Tivoli

Pentru toți cei care vor totul dintr-odată!

SUV-ul compact al noii generații!

Descoperiți Tivoli!

Design

Design convingător

Stil și caracter

Prin stilul său, Tivoli se adresează adepților unui stil de viață urban. Silueta elegantă și în același timp puternică și dinamică atrage atenția. Radiază o încredere în sine tinerească.

Lăsați-vă seduși de stilul său dinamic și urban!

Tehnologie

Însoțitor puternic

Performanță și economie

Datorită motoarelor performante și fiabile, fiecare deplasare trezește veritabile emoții sportive. Tivoli se descurcă perfect atât în jungla urbană, cât și pe autostradă. Printre numeroasele variante de propulsie veți găsi garantat un Tivoli potrivit pentru necesitățile dumneavoastră!

Funcționalitate

MULTIFUNCȚIONAL

Ordine și funcționalitate

În noul Tivoli puteți configura flexibil interiorul. Cu numeroasele compartimente și spații de depozitare practice puteți menține ordinea în habitaclu.

Trăiți în stilul propriu și savurați-vă libertatea!

Design

Siluetă

Stilul se recunoaște deja în siluetă

Silueta Tivoli reflectă personalitatea sa modernă, dinamică și urbană. Tivoli se inspiră din arhitectura urbană modernă și liniile fluide ale naturii. Astfel, Tivoli este o atracție vizuală care se pricepe la trezirea emoțiilor! Îndrăgostiți-vă de Tivoli cu încrederea sa tinerească în sine și stilul său dinamic, elegant și puternic!

Detalii

Armonie și dinamism

Dinamismul tineresc al mașinii este echilibrat prin detalii elegante, gândite până la cel mai mic amănunt. Acestea conferă modelului Tivoli eleganța și stilul urban care îl caracterizează.

semnalizatoare LED

Oglinzi retrovizoare exterioare cu semnalizatoare LED

stâlpul C

Finisaj lucios pe stâlpul C

Baghete cromate

Baghete cromate elegante sub parbriz și pe linia de centură

Faruri cu halogen

Faruri cu halogen cu lumini permanente de zi LED

Proiectoare de ceață față

Proiectoare de ceață față

față și grilă de radiator

Bară de protecție față și grilă de radiator neagră contrastantă

Blocuri de lumini spate

Blocuri de lumini spate combinate cu LED

Trapă de acoperiș

Trapă de acoperiș

CONFIGURATOR CULORI

 • Alb GRAND

 • Negru SPACE

 • Argintiu SILENT

 • Gri TECHNO

 • Albastru DANDY

 • REDDISH ORANGE

carousel carousel carousel carousel carousel carousel carousel

Dotări cuprinzătoare

Detalii rafinate care știu să convingă.

Variantele de tapițerie pentru scaune au fost alese cu grijă – materiale de înaltă calitate, moi, finisate cu un model de cusătură elegant și exclusiv. Chiar și aspectul în sine asigură deja emoții sportive la volan. Tapițeria scaunelor Tivoli subliniază ambianța unică a interiorului.

Interiorul excelent dotat este completat de volanul ergonomic încălzit, cu caracter sportiv, în forma literei D, care garantează o priză optimă.

carousel
carousel

Soluții practice

SUV inteligent

Cu soluțiile bine gândite ale interiorului, concepute special pentru confortul dumneavoastră, vă puteți bucura de distracție nelimitată la volan. Acum puteți utiliza cu maximă ușurință dispozitivele mobile, prin conectarea lor la ecranul de 7”.

Sistem audio dublu DIN cu mp3-player

Sistem audio dublu DIN cu mp3-player

navigație TomTom

Sistem de navigație TomTom cu ecran de 7” și cameră video retrovizoare

Interfețe multimedia

Interfețe multimedia

Smartkey

Sistem de cheie inteligentă pentru acces și demarare fără cheie

Confort

Confortabil pe drum în orice situație

Tivoli este dotat cu numeroase soluții care transformă călătoria în plăcere pură. Scaune față cu încălzire, scaun șofer cu ventilație în două trepte, scaune spate înclinate în unghi de 27,5 grade, deosebit de confortabil, respectiv sistemul automat de climatizare cu două zone cu senzor de temperatură și afișaj digital – datorită acestor elemente, nu veți mai dori să părăsiți noul dumneavoastră Tivoli!

carousel
carousel
carousel

Funcționalitate

Compartimente de depozitare practice

Întotdeauna ordine în mașină

În Tivoli găsiți o mulțime de compartimente de depozitare pentru toate lucrurile dumneavoastră – în consola centrală puteți să depozitați, de exemplu, o tabletă, iar torpedoul a primit o subdiviziune suplimentară. Buzunarele laterale de la toate ușile sunt atât de mari încât în ele încap fără probleme flacoane de 1,5 litri.

carousel

Exact așa cum aveți nevoie

Spațiu interior flexibil

Tehnologie

Motor

caracter puternic cu inimă puternică

Motoarele complet nou dezvoltate ale Tivoli sunt deosebit de compacte, eficiente și fiabile. Motorul pe benzină e-XGi 160 furnizează o putere maximă de 128 CP la 6.000 rot/min și cuplu maxim de 160 Nm la 4.600 rot/min. Motorul diesel e-XDi 160 furnizează o putere maximă de 85 kW, respectiv 115 CP la 3.400-4.000 rot/min și pune la dispoziție un cuplu maxim de 300 Nm între 1.500-2.500 rot/min. Astfel, propulsoarele Tivoli oferă performanțe optime atât în oraș, cât și pe autostradă. În același timp, Tivoli corespunde normelor de emisii Euro-6.

De asemenea, prezintă rezultate excelente la reducerea zgomotelor și vibrațiilor. Exigența și standardele înalte impuse de SsangYong garantează astfel călătorii relaxate și plăcute.

carousel
carousel
carousel

TRACȚIUNE

Sistem AWD activ

Sistemul de tracțiune integrală inteligentă distribuie automat forța de propulsie între punțile față și spate pentru o tracțiune mai bună. Componentele perfect coordonate ale sistemului de tracțiune integrală și șasiul proiectat special pentru performanță off-road conlucrează pentru atitudinea suverană a SsangYong Tivoli pe drumuri și în afara acestora.

Sistem

Sistemul de direcție inteligentă „SmartSteer”

Alegeți una din trei niveluri de sensibilitate a direcției asistate. Găsiți-vă modul care vi se potrivește mai bine dintre modurile „Normal”, „Comfort” și „Sport” conform preferințelor personale sau condițiilor de deplasare.

carousel
carousel

Siguranță

O bază puternică drept punct de plecare pentru siguranța cuprinzătoare.

Siguranță activă

Sisteme de siguranță inteligente

Indiferent de condițiile de drum – cu Tivoli, siguranța dvs. pe drumuri este o certitudine!

esp

PROGRAM ELECTRONIC DE STABILITATE (ESP)

Programul electronic de stabilitate supraveghează în permanență condițiile de drum și starea automobilului și adaptează puterea motorului și forța de frânare atunci când șoferul riscă să piardă controlul asupra automobilului.

tpms

SISTEM DE MONITORIZARE A PRESIUNII ÎN ANVELOPE (TPMS)

TPMS monitorizează constant presiunea în anvelope și informează șoferul despre orice modificare, pentru a recunoaște din timp o presiune prea scăzută în anvelope.

hsa

ASISTENȚĂ LA PORNIRE ÎN RAMPĂ (HSA)

HSA menține forța de frânare și astfel previne rularea înapoi a automobilului în rampă.

CAMERĂ VIDEO RETROVIZOARE

CAMERĂ VIDEO RETROVIZOARE

O cameră video retrovizoare cu unghi larg, conectată la ecranul SmartAudio, garantează buna orientare la mersul înapoi, chiar și noaptea. Cu această cameră video, parcarea nu mai e o problemă, nici chiar în locuri de parcare foarte înguste.

arp

PROTECȚIE ACTIVĂ CONTRA RĂSTURNĂRII (ARP)

Protecția activă contra răsturnării (ARP) și sistemul de asistență la frânare (BAS) previn pierderea stabilității la modificarea bruscă a direcției de deplasare și reduc distanța de frânare în situații în care șoferul nu poate apăsa cu suficientă forță pedala de frână.

övfeszítők

SISTEM DE PRETENSIONARE DUBLĂ

Un sistem avansat de pretensionare dublă a centurii de siguranță cu tensionare automată pentru o reținere și protecție mai bună în cazul unei coliziuni.

7 légzsák

7 airbaguri

Siguranța ocupanților are pentru noi prioritate absolută. Datorită unui sistem modern de airbaguri în zona șoferului și a pasagerului din față, Tivoli vă poate proteja împreună cu familia dvs. Pe lângă airbagurile șoferului și pasagerului din față, airbagurile laterale față și airbagurile cortină care fac parte din dotările de serie, iar începând cu nivelul de dotare „Quartz”, Tivoli este echipat și cu un airbag pentru genunchii șoferului.
Construcție

71,4% din construcție este realizată din oțel de înaltă rezistență

Structura de rezistență a modelului Tivoli garantează rigiditate și siguranță maximă. Circa 40% din caroserie este fabricată dintr-un oțel avansat de foarte înaltă rezistență (AHSS). Pentru a minimiza urmările impactului în cazul unei coliziuni, elementele-cheie ale automobilului sunt întărite cu oțel format la cald, de 5 ori mai robust.

SIGURANȚĂ PE DRUM CU SISTEMELE DE ASISTARE A ȘOFERULUI

FCW

AVERTIZARE COLIZIUNE FRONTALĂ (FCW)

Sistemul avertizează șoferul cu privire la pericolul unei coliziuni.

AEBS

SISTEM AUTOMAT DE FRÂNARE DE URGENȚĂ R (AEBS)

La o viteză de deplasare de până la 60 km/h, sistemul AEBS inițiază independent un proces de frânare de urgență dacă șoferul nu reacționează la pericolul unei coliziuni cu vehiculul din față.

LDW

AVERTIZARE LA PĂRĂSIREA BENZII DE CIRCULAȚIE (LDW)

LDW vă avertizează atunci când sunteți pe cale să părăsiți banda dvs. de circulație din neatenție și fără semnalizare.

LKAS

SISTEMUL DE ASISTENȚĂ PENTRU MENȚINEREA PE BANDA DE CIRCULAȚIE (LKAS)

În cazul în care șoferul părăsește neintenționat banda de circulație și trece peste marcajele benzii de circulație, LKAS ghidează automobilul înapoi în banda de circulație prin mișcarea lină în sens invers a volanului.

HBA

ASISTENȚĂ FAZĂ LUNGĂ (HBA)

Sistemul HBA identifică vehiculele care se deplasează din sensul opus sau în fața automobilului dvs. și decuplează, respectiv cuplează automat faza lungă a farurilor.

TSR

RECUNOAȘTEREA INDICATOARELOR RUTIERE (TSR)

Sistemul înregistrează limitările de viteză de-a lungul traseului și informează șoferul prin ecranul panoului de instrumente.

Date tehnice şi dotări

Tivoli echipare std

Preț promoțional de la 12.550 (Euro cu TVA inclus)

 • AEBS + FCW Sistem automat de frânare de urgență și avertizare de potențial accident iminent
 • HDC Control al coborârii în pantă
 • Pilot automat
 • Computer de bord cu afișaj LCD de 3,5”
 • Oglinzi exterioare ajustabile electric şi încălzite

Tivoli echipare std plus

Preț promoțional de la 13.200 (Euro cu TVA inclus)

Suplimentar față de nivelul de echipare STD:

 • Radio RDS, player MP3, 6 boxe
 • Închidere centralizată cu telecomandă + cheie cu lamă rabatabilă
 • Car-kit cu bluetooth pentru telefoane mobile

Tivoli echipare dlx

Preț promoțional de la 15.350 (Euro cu TVA inclus)

Suplimentar față de nivelul de echipare STD PLUS:

 • Ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie
 • Încălzire scaune faţă
 • Airbag genunchi, pe partea șoferului
 • Tablou de bord Super Vision (cu 6 culori de fundal, la alegere)
 • Scaun şofer cu înălţime reglabilă
 • Climatizare automată pe două zone

Tivoli echipare dlx plus

Preț promoțional de la 16.550 (Euro cu TVA inclus)

Suplimentar față de nivelul de echipare DLX:

 • Volan cu încălzire
 • Scaune și portiere cu tapiserie din piele
 • Jante aliaj 18" cu pneuri 215/45 R18

NIVELE DE ECHIPARE ȘI ECHIPĂRI OPȚIONALE

Nume STDSTD plusDLXDLX plus
Motoare
Tivoli1.6l e-XGI 128 CP / 160 Nm benzină12.550 €13.200 €15.350 €16.550 €
Tivoli 1.6l e-XDI 115 CP / 300 Nm diesel14.900 €15.400 €17.400 €18.590 €
Pachete opționale
Transmisie automată Aisin, cu 6 trepte de viteză și regim de operare Eco-Power-Winter la alegere1.350 €1.350 €1.350 €1.350 €
Tracţiune integrală AWD, blocabilă opțional în raport 50-50%(doar cu transmisie automată)1.550 €1.550 €1.550 €1.550 €
Sistem de control motor Start-Stop (comandabil doar cu versiunile cu transmisie manuală)450 €450 €450 €450 €
Trapă plafon acționată electric, cu sistem antiprindere (indisponibilă în versiunile cu diesel și transmisie manuală)--690 €690 €
Siguranță
ABS+EBD Sistem de protecție împotriva blocării roților la frânare și distribuție electronică a frânării XXXX
ESP Controlul electronic al traiectorieiXXXX
ARP Protecţie activă împotriva răsturnării XXXX
HSA Asistență la pornirea în rampă XXXX
HBA Asistent activ pentru controlul automat al luminilor de drumXXXX
ESS Sistem de semnalizare la frânare de urgenţăXXXX
HDC Control al coborârii în pantăXXXX
FTCS Sistem de control al tracțiunii XXXX
AEBS + FCW Sistem automat de frânare de urgență și avertizare de potențial accident iminentXXXX
Pachet Tech: Asistent schimbare benzi de circulație(LDWS), Controlul automat al direcției în caz de părăsire bandă circulație fără semnalizare(LKAS), Controlul automat al luminilor(HBA), Recunoașterea și afișarea indicatoarelor de circulație( TSR)--690 €690 €
Airbaguri frontale şofer și pasager (deconectabil pentru pasager)XXXX
Airbag pentru șofer, pasager dreapta (dezactivabil opțional)XXXX
Airbag cortinăXXXX
Airbag genunchi, pe partea șoferului -170 €XX
Imobilizator coloană direcțieXXXX
Sistem de alarmăXXXX
Sistem automat de închidere centralizată a portierelor după pornirea automobiluluiXXXX
Sistem de blocare a portierelor spate pentru siguranța copiilorXXXX
Sistem de ancorare ISOFIX pentru scaun copil (banchetă spate)XXXX
Centuri de siguranță pentru toate scaunele (inclusiv pentru rândul al treilea, în echipare cu 7 locuri)XXXX
Tetiere cu înălțime reglabilă, în fațăXXXX
Tetiere individuale pentru fiecare loc al banchetei din spate (3 buc)XXXX
Interior/Confort
Transmisie manuală, 6 trepte (cu indicator al treptei de viteză GSI)XXXX
Pilot automatXXXX
Senzori de parcare, în spate -170 €XX
Senzori de parcare, în față --XX
Tablou de bord cu afișaj central LCD de 3,5”XXXX
Tablou de bord Super Vision (cu 6 culori de fundal, la alegere)--XX
Volan multifuncțional reglabil pe 4 direcțiiXXXX
Servodirecție cu asistență variabilă în funcție de viteza de rulareXXXX
Servodirecție cu nivel de asistență reglabilă (Normal-Sport-Comfort)XXXX
Volan sport teșit și schimbător de viteze îmbrăcat în piele-XXX
Volan multifuncțional cu încălzire---X
Oglinzi exterioare ajustabile electric şi încălziteXXXX
Oglinzi exterioare rabatabile electric--XX
Oglinda interioară electrocromă--XX
Geamuri acționate electric în faţă și în spate ( cu funcție coborâre automată pentru geamul șoferului)XXXX
Geamul șoferului cu funcție coborâre + ridicare automată --XX
Deschizători interioare de portieră argintiiXX--
Deschizători interioare de portieră, cromate--XX
Închidere centralizată cu telecomandă + cheie cu lamă rabatabilă-XXX
Cheie inteligentă (Deschidere/Închidere portiere cu senzor de proximitate, pornire cu buton Start-Stop și imobilizator electronic ESCL al volanului)--290 €290 €
Ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie --XX
Ștergător lunetă cu spălător și funcționare intermitentăXXXX
Lunetă cu încălzire XXXX
Climatizare manualăXX--
Climatizare automată pe două zone, reglabile independent, cu dezaburire automatizată a parbrizului, cu filtru activ pentru reducerea mirosurilor din exterior și unitate de ionizare a aerului din interior--XX
Cotiere centrale faţă cu suport pentru 2 pahareXXXX
Cotieră centrală spate, cu suport pentru 2 pahare---X
Scaune cu tapițerie din material textilXXX-
Scaune și portiere cu tapițerie din piele---X
Scaun şofer cu înălţime reglabilă (se comandă doar în pachet cu airbagul pentru genunchi)-XXX
Scaun şofer ajustabil electric pe 6 direcţii + scaune față ventilate (indisponibilă în versiunile cu diesel și transmisie manuală)---490 €
Banchetă spate fracționabilă în raport 60-40 și rabatabilă rapid într-un plan netedXXXX
Cotieră centrală spate cu suport pentru 2 pahareXXXX
Încălzire scaune faţă--XX
Set covorașe din material textil (disponibile în versiunile cu diesel și transmisie manuală ca accesoriu)-XXX
Parasolare rabatabile cu oglinzi încorporate (cu iluminare pentru DLX și DLX Plus)XXXX
Compartiment depozitare ochelari + lămpi de citire cu LED, în plafonierăXXXX
Lumini ambientale cu LED, pe portiere și consola centrală--XX
Rulou acoperire portbagaj (doar pentru versiunea cu 5 locuri)-XXX
Podea portbagaj rigidă, compartimentabilăXXXX
Plasă fixare bagaje portbagaj (nu se poate comanda cu TS7)-XXX
Prize 12V, pe consola centrală şi în portbagajXXXX
Audio
Volan multifuncțional cu comenzi audio pe volan (telefon, audio, radio)XXXX
Radio RDS, player MP3, 6 boxe-XXX
Sistem multimedia Smart Audio cu ecran sensibil la atingere de 7", cu conector USB/AUX + cameră video pentru mers în marșarier, funcții Android Auto & Car Play + iPOD +DAB--590 €590 €
Sistem multimedia Smart Audio cu ecran sensibil la atingere de 7", cu conector HDMI, cameră video pentru mers în marșarier, navigație cu toate hărțile UE, funcții Android Auto & Car Play +Mirroring +DAB--990 €990 €
Conectori USB și AUXXXXX
Car-kit bluetooth-XXX
Exterior
Jante oțel 16" cu pneuri 205/60 R16 XX--
Jante aliaj 16" cu pneuri 205/60 R16 -290 €XX
Jante aliaj 18" negre "Diamond Cutting" cu pneuri 215/45 R18 --390 €X
Jante aliaj 18" argintii "Diamond Cutting" cu pneuri 215/45 R18 --490 €90 €
Sistem de verificare a presiunii în pneuri (TPMS)XXXX
Kit pentru reparaţie pană pneuXXXX
Roată de rezervă cu pneuri 125/80 R16130 €130 €130 €130 €
Ornament cromat la parbriz și geamurile lateraleXXXX
Oglinzi exterioare de culoarea automobiluluiXXXX
Semnalizator cu LED încorporat în oglinzile lateraleXXXX
Mânere portiere de culoarea automobiluluiXXXX
Faruri cu proiectoare cu halogen și reglare a niveluluiXXXX
Faruri cu Xenon, cu reglare a nivelului--450 €X
Control automat al iluminării (cu senzor de lumină)--XX
Lumini de poziție cu LED elől-hátulXXXX
Blocuri optice spate cu LEDXXXX
Proiectoare ceaţă faţă-XXX
Proiectoare ceaţă faţă cu LED--200 €200 €
Stopuri ceaţă spateXXXX
Geamuri cu protecție UV Solar ControlXXXX
Parbriz şi geamuri faţă cu izolare fonică și protecție UV Solar ControlXXXX
Lunetă și geamuri spate cu tentă întunecată Privacy și cu protecție UV Solar Control--XX
Bare de amarare argintii-170 €XX
Bare de amarare negre pentru pachetul BLACK PACK sau argintii pentru WHITE PACK--170 €170 €
Eleron spate, cu stop cu LED încorporat --XX
Culori exterioare
Alb GRANDXXXX
Negru SPACE (metalizat)490 €490 €490 €490 €
Argintiu SILENT (metalizat)490 €490 €490 €490 €
Gri TECHNO (metalizat)490 €490 €490 €490 €
Albastru DANDY (metalizat)490 €490 €490 €490 €
Portocaliu REDDISH ORANGE (metalizat)490 €490 €490 €490 €
2TONE BLACK PACK (pentru culorile WAA-SAI-ACT): pavilion de culoare neagră (fără bare de amarare) + jante aliaj 18” Diamond Cutting de culoare neagră, indisponibil cu trapă, opțional cu IES--690 €290 €
2TONE WHITE PACK (pentru culorile LAK-BAS-RAT): pavilion de culoare albă (fără bare de amarare) + carcasă oglinzi exterioare de culoare albă + jante aliaj 18” Diamond Cutting de culoare argintie (indisponibil cu trapă), opțional cu IES--690 €290 €
Culori interioare
BejXXXX
Negru SPACE (metalizat)XXXX
Scaune și portiere cu tapițerie din piele culoare maro, cu cusături ornamentale -doar cu E08---390 €

Date tehnice şi dotări

Motor BENZINĂ 1.6L 128 CP Diesel 1.6L 115 CP
Tracțiune 2WD AWD 2WD AWD
Transmisie 6MT 6AT 6AT 6MT 6AT 6AT
Dimensiuni
Lungime mm 4195
Lățime mm 1795
Înălțime mm 1590 (1600 cu bare amarare)
Ampatament mm 2600
Ecartament Față mm 1555
Spate mm 1555
Console Față mm 860
Spate mm 735
Gardă la sol mm 167
Unghi de atac/degajare ° 20,5/28
Unghiul de rampă ° 17
Rază de bracaj m 10,6
Volum portbagaj Mase M liter 423 FWD / 327 AWD / (cu bancheta spate rabatată 1018)
Mase
Masă totală autorizată kg 1810 1900 1920 2010
Masă proprie kg 1270 1300 1400 1355 1390 1490
Masă remorcabilă maximă autorizată Cu frânare kg 1000 1500
Fără frânare kg 500
Motor
Combustibil - Benzin Dízel
Capacitate cilindrică cc 1597 1597
Alezaj x Cursă mm 76 x 88 76 x 88
Compresie - 10,5 : 1 15,5 : 1
Număr cilindri - 4 în linie 4 în linie
Performanțe (NEDC)
Putere maximă kW/RPM 94,1 / 6000 84,6 / 3400-4000
CP/RPM 128 / 6000 115 / 3400-4000
Cuplu motor maxim Nm/RPM 160 / 4600 300 / 1500-2500
Viteză maximă km/h 170 160 160 181 175 175
Capacitate rezervor litri 47
Normă de poluare - Euro 6c
Emisii CO2 (mixt), WLTP g/km 168 (162*) 182 190 137-144
(134-141*)
163-174 173-185
Consum combustibil (mixt), WLTP l / 100 km 7.4 (7.1*) 8.0 8.4 5.3-5.5
(5.2-5.4*)
6.3-6.7 6.6-7.1

* Valori obținute folosind Sistemul de control motor Start-Stop