensie spate cu punte semirigidă și 5 brațe multi-link-X
BAS Asistent frânareXX
ABS + EBD Sistem de protecție împotriva blocării roților la frânare și distribuție electronică a frânăriiXX
ESP Controlul electronic al traiectorieiXX
ARP Protecţie activă împotriva răsturnăriiXX
HDC Asistență la coborârea în pantăXX
HSA Asistență la pornirea în rampăXX
TCS Sistem de control al tracțiuniiXX
Volan multifuncțional reglabil pe 2 direcțiiX-
Coloana directie cu servodirecție hidraulică și deformabilă pentru absorbția șocului în caz de accidentXX
Volan multifuncțional reglabil pe 4 directii si servodirecție cu asistență variabilă în funcție de viteza de rulareSTYLE PLUS-
Imobilizator coloană direcțieX-
Cheie inteligentă (Deschidere/Închidere portiere cu senzor de proximitate, pornire cu buton Start-Stop și imobilizator electronic ESCL al volanului)-X
Airbaguri frontale şofer și pasagerX-
Pachet 6 airbaguri - airbag pentru șofer, pasager dreapta(dezactivabil opțional), în lateralele scaunelor din față (pentru torace și pelvis) și cortinăSTYLE PLUSX
Mânere suplimentare pe stâlpii ”B”, pentru pasagerii din spateXX
Sistem de alarmăXX
Senzori de parcare, în față și în spateSTYLE PLUSX
Sistem automat de închidere centralizată a portierelor după pornirea automobiluluiXX
Sistem de blocare a portierelor spate pentru siguranța copiilorXX
Sistem de ancorare ISOFIX pentru scaun copil (banchetă spate)XX
Tetiere cu înălțime reglabilă, în fațăXX
Tetiere individuale pentru fiecare loc din bancheta din spateXX
Centuri de siguranță cu două trepte de tensionare, cu semnalizare a cuplării centurilor (pentru scaunele din față)XX
Centuri de siguranță cu 3 puncte de prindere la scaunele laterale din spate si doua puncte de prindere la scaunul din mijloc(spate)XX
Sistem de control al stabilității remorciiXX
Pachet AEBS - AEBS Sistem automat de frânare de urgență, LDWS Asistent schimbare benzi de circulație, HBA Asistent activ pentru controlul automat al luminilor de drum, TSR Asistent de recunoaștere și afișare a indicatoarelor de circulație-X
Pachet Tech

Pachet Tech: Asistent monitorizare trafic în spatele mașinii (cu avertizare la versiuni cu M6(RCTW) și intervenție la versiunile cu A6(RCTA)), Asistent inteligent de schimbare a benzilor de circulație (LCW) cu Asistent monitorizare unghi mort (BSW) și Asistent de frânare de urgență(BSA)

-PREMIUM PLUS
Volan multifuncțional reglabil pe 4 directii si servodirecție electrică cu asistență variabilă în funcție de viteza de rulare-X

Date tehnice şi dotări

Motor Diesel 2.2 e-XDI
Normă emisii UE EURO 6D Step 2
Tracțiune 4WD
(tracțiune integrală nepermanentă cu reductor)
Transmisie 6MT 6AT
Dimensiuni
Lungime mm 5405
Lățime mm 1950
Înălțime mm 1855
Ampatament mm 3210
Ecartament Față mm 1640 (235/70R17)
Spate mm 1640 (235/70R17)
Console Față mm 890
Spate mm 1305
Gardă la sol Față/Spate mm 220 (intre axe)
Diametru de bracaj m 6,09
Unghi de atac ° 19,5
Unghi de degajare ° 20,5
Unghi de rampă ° 20
Lungime benă mm 1610
Lățime benă mm 1570
Adâncime benă mm 570
Mase
Totală autorizată kg 3,260 (lamelar), 2,990 (multilink-elicoidal)
Proprie (lamelare) kg 2175–2246 2185–2256
Proprie (multilink) kg 2110–2195 2120–2205
Remorcabilă maxima autorizata Cu frânare
(multilink)
kg 2600 3000
Cu frânare
(lamelare)
kg 2600 3000
Fără frânare kg 750
Încărcare platou maximă (lamelare) kg 990-1000
(multilink) kg 795-805
Motor
Combustibil - Diesel
Volum rezervor combustibil l 75
Capacitate cilindrică cc 2157
Alezaj x Cursă mm 86,2 x 92,4
Compresie - 15,5 : 1
Număr cilindri - 4 in-line
Performanțe
Putere maximă kW/rpm 148,6 /3800
ps/rpm 202 /3800
Cuplu motor maxim Nm/rpm 441 / 1600~2600 (A6), 400 / 1400~2800 (M6)
Viteză maximă km/h 186,5 183,5
Consum combustibil si emisii CO2 (multilink) Emisii CO2 (mixt) g/km 224 236-242
Consum combustibil (mixt) l/100 km 8,5 9.0-9.2
Consum combustibil si emisii CO2 (lamelare) Emisii CO2 (mixt) g/km 231 245
Consum combustibil (mixt) l/100 km 8,8 9,3

*lamelare=versiune cu punte spate cu arcuri lamelare
*multilink= versiune cu punte spate cu suspensie multilink si arcuri elicoidale
* Consumul de combustibil poate varia in functie de stilul de condus al soferului si conditiile de drum.
* Prezentele date tehnice pot varia in functie de certificarile regionale sau de configuratiile si echiparile locale.