Tivoli X150

NĂSCUT PENTRU A CONDUCE

Cu un design elegant și echipat cu nenumărate soluții tehnice de ultimă oră, Tivoli X150 este născut pentru a conduce.

Descoperiți noul Tivoli X150!

Design

DESIGN CONVINGĂTOR

Stil și caracter

Prin stilul său, Tivoli se adresează adepților stilului de viață urban. Silueta elegantă, dar totuși puternică și dinamică atrage atenția. Totodată, mașina radiază o încredere în sine tinerească.

Lăsați-vă cuceriți de spiritul dinamic, urban!

Tehnologie

UN ÎNSOȚITOR PUTERNIC

Performanță și economie

Noile motoare turbo au capacitatea de a furniza o plăcere și o bucurie a condusului pe orice suprafață de drum te-ai afla. Tivoli nu se dezminte nici pe autostrada nici în jungla urbană. Iar transmisiile și tracțiunile disponibile fac din Tivoli a alegere versatilă.

Funcționalitate

MULTIFUNCȚIONAL

Ordine și funcționalitate

În noul Tivoli, spațiul interior poate fi configurat flexibil. Datorită nenumăratelor compartimente și spații de depozitare practice, menținerea ordinii în habitaclu este ușoară. Trăiți în stilul propriu și savurați libertatea!

Motoarele de înaltă performanță și fiabile cuceresc șoferul cu veritabile senzații sportive pe orice drum. Tivoli se descurcă perfect atât în jungla orașului, cât și pe autostradă. Între diferitele opțiuni de propulsie veți găsi garantat un Tivoli corespunzător cerințelor dumneavoastră!

Design

Siluetă

ÎN AVANGARDA STILULUI

Cu stilul său hotărât și plin de caracter, Tivoli radiază excelență și rafinament, detașându-se din pluton. Designul Tivoli a fost inspirat de arhitectura urbană modernă și de liniile ondulate ale naturii. Datorită acestora, Tivoli atrage atenția, trezind sentimente hotărâte în privitor. Îndrăgostiți-vă de elanul tineresc și stilul dinamic, elegant și hotărât al modelului Tivoli!

Detalii

Armonie și dinamism

Noul Tivoli X150 este deosebit de bine echipat chiar și în varianta standard, iar dacă doriți să fie într-adevăr unic, aveți la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru creșterea confortului și plăcerii la volan.

Faruri cu proiector

Faruri cu proiector

Proiectoare de ceață cu LED

Proiectoare de ceață cu LED

Ornament negru lucios pe stâlpul A

Ornament negru lucios pe stâlpul A

Lămpi spate cu LED

Lămpi spate cu LED

Bare amarare negre cu aspect sportiv

Bare amarare negre cu aspect sportiv

Funcție de blocare automată a ușilor

Funcție de blocare automată a ușilor

Grilă radiator cu finisaj superlucios

Grilă radiator cu finisaj superlucios

Oglinzi retrovizoare exterioare acționate electric

Oglinzi retrovizoare exterioare acționate electric

CONFIGURATOR CULORI

 • Alb GRAND

 • Negru SPACE

 • Gri grafit PLATINUM GREY

 • Albastru DANDY

 • Roșu CHERRY RED

carousel carousel carousel carousel carousel carousel

Interior

carousel

ECHIPARE CUPRINZĂTOARE

DETALII BINE GÂNDITE, CONVINGĂTOARE.

Scaunele sunt tapițate cu materiale moi, atent selectate, de calitate, cu modele de cusături elegante, exclusiviste. Exteriorul în sine oferă șoferului o senzație de sportivitate. Tapițeriile de scaune Tivoli contribuie la atmosfera unică a spațiului interior.

Echiparea generoasă a spațiului interior este completată de volanul sport ergonomic dotat cu încălzire, în forma literei „D”, care asigură o priză optimă.

carousel
carousel

Soluții practice

Smart SUV

Soluțiile de confort bine gândite aplicate în habitaclu contribuie la plăcerea completă oferită de conducerea Tivoli. Dispozitivele mobile pot fi conectate cu ușurință la ecranul de până la 9”.

audio

MP3 audio

Unitate multimedia Smart Audio cu ecran de 8” cu cameră video retrovizoare

Unitate multimedia Smart Audio cu ecran de 8” cu cameră video retrovizoare

Unitate de navigație cu ecran de 9” cu cameră video retrovizoare

Unitate de navigație cu ecran de 9” cu cameră video retrovizoare

Panou de instrumente cu ecran TFT-LCD color de 10,25”

Panou de instrumente cu ecran TFT-LCD color de 10,25”

CONFORT

CONFORTABIL ÎN ORICE SITUAȚIE

Tivoli cuprinde o serie de soluții menite să transforme orice călătorie în plăcere pură. Scaune față cu încălzire, scaun șofer cu ventilație în două trepte, scaune spate deosebit de confortabile datorită înclinării la 27,5°, sistemul automat de climatizare cu două zone cu senzor de temperatură și afișaj digital – datorită acestor elemente nu veți mai dori să coborâți din noul dumneavoastră Tivoli!

carousel

Funcționalitate

COMPARTIMENTE DE DEPOZITARE LA ÎNDEMÂNĂ

ÎNTOTDEAUNA ORDINE ÎN HABITACLU

În Tivoli veți găsi deosebit de multe spații de depozitare pentru diferite obiecte – de exemplu, în consola centrală poate fi depozitată chiar și o tabletă, iar torpedoul este împărțit în mai multe compartimente. Buzunarele laterale de pe uși sunt atât de mari încât pot fi amplasate în ele fără probleme chiar și flacoane de 1,5 l.

carousel

EXACT DE CE AVEȚI NEVOIE

SPAȚIU INTERIOR FLEXIBIL

Tehnologie

Motor

Caracter hotărât cu o inimă puternică

Nou-dezvoltatele propulsoare Tivoli sunt deosebit de compacte, eficiente și fiabile. Motorul pe benzină 1.5 GDi-Turbo poate dezvolta 163 CP/5500 rpm, la un cuplu de 280 Nm/1500-4000 rpm. Motorul diesel e-XDi-160 poate livra o putere de 136 CP la 4000 rpm, respectiv un cuplu maxim de 324 Nm în intervalul de turații 1500–2500 rot/min. Astfel, motoarele Tivoli X150 garantează performanță optimă atât în traficul urban, cât și pe autostrăzi.

În plus, automobilul a obținut rezultate excelente la reducerea zgomotului și vibrațiilor. Astfel, cerințele și standardele înalte impuse de SsangYong au ca rezultat călătorii reconfortante și pline de plăcere.

carousel
carousel
carousel

Propulsie

Sistem AWD activ

Tracțiunea integrală inteligentă distribuie în mod automat forța de propulsie între punțile față și spate pentru optimizarea forței de tracțiune. Datorită componentelor perfect armonizate ale sistemului de tracțiune integrală și șasiului dezvoltat special pentru performanță offroad, SsangYong Tivoli prezintă o atitudine suverană atât pe drumuri, cât și în afara lor.

Sistem

Sistem SmartSteer

Alegeți una din trei setări pentru sensibilitatea direcției asistate. Astfel, dintre setările „Normal”, „Comfort” și „Sport” vă puteți alege modul ideal de control al direcției conform preferințelor individuale.

carousel
carousel

Siguranță

O bază puternică drept punct de plecare pentru siguranța cuprinzătoare.

Siguranță activă

Sisteme inteligente de siguranță TEHNOLOGIA LA PUTERE

Cu tehnologia DEEP CONTROL, siguranța perfectă este mai aproape ca niciodată. Fie că vă deplasați în oraș sau porniți în călătorii lungi, cu DEEP CONTROL calmul și siguranța la volan ating niveluri nemaiîntâlnite.

RCTA-i

Alertă și intervenție la traficul în spatele automobilului (RCTA-i)

Dacă sistemul RCTA-i detectează un vehicul care se apropie pe drum în timpul unei manevre de mers înapoi, acesta emite un avertisment sonor și acționează frâna pentru a opri automobilul și a reduce riscul coliziunii.

Alertă la traficul în spatele automobilului (RCTA)

Sistemul avertizează șoferul dacă detectează un obstacol în calea automobilului în timpul manevrelor de parcare sau mers înapoi.

daa

Alertă privind atenția șoferului (DAA)

DAA monitorizează încontinuu manevrele șoferului și dacă detectează semne ale condusului în stare de oboseală, emite un avertisment sonor și recomandă șoferului să facă o pauză pentru odihnă.

eaf

Funcție de asistare la ieșire din parcare (EAF)

La ieșirea din locul de parcare, EAF avertizează șoferul prin semnale acustice și prin afișarea pe ecran a unei pictograme de avertizare dacă din spate se apropie alt vehicul.

sda

Alertă privind distanța de siguranță (SDA)

SDA monitorizează permanent viteza și distanța și avertizează șoferul printr-un semnal acustic dacă distanța față de vehiculul din față scade sub distanța sigură de frânare.

7 airbaguri

7 AIRBAGURI

Siguranța pasagerilor constituie pentru noi cea mai mare prioritate. Datorită sistemului modern de airbaguri instalat la scaunul șoferului și la cele ale pasagerilor, Tivoli vă va proteja întreaga familie. Pe lângă airbagurile șoferului și pasagerului din față, airbagurile laterale la scaunele din față și airbagurile cortină care fac parte din echiparea standard, de la nivelul de echipare „DLX” Tivoli dispune și de airbag pentru genunchii șoferului.
STRUCTURĂ

71,4% din construcție este realizată din oțel de înaltă rezistență

Structura de rezistență a modelului Tivoli garantează rigiditate și siguranță maximă. Circa 40% din caroserie este fabricată dintr-un oțel avansat de foarte înaltă rezistență (AHSS). Pentru a minimiza urmările impactului în cazul unei coliziuni, elementele-cheie ale automobilului sunt întărite cu oțel format la cald, de 5 ori mai robust.

SIGURANȚĂ PE DRUM CU SISTEMELE DE ASISTARE A ȘOFERULUI

lkas,ldw

Sistem de asistență pentru menținerea pe banda de circulație (LKAS)

Sistemul LKAS monitorizează marcajele vopsite pe drum cu ajutorul camerei video frontale. Dacă detectează faptul că automobilul este pe cale să-și părăsească banda de circulație fără a fi semnalizat în prealabil, sistemul acționează automat sistemul electronic de direcție pentru a menține automobilul în banda respectivă.

 

Avertizare la părăsirea benzii de circulație (LDW)

ALDW avertizează șoferul dacă modulul camerei video frontale detectează părăsirea neintenționată a benzii de circulație.

AEBS, FCW

Sistem de frânare de urgență autonomă (AEBS)

Când detectează pietoni sau alte vehicule în calea planificată a automobilului, AEBS eliberează automat pedala de accelerație și acționează frâna pentru a reduce riscul unui accident grav.

 

Sistem de avertizare coliziune frontală (FCW)

Monitorizează viteza vehiculelor și distanța dintre acestea cu ajutorul camerelor video și al senzorilor radar și avertizează șoferul dacă există riscul unei coliziuni.

LCA, SDA

Asistență la schimbarea benzii de circulație (LCA)

Dacă șoferul începe manevra de schimbare a benzii când din spate se apropie cu viteză mare un alt vehicul la o distanță de sub 70 m, LCA avertizează șoferul printr-o lumină intermitentă în oglinda retrovizoare exterioară și avertisment sonor.

 

Alertă privind distanța de siguranță (SDA)

SDA monitorizează permanent viteza și distanța și avertizează șoferul printr-un semnal acustic dacă distanța față de vehiculul din față scade sub distanța sigură de frânare.

HBA

Asistent fază lungă (HBA)

HBA monitorizează farurile vehiculelor care se apropie din sens opus și blocul optic combinat al vehiculelor care se deplasează în fața automobilului și în funcție de acestea comută automat între faza lungă și faza de întâlnire a farurilor.

TSR

Sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere (TSR):

Oferă informații privind traficul cum ar fi limitele de viteză, pentru siguranță maximă la volan.

FVSA

Alertă privind pornirea vehiculului din față (FVSA)

Atunci când vehiculul din față pornește din staționare, FVSA afișează un avertisment vizual și emite un semnal sonor.

Date tehnice şi dotări

Tivoli X150 echipare style

de la 16.420 EUR (incl. TVA)

 • Volan și schimbător de viteze învelit în piele
 • Cheie de contact cu lama rabatabilă + închidere centralizată cu telecomandă
 • Radio RDS, MP3 player, Telefon handsfree Bluetooth, port USB
 • Set covorașe din mochetă
 • Portbagaj cu adâncime variabilă, cu podea portbagaj rigidă, compartimentabilă
 • Plasă fixare bagaje portbagaj (indisponibil în versiunile cu AWD)
 • Proiectoare ceaţă faţă

Tivoli X150 echipare clever

de la 18.420 EUR (incl. TVA)

În plus față de echiparea STYLE:

 • Sistem de asistență la parcare cu radar față și spate
 • Oglinzi retrovizoare exterioare rabatabile electronic
 • Oglindă retrovizoare interioară electrocromatică
 • Ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie
 • Sistem automat de climatizare cu două zone

NIVELE DE ECHIPARE ȘI ECHIPĂRI OPȚIONALE

Nume STYLECLEVER
Motoare
Benzina 1.5 GDI - Turbo 163 CP / 280 Nm (MT6), 260 Nm (AT6), 5 + 5 ani garanție extinsă*16.420 €
Pachete opționale
Transmisie automată Aisin (generația a 3-a), cu 6 trepte de viteză și regim de operare Eco-Power-Winter la alegere1.600 €1.600 €
Tracţiune integrală AWD, blocabilă opțional în raport 50-50%, în pachet cu suspensie spate multilink cu 4 brațe1.600 €1.600 €
Sistem de control motor Start-Stop (ISG) (disponibil doar cu versiunile cu tracțiune față)XX
Suspensie față McPherson, în spate cu punte semirigidă și brațe (pentru versiunile cu AWD în spate cu brațe independente)XX
Siguranță
AEBS + FCW Sistem automat de frânare de urgență și avertizare de potențial accident iminentXX
ESP Controlul electronic al traiectorieiXX
ARP Protecţie activă împotriva răsturnăriiXX
HSA Asistență la pornirea în rampăXX
HBA Asistență activă la frânareXX
Interior/Confort
Transmisie manuală, 6 trepte (cu indicator al treptei de viteză GSI)XX
Siguranță
ESS Sistem de semnalizare la frânare de urgenţăXX
Interior/Confort
Pilot automatXX
Siguranță
HDC Control al coborârii în pantăXX
Interior/Confort
Senzori de parcare în spate-STYLE PLUS - (TAK, IES, ILH, SFA, CGK, CVA, E04)
Siguranță
FTCS Sistem de control al tractiuniiXX
Interior/Confort
Senzori de parcare în față și în spate--
Siguranță
LDWS Asistent schimbare benzi de circulațieXX
Interior/Confort
Computer de bord cu afișaj LCD de 3,5”XX
Tablou de bord cu ecran LCD de 10,25'' (HD)--
Volan reglabil pe 4 direcțiiXX
Servodirecție cu asistență variabilă în funcție de viteza de rulareXX
Servodirecție cu nivel de asistență reglabilă (Normal-Sport-Comfort)XX
Volan sport teșit și schimbător de viteze îmbrăcat în piele-X
Volan cu încălzire-STYLE PLUS - (TAK, IES, ILH, SFA, CGK, CVA, E04)
Oglinda interioară electrocromă--
Geamuri acționate electric în faţă și în spate ( cu funcție coborâre automată pentru geamul șoferului)XX
Geamul șoferului acționat electric cu funcţie coborâre/ridicare automată--
Deschizători interioare de portieră, argintiiXX
Deschizători interioare de portieră, cromate--
Închidere centralizată cu telecomandă + cheie cu lamă rabatabilă-X
Cheie inteligentă (Deschidere/Închidere portiere cu senzor de proximitate, pornire cu buton Start-Stop și imobilizator electronic ESCL al volanului)--
Ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie--
Ștergător lunetă cu spălător și funcționare intermitentăXX
Lunetă cu încălzireXX
Climatizare manualăXX
Climatizare automată pe două zone-490 €
Cotieră centrală faţă, cu suport pentru 2 pahareXX
Scaune cu tapițerie din material textilXX
Scaun şofer cu înălţime reglabilă-STYLE PLUS - (TAK, IES, ILH, SFA, CGK, CVA, E04)
Banchetă spate fracționabilă în raport 60-40 și rabatabilă rapid într-un plan netedXX
Încălzire scaune faţă-STYLE PLUS - (TAK, IES, ILH, SFA, CGK, CVA, E04)
Set covorașe din mochetă-X
Parasolare rabatabile cu oglinzi încorporateXX
Compartiment depozitare ochelari + lămpi de citire cu LED, în plafonierăXX
Lumini ambientale cu LED, pe portiere și consola centrală--
Lumini ambientale reglabile pentru habitacluXX
Rulou acoperire portbagaj-X
Portbagaj cu adâncime variabilă, cu podea portbagaj rigidă, compartimentabilă-X
Plasă fixare bagaje portbagaj (indisponibil în versiunile cu AWD)-X
Prize 12V, pe consola centrală şi în portbagajXX
Audio
Comenzi audio pe volanXX
Sistem cu 6 boxe audioXX
Radio 2DIN, cu RDS, player MP3, car-kit cu bluetooth pentru telefoane mobile și conectori i-pod, USB și AUX; antenă DAB-X
Sistem multimedia Smart Audio cu ecran sensibil la atingere de 8", conectori USB/AUX, cameră video SD pentru mers în marșarier, funcții Android Auto & Car Play + iPOD +DAB, car-kit bluetooth și antenă GLONASS+DAB-STYLE PLUS - (TAK, IES, ILH, SFA, CGK, CVA, E04)
Încărcător telefon cu inducție (fără fir) (15 W)--
Exterior
Jante oțel 16" cu pneuri 205/65 R16XX
Jante aliaj 16" cu pneuri 205/65 R16 -STYLE PLUS - (TAK, IES, ILH, SFA, CGK, CVA, E04)
Jante aliaj 18" cu pneuri 215/50 R18--
Sistem de verificare a presiunii în pneuri (TPMS)XX
Kit pentru reparaţie pană pneuXX
Element decor cromat la geamurile lateraleXX
Oglinzi retrovizoare cu semnalizator cu LED încorporat--
PACHETE DE OPȚIUNI
STYLE PLUS - (TAK, IES, ILH, SFA, CGK, CVA, E04)

Jante aliaj 16” cu pneuri 205/65 R16, Bare de amarare negre, Volan cu încălzire, Încălzire scaune faţă, Scaun şofer cu înălţime reglabilă, Airbag genunchi (pe partea șoferului), Senzori de parcare în spate, Sistem multimedia Smart Audio cu ecran sensibil la atingere de 8”, conectori USB/AUX, cameră video SD pentru mers în marșarier, funcții Android Auto & Car Play + iPOD +DAB, car-kit bluetooth și antenă GLONASS+DAB

-1.490 €
650 €
Exterior
Oglinzi exterioare retrovizoare de culoarea automobiluluiXX
Oglinzi retrovizoare exterioare încălzite, reglabile electric, rabatabile manualXX
PACHETE DE OPȚIUNI
CLEVER PLUS - (CET, ROP, ILH, E04)

Tablou de bord cu ecran LCD de 10,25’’ (HD), Cheie inteligentă (Deschidere/Închidere portiere cu senzor de proximitate, pornire cu buton Start-Stop și imobilizator electronic ESCL al volanului), Volan cu încălzire, Sistem multimedia Smart Audio cu ecran sensibil la atingere de 8”, conectori USB/AUX, cameră video SD pentru mers în marșarier, funcții Android Auto & Car Play + iPOD +DAB, car-kit bluetooth și antenă GLONASS+DAB

--
Exterior
Oglinzi retrovizoare exterioare încălzite, reglabile și rabatabile electric, cu semnalizator cu LED încorporat--
PACHETE DE OPȚIUNI
TECH - (RLB, RLE, E17, E37)

Faruri cu LED, cu reglare a nivelului, Proiectoare ceaţă faţă cu LED, Pachet SAFETY (BSD Sistem monitorizare unghi mort, LCA Asistent inteligent de schimbare a benzilor de circulație, EAF Asistent ieșire din parcare, RCTA Asistent monitorizare trafic în spatele mașinii (pentru versiunile cu MT6), RCTA-i (disponibil pentru versiunile cu AT6), HBA Sistem de control automat al luminilor (fază lungă/fază scurtă))

--
Exterior
Mânere uşi de culoarea automobiluluiXX
HBA Sistem de control automat al luminilor (fază lungă/fază scurtă)--
Faruri cu proiectoare cu reglare a niveluluiXX
Faruri cu LED, cu reglare a nivelului--
Control automat al iluminării (cu senzor de lumină)--
Lumini de poziție cu LED, față-spate (Day Running Light)XX
Stopuri spate cu LEDXX
Proiectoare ceaţă faţă-X
Proiectoare ceaţă faţă cu LED--
Stopuri ceaţă spateXX
Geamuri cu protecție termicăXX
Parbriz şi geamuri faţă cu izolare fonică și protecție solarăXX
Lunetă și geamuri spate întunecate și cu protecție "Privacy"--
Bare de amarare, negre-STYLE PLUS - (TAK, IES, ILH, SFA, CGK, CVA, E04)
Bare de amarare negre pentru pachetul BLACK PACK sau argintii pentru WHITE PACK--
Eleron spate, cu stop cu LED încorporat--
Culori exterioare
Alb GRANDXX
Negru SPACE (metalizat)490 €490 €
Gri grafit PLATINUM GREY (metalizat)490 €490 €
Albastru DANDY (metalizat)490 €490 €
Roșu CHERRY RED (metalizat)490 €490 €
Culori interioare
GriXX
NegruXX
Siguranță
LKAS Asistent schimbare a direcției în caz de părăsire bandă circulație fără semnalizareXX
TSR Recunoașterea și afișarea indicatoarelor de circulațieXX
FVSA Asistent atentionare pornire automobil din fațăXX
DAA Asistent monitorizare atenție și oboseală șoferXX
SDA Asistent păstrare distanță de siguranțăXX
ABS+EBD Sistem de protecție împotriva blocării roților la frânare și distribuție electronică a frânăriiXX
Pachet SAFETY

- BSD Sistem monitorizare unghi mort, LCA Asistent inteligent de schimbare a benzilor de circulație, EAF Asistent ieșire din parcare, RCTA Asistent monitorizare trafic în spatele mașinii (pentru versiunile cu MT6), RCTA-i (disponibil pentru versiunile cu AT6)

--
Airbaguri frontale şofer și pasager (deconectabil pentru pasager)XX
Airbaguri laterale, în faţăXX
Airbaguri cortinăXX
Airbag genunchi, pe partea șoferului-STYLE PLUS - (TAK, IES, ILH, SFA, CGK, CVA, E04)
ImobilizatorXX
Sistem de alarmăXX
Sistem automat de închidere centralizată a portierelor după pornirea automobiluluiXX
Sistem de blocare a portierelor spate pentru siguranța copiilorXX
Sistem de ancorare ISOFIX pentru scaun copil (2 buc)XX
Centuri de siguranță cu două trepte de tensionare, cu semnalizare a cuplării centurilor (pentru scaunele din față)XX
Semnalizare cuplare centuri siguranță (pentru scaunele din spate)XX
Tetiere individuale pentru fiecare loc al banchetei din spate (3 buc)XX
Tetiere cu înălțime reglabilă, în fațăXX

Date tehnice şi dotări

Motor Benzin 1.5 GDI Turbo 163 LE  
Tracțiune 2WD AWD  
Transmisie 6MT 6AT 6MT 6AT  
Dimensiuni Lungime mm 4225  
Lățime mm 1810  
Înălțime mm 1613 (1621 cu bare amarare)  
Ampatament mm 2600  
Ecartament Față mm 1555  
Spate mm 1555  
Console Față mm 880  
Spate mm 745  
Gardă la sol mm 178  
Unghi de atac/degajare ° 17,5/27,5  
Unghiul de rampă ° 17  
Rază de bracaj m 5,3  
Volum portbagaj litri 427 FWD / 311 AWD / (cu bancheta spate rabatată 1118/1002 litri)  
Mase Masă totală autorizată kg 1850 1880 1930 1990  
Masă proprie kg 1300-1387 1335–1422 1390–1472 1445–1572  
Masă
remorcabilă
maximă
autorizată
Cu frânare kg 1000  
Fără frânare kg 500  
Motor Combustibil - Benzină  
Capacitate cilindrică cc 1497  
Alezaj x Cursă mm 76 x 82,5  
Compresie - 9,5 : 1  
Număr cilindri - 4 în linie  
Performanțe
(WLTP)
Putere maximă kW/rpm 120 / 5000-5500 rpm  
CP/rpm 163 / 5000-5500 rpm  
Cuplu motor maxim Nm/rpm MT: 280 / 1500-4500 rpm
AT: 260 / 1500-4500 rpm
 
 
Viteză maximă km/h 181 175 181 175  
Măsurători consum și emisii (WLTC) Capacitate rezervor litri

50

 
Normă emisii   EURO 6d-ISC-FCM
Emisii CO2
(mixt)
g/km 161 175 171 191   
Consum combustibil l / 100 km 7,04 7,65  7,48 8,35  

* Start-Stop