REXTON G4

Noul Rexton G4. PERFORMANȚĂ ȘI CARISMĂ.

”Good to Great”

O adevărată evoluție. Noul Rexton este un hotărât pas înainte făcut de industria auto coreeană.
Noul Rexton este acum mai sigur, mai puternic, mai spațios și mai desăvârșit decât a fost vreodată.
Acest nou SUV autentic se conduce excelent, iar tehnologia încorporată a atins noi culmi ale sofisticării pentru confortul, plăcerea și protecția dumneavoastră.

Redefinește un stil propriu păstrând moștenirea SUV

Impresionant prin simpla prezență, elegant și totuși puternic, noul Rexton suprinde pe toți, mai puțin pe șoferul său. Linia superioară a grilei radiatorului în forma unei păsări în zbor, liniile frontale robuste și detaliile fin integrate și armonizate ale noului Rexton redefinesc aspectul clasic SUV, în timp ce linia dinamică de pe părțile laterale evidențiază o frumusețe elegantă.
Aspectul puternic și sofisticat este accentuat de capota alungită a motorului, de blocurile optice frumos desenate, de scutul de protecție negru lucios precum și de ținuta și silueta înaltă adoptată de Rexton. 

Mai multă putere, mai multă agilitate

Noul Rexton este propulsat de un motor diesel cu injecţie directă, de 2,2 l e-XDI LET (Low-end torque), capabil a livra o putere de 181 CP și un cuplu motor de 420 Nm(AT7) - 400Nm(MT6) în plaja de 1,400-2,800rpm, în funcție de transmisia cu care este cuplată. Șocurile de pe suprafața drumului sunt dispersate prin cele 10 brațe ale suspensiei independente din spate, reducând la maxim vibrația ce este transferată caroseriei și asigurând un confort deosebit persoanelor din automobil. Rexton poate remorca încărcături de până la 3 tone, maximul din această clasă de SUV-uri.  

Inscrie-te la un test drive cu noul Rexton G4 !

4x4 cuplabil opțional și cu reductor

Tracțiunea integrală temporară 4WD permite șoferului să aleagă între 3 moduri de funcționare, în funcție de schimbarea condițiilor de deplasare, carosabil sau off-road, în timp ce trenul de rulare al noului Rexton W folosește soluții utilizate de limuzinele de lux pentru a asigura o stabilitate și un confort de prim rang. 

Transmisie automată cu 7 trepte

Transmisia automată 7G-TRONIC cu 7 trepte de viteză de la Mercedes-Benz, cu funcție opțională ”Winter” (anti-derapare) și computer TCU pentru consum redus de combustibil și schimbări line ale treptelor de viteză operează eficace și eficient, monitorizează stilul de conducere și adaptează momentul de schimbare al treptelor de viteză.  

Luxul devenit accesibil

Materialele utilizate în interiorul noului Rexton accentuează rafinamentul și distincția. Scaunele ergonomice multicontur sunt tapițate cu piele Nappa, incredibil de moale și relaxantă, matlasate elegant și pot fi ajustate electric. Iarna pot încălzi perna pentru șezut și spătarul iar vara pot fi ventilate. Un ecran digital de 7”(17,8 cm) tronează în mijlocul tabloului de bord iar un alt ecran digital sensibil la atingere de 9,2”(23,4 cm) domină consola centrală. Iluminarea ambientală cu LED din zona mânerelor portierelor, a zonelor de depozitare, a tabloului de bord, a consolei sau a zonei picioarelor conferă distincție și valoare unui ambient definit funcțional.

Interiorul este disponibil în următoarele scheme de culori:

- Maro ”COGNAC” - tapițerie din piele premium Nappa, cu cusătură ornamentală, plafon de culoare neagră

- Negru ”ASH” – disponibil în 3 variante : tapițerie din piele premium Nappa cu cusătură ornamentală bej, tapițerie din piele și tapițerie din stofă

- Bej ”Ivory” – disponibil în 3 variante : tapițerie din piele premium Nappa cu cusătură ornamentală bej, tapițerie din piele și tapițerie din stofă

Vizitează unul din showroomurile din Romania, convinge-te de interiorul luxos si testează noul Rexton G4 !

 5 sau 7 locuri confortabile, 10 variante de compartimentare, flexibilitate și spațiu la discreție

Ambele scaune din primul rând sunt ventilate iar scaunele din primul și al doilea rând sunt încălzite. Pot fi memorate reglajele preferate pentru scaunul șoferului și oglinzile retrovizoare pentru trei șoferi diferiți; ambele scaune din față sunt reglabile electric. Spațiul pentru picioare în rândul al doilea este excepțional, datorită organizării optimizate a spațiului interior; scaunele din rândul al doilea pot fi rabatate și înclinate pentru a maximiza volumul portbagajului.

Scaunele pot fi rabatate pentru a putea transporta obiecte foarte lungi iar scaunele din rândul al doilea pot fi rabatate de două ori pentru a ușura accesul la rândul al treilea.  

Cele mai noi soluții tehnologice

Noul Rexton ne face tuturor viața mai ușoară și mai sigură implementând cele mai noi sisteme active de siguranță și asistență existente pe piață, pentru a minimiza acest risc și pentru a preveni eventuale evenimente neplăcute. Și aproape toate sistemele menționate sunt echipare de serie de la primul nivel de echipare.

-AEBS -Sistem automat de frânare de urgență

-LCA - Asistent inteligent de schimbare a benzilor de circulație

-HBA - Control automat al luminilor de drum

-FCW - Asistent evitare coliziune iminentă 

-TSR - Asistent de recunoaștere și afișare a indicatoarelor de circulație

-LDWS Avertizare la părăsirea benzii de circulație

-RCTA - Asistent monitorizare trafic în spatele mașinii

-BSD - Asistent monitorizare unghi mort

 

Înscrie-te la un test drive și vezi cum funcționează aceste tehnologii pe noul Rexton G4!