GATA DE ORICE

Vă prezentăm cu mândrie noul Korando, un automobil foarte modern, care este potrivit oriunde.

Descoperiți Korando!

Design

ASPECT EXTERIOR PLĂCUT

Noul Korando afișează un stil total nou, distinct, cu un aspect frontal nou și proaspăt, dar care menține alura SsangYong comună cu modelele Tivoli și Rexton. Din profil, aspectul de familie al automobilului Ssang Yong este accentuat cu un contur puternic, linii pregnante și arce de roată puternice, așa cum se vede la modelele recente.

Interior

POVESTEA INTERIORULUI

Interiorul noului Korando este expresia stilului contemporan și a finisajelor de înaltă calitate. Senzația ambientului este dată de elementele metalice, ecranele LCD de mari dimensiuni, iluminatul ambiental elegant și scaunele luxoase din piele. Este o combinație de stil și tehnologie rar întâlnit la interioarele auto, concepută pentru a încânta și a răsfăța șoferul.

Tehnologie

Versatilitate înainte de toate

Fiind conceput pentru versatilitate, Korando este potrivit atât pentru oraș cât și pentru excursii de weekend, și pentru prima dată va fi disponibil cu motor pe benzină 1,5 l GDI-Turbo precum și în versiunea cu motor diesel de 1,6 l.

Moștenire

1. generáció

Prima generație

Esența modelului Korando a fost întotdeauna durabilitatea și performanța remarcabilă, încă de la prima sa versiune din 1983.

A doua generație

Numele modelului este o prescurtare a sloganului „Korean Can Do” (Coreeanul poate tot), și semnifică versatilitatea deosebită a acestui SUV; pentru SsangYong acest model a fost întotdeauna un vehicul deschizător de drumuri.

2. generáció
3. generáció

A treia generație

Încă de la primul SUV cu design tip bloc-șasiu din 2011 și până la modelul Korando de a patra generație din ziua de azi, istoria bogată în inovații și design revoluționare, de 65 de ani, a mărcii SsangYong, este evidențiată în fiecare detaliu al vehiculelor sale de înaltă calitate.

A patra generație

Astăzi, noul model Korando este un demn continuator al acestei puternice tradiții SUV, dar și un deschizător de drumuri pentru noi tehnologii și funcții orientate spre viitor, care vor deveni cu siguranță elemente revoluționare în acest segment.

4. generáció
carousel

Design

Korando este în producție de 37 de ani, și se află acum la a 4-a generație, iar tradiția sa distinctă SsangYong a avansat pentru a crea un aspect reprezentativ.

Prezența deliberată și grila neagră cromată lucioasă asigură aspectul de SUV puternic al modelului Korando. Liniile dinamice din zona stâlpului din spate și a lateralelor dau modelului Korando un profil elegant și stilat.

Exterior

Korando rear light

Bloc optic cu LED

Korando buper light

Proiectoare de ceață LED

Korando front light

lumini permanente de zi LED

Korando rims

Jante din aliaj ușor de 19" Diamond Cut

Eleganță

Noul Korando este disponibil într-o gamă de culori uluitoare, de la argintiul serios la roșul gata de distracție.

 • alb GRAND

 • negru SPACE

 • argintiu SILENT

 • grafit PLATINUM

 • albastru DANDY

 • Portocaliu Pop

 • Roșu închis CHERRY

loading

Stilul, luxul și confortul se regăsesc în detalii

Grilă radiator cromată

Grilă radiator cromată

Semnalizatoare LED și iluminarea exterioară laterală a mașinii

Semnalizatoare LED și iluminarea exterioară laterală a mașinii

Faruri cu proiector cu semnalizatoare de viraj tradiționale

Faruri cu proiector cu semnalizatoare de viraj tradiționale

Scut de protecție spate cu aspect sporti

Scut de protecție spate cu aspect sporti

Bare amarare argintii

Bare amarare argintii

Spoiler cu aspect sportiv

Spoiler cu aspect sportiv

Al treilea stop spate cu LED

Al treilea stop spate cu LED

Lampă de ceață spate și lampă marșarier

Lampă de ceață spate și lampă marșarier

Jante de 17”

Jante de 17” din aliaj cu anvelope de 225/60 R17

Jante Diamond Cutting de 18”

Jante Diamond Cutting
de 18” din aliaj cu anvelope de 235/55 R18

Jante Diamond Cutting de 19”

Jante Diamond Cutting
de 19” din aliaj cu anvelope de 235/50 R19

carousel

Interior

În noul Korando ne-am străduit să construim un interior de înaltă calitate, care este deopotrivă atrăgător și confortabil. Designul ambiental complet integrat, inspirat de tastiera unui instrument muzical, înconjoară fără întrerupere duzele de aer și o multitudine de caracteristici tehnice. Korando oferă un spațiu interior și un confort deosebit atât pentru șofer cât și pentru pasageri, prin scaunele cu design ergonomic și spațiu generos pentru picioare, atât în față cât și în spate. De asemenea, veți găsi funcții convenabile cum ar fi cotiere glisante, buzunare de ușă de mare capacitate și un torpedou suficient de mare pentru un iPad.

INTERIOR IMPRESIONANT

Habitaclul spațios al celui mai nou KORANDO vă răsfață cu materiale premium și vă protejează de tumultul din exterior. De la scaunele de cea mai bună calitate până la iluminarea ambientală în 34 de culori opționale, toate detaliile minuțios lucrate contribuie la un spațiu interior premium. Oricât de lung sau scurt ar fi drumul, cu cel mai nou KORANDO orice călătorie este plăcere pură.

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

INTERIOR ÎNCÂNTĂTOR

Sistem Infotainment

Noul Korando îndeplinește încă de la versiunea ECO cele mai exigente așteptări, fiind echipat cu sistemul multimedia Smart Audio cu ecran tactil de 8”, compatibil cu sistemele Android Auto și CarPlay. Modelele avansate sunt dotate cu unitate de comandă cu ecran tactil de 9”, aceasta dispunând și de un software de navigare cu harta întregii Uniuni Europene.

BORDUL BLAZE

Pentru prima dată la SsangYong și exclusiv la modelul Ultimate, noua noastră interfață de conducere – Bordul Blaze. Veți găsi nu unul, ci două ecrane digitale care vă asigură controlul.

Primul este un set complet de instrumente digitale de 10,25” care oferă o varietate de funcții intuitive, cum ar fi oglindirea telefonului, ghidarea pas cu pas și altele. Al doilea este un ecran multifuncțional dedicat de 9” pentru navigație – pentru a vă îndruma cu ușurință către destinație.

De asemenea, acesta asigură iluminare cu LED complet personalizabilă pentru întreg bordul și pentru ușa șoferului și a pasagerului, ceea ce vă permite să configurați atmosfera cu o selecție de 34 de culori.

carousel
carousel

KORANDO ARE SPAȚIU DE TRANSPORT

Vă puteți întinde și așeza confortabil în interiorul generos al modelului Korando. La noul model Korando au fost luate în considerate atât nevoile șoferului cât și ale pasagerilor – cu suport lombar la scaunele din față și spațiu pentru picioare de 850 mm în spate. Portbagajul de 551 l* este suficient pentru toate bagajele, orice planuri ați avea. Hayonul electric se deschide automat când se află în apropierea cheii inteligente a șoferului, ceea ce permite accesul la portbagaj chiar și cu mâinile ocupate.

carousel

Tehnologie

Motorizare dinamică

Modelul Korando este disponibil cu un motor nou, 1,5 GDI-Turbo pe benzină, sau cu un motor diesel de 1,6, ceea ce garantează o economie maximă de combustibil și satisfacția șofatului, oricare ar fi opțiunea dumneavoastră. Cu o capacitate de tractare de până la 2 tone* și un sistem impresionant de tracțiune integrală, modelul Korando garantează siguranța în situații precare de conducere – de la transportul copiilor la școală pe vreme ploioasă până la un weekend cu rulota la mare. Tehnicile de construcție inovatoare mai înseamnă că noul Korando are standarde NVH înalte pentru un rulaj lin și silențios. *Numai pentru versiunea diesel.

Motorul benzină

MOTORIZAREA PE BENZINĂ

Modelul Korando oferă un nou motor pe benzină 1,5 GDI-Turbo cu un cuplu la turație mică care asigură o accelerație rapidă atunci când este nevoie. Acest nou motor asigură un cuplu de 280 Nm și 1,5 tone capacitate de tractare. Motorul GDI-Turbo pe benzină este disponibil cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau cu o cutie de viteze automată AISIN cu 6 trepte, ceea ce oferă o schimbare lină și silențioasă a vitezelor, cu o economie maximă de combustibil.

Gestionarea tehnică a indicelui NVH

Un sistem sofisticat de instalare a motorului, împreună cu măsuri de amortizare pentru grupul motopropulsor și transmisie, maximizează reducerea zgomotului și permite modelului Korando să atingă niveluri NVH de excepție.

Pachet de izolare fonică optimizată

Prin utilizarea unor elemente constructive cum ar fi amortizarea sub pardoseală, umplerea cu spumă a stâlpilor și o căptușeală fonoizolantă a tavanului, noul Korando izolează interiorul de zgomotul motorului, al drumului și sunetele din exterior, oferind o călătorie silențioasă.

Capacitate de tractare

 • Benzină (cutie automată și manuală) 1,5 tone
 • Diesel 2 tone

Suspensie

 • Double wishbone pe față
 • Multi-link independentă pe spate

Sisteme de asistență a conducerii

 • Pornire asistată în pantă
 • Controlul coborârii pantei
carousel

SISTEMUL MODURILOR DE CONDUCERE

Transmisie automată
Moduri selectabile de către șofer (NORMAL/SPORT/IARNĂ) pentru o conducere în siguranță și o experiență personalizabilă.

Echilibrând economia de combustibil și putere, acest mod implicit este utilizat pentru condusul zilnic și nu este indicat în bord.

Oferă mai multă putere cu prețul unui consum mai mare de combustibil.

Pornind din modul NORMAL, rotiți în sens orar comutatorul modului de conducere la modul SPORT, care va fi indicat în bord.

Pornește vehiculul în viteza a doua pentru a preveni alunecarea pneurilor pe suprafețele înghețate în timpul iernii.

În modul NORMAL sau SPORT, mențineți comutatorul modului de conducere timp de peste o secundă pentru a trece în modul IARNĂ, care va fi indicat în bord.

carousel

SIGURANȚA KORANDO

Noul Korando este aspectuos și manevrabil, dar asta nu este tot – este de asemenea și cel mai sigur și rezistent Korando din toate timpurile. Orientarea noastră pe siguranță este integrată chiar din construcție, cu un șasiu poziționat în topul clasei sale, alcătuit 74% din oțel de înaltă rezistență. Am instalat și un sistem de 6 airbag-uri – ce cuprinde airbag-uri pentru șofer și pasager, airbag-uri laterale și cortină.

6 airbaguri

6 airbaguri

Am instalat și un sistem de 6 airbag-uri – ce cuprinde airbag-uri pentru șofer și pasager, airbag-uri laterale și cortină.
construcție

alcătuit 74% din oțel de înaltă rezistență

Orientarea noastră pe siguranță este integrată chiar din construcție, cu un șasiu poziționat în topul clasei sale, alcătuit 74% din oțel de înaltă rezistență

SIGURANȚA INTELIGENTĂ

Avertizare de coliziune frontală Alertează șoferul când un pieton sau un alt vehicul apare în calea vehiculului.

Sistem autonom de frânare de urgență (AEBS)

În cazul în care autovehiculul detectează pietoni sau alte autovehicule pe ruta planificată, sistemul AEBS reduce alimentarea și cuplează frânele în mod automat,în scopul prevenirii accidentelor grave.

Autopilot adaptiv inteligent (IACC)

Cu ajutorul radarului și al camerelor video, IACC menține o viteză și o distanță față de autovehiculul din față care asigură deplasarea în siguranță. Sistemul IACC lucrează împreună cu sistemul de urmărire a benzii de circulație și poate fi activ nu doar pe autostradă ci și în oraș, cât timp nu este apăsată pedala de frână.

Funcție de asistare la ieșire din parcare (EAF)

La ieșirea din locul de parcare, EAF avertizează șoferul prin semnale acustice și prin afi șarea pe ecran a unei pictograme de avertizare dacă din spate se apropie alt vehicul.

Alertă privind distanța de siguranță (SDA)

SDA monitorizează permanent viteza și distanța și avertizează șoferul printr-un semnal acustic dacă distanța față de vehiculul din față scade sub distanța de frânare

Alertă și intervenție la trafi cul din spatele automobilului (RCTA-i, doar cu transmisie automată)

Dacă sistemul RCTA detectează un vehicul care se apropie pe drum în timpul unei manevre de mers înapoi, acesta emite un avertisment sonor și acționează frâna pentru a opri automobilul și a evita coliziunea.

Sistemul de atenționare a pornirii vehiculului din față (FVSA)

În momentul în care autovehiculul din fața dumneavoastră se pune în mișcare, sistemul FVSA emite semnale vizuale și acustice de atenționare.

DEEP CONTROL

Cu tehnologia DEEP CONTROL, siguranța perfectă este mai aproape ca niciodată. Fie că vă deplasați în oraș sau porniți la călătorii lungi, cu DEEP CONTROL calmul și siguranța la volan atinge niveluri nemaiîntâlnite.

Sistem de menținere a benzii de circulație (LKAS)

Sistemul LKAS constă din mai multe camere folosite pentru monitorizarea marcajelor rutiere de separare a benzilor de circulație. În momentul în care sesizează că autovehiculul urmează să părăsească banda de circulație fără semnalizare prealabilă, sistemul cuplează direcția electrică, în scopul menținerii autovehiculului pe banda de circulație.

Asistent de schimbare a benzii (LCA)

În cazul în care schimbarea benzii de circulație are loc în momentul în care un autovehicul se apropie din spate cu viteză mare și se află la o distanță mai mică de 70 m, asistentul de schimbare a benzii (LCA) aprinde semnalizatoarele din retrovizoarele externe și emite semnale acustice de atenționare.

Asistent fază lungă (HBA)

HBA monitorizează farurile vehiculelor care se apropie din sens opus și luminile combinate ale blocurilor optice ale vehiculelor care se deplasează în fața automobilului și în funcție de acestea comută automat între faza lungă și faza de întâlnire a farurilor.

Sistem de monitorizare unghi mort (BSD)

BSD recunoaște vehiculul afl at în unghiul mort și avertizează șoferul printr-o lumină intermitentă în oglinda retrovizoare exterioară.

Alertă privind atenția șoferului (DAA)

DAA monitorizează încontinuu manevrele șoferului și dacă detectează semne ale condusului în stare de oboseală, emite un avertisment sonor și recomandă șoferului să facă o pauză pentru odihnă.

carousel

SIGURANȚĂ DE 5 STELE

Korando oferă ocupanților săi liniștea, siguranța și certitudinea că au ales bine. Confortul, plăcerea și siguranța pasagerilor au fost in atenția inginerilor încă din faza de proiect. Iar atenția și pricepera lor a dat roade și Korando a obținut califi cativul de 5 stele la testele EuroNCAP.

SIGURANȚĂ ACTIVĂ

Program electronic de stabilitate (ESP)

ESP ajută la menținerea stabilității direcției pe orice suprafață de drum, chiar și în condiții meteorologice adverse, prin intervenție la pedala de accelerație și distribuția forței de frânare la roțile individuale.

Asistență la coborârea pantelor (HDC)

În cazul coborârii unor pante deosebit de abrupte, prin activarea HDC pentru coborârea sigură și lentă, transmisia este comutată automat într-o treaptă de viteză inferioară și sunt acționate frânele

Asistență la pornire în rampă (HSA

Atunci când la pornirea în rampă, șoferul eliberează pedala de frână, HSA menține presiunea de frânare până când șoferul apasă pedala de accelerație, pentru a preveni rularea înapoi a automobilului.

Protecție activă împotriva răsturnării (ARP)

ARP reglează puterea motorului și distribuția forței de frânare la roțile individuale în cazul curbelor strânse parcurse cu viteză mare, pentru a preveni răsturnarea automobilului.

Sistem de asistență la frânare (BAS)

În cazul detectării unei frânări de urgență, BAS crește la maxim presiunea de frânare pentru a reduce distanța de frânare și riscul unui accident grav.

Semnal de oprire de urgență (ESS)

În cazul în care șoferul frânează brusc, ESS activează în mod automat luminile de avarie pentru a-i avertiza pe șoferii vehiculelor din spatele automobilului.

Date tehnice şi dotări

Noul Korando echipare style

de la  21.990 EUR  (inclusiv TVA)

 • Încărcător de telefon cu inducție (15 W)
 • Volan sports teșit embrcat în piele
 • Bare de amarare, argintii
 • Rulou husă port geantă
 • Conector 220V pe consola mediană

Noul Korando echipare clever

de la 23.920 EUR  (inclusiv TVA)

Pe lângă echipament Stil PLUS :

 • Transmisie automată Aisin (generația a 3-a), cu 6 trepte de viteză și regim de operare Normal-Sport-Winter la alegere
 • Climatizare automată pe două zone
 • Senzori de parcare în față și în spate
 • Volan cu încălzire
 • Încălzire scaune faţă
 • Jante aliaj 18" "Diamond Cutting" cu pneuri 235/55 R18

Noul Korando echipare premium

de la  23.900 EUR  (inclusiv TVA)

Pe lângă echipamentul  Clever :

 • Există încălzire
 • Scaune și portiere cu tapițerie din piele
 • Scaune șofer și pasager ajustabile electric, cotière spate rabatabila
 • Scaune şofer şi pasager ventilat, cotière spate rabatabila
 • Suport lombar reglabil electric
 • Far cu LED, cu reglare de nivel
 • Jante aliaj 18" "Diamond Cutting" cu anvelope 235/55 R18

NIVELE DE ECHIPARE ȘI ECHIPĂRI OPȚIONALE

Nume StyleCleverPremium
Motoare
Korando, benzină 1.5 GDI - Turbo 163 CP / 280 Nm (MT6), 260 Nm (AT6), 5 +5 ani garantie extinsă*-23.490 €
21.990 €
25.490 €
23.990 €
Pachete opționale
Transmisie automată Aisin (generația a 3-a), cu 6 trepte de viteză și regim de operare Normal-Sport-Winter la alegere1.600 €1.600 €1.600 €
Tracţiune integrală AWD, blocabilă opțional în raport 50-50% și frână de mână acționată electric cu funcție Auto Hold1.600 €1.600 €1.600 €
Sistem de control motor Start-Stop (ISG)XXX
Suspensie față McPherson, în spate multilink cu brațe independenteXXX
Trapă plafon acționată electric cu sistem antiprindere--590 €
Siguranță
AEBS + FCW Sistem automat de frânare de urgență și avertizare de potențial accident iminentXXX
ESP Controlul electronic al traiectorieiXXX
ARP Protecţie activă împotriva răsturnăriiXXX
HSA Asistență la pornirea în rampăXXX
HBA Asistență activă la frânareXXX
ESS Sistem de semnalizare la frânare de urgenţăXXX
HDC Control al coborârii în pantăXXX
FTCS Sistem de control al tractiuniiXXX
LDWS Asistent schimbare benzi de circulațieXXX
LKAS Asistent schimbare a direcției în caz de părăsire bandă circulație fără semnalizareXXX
TSR Recunoașterea și afișarea indicatoarelor de circulațieXXX
FVSA Asistent atentionare pornire automobil din fațăXXX
DAA Asistent monitorizare atenție și oboseală șoferXXX
SDA Asistent păstrare distanță de siguranțăXXX
ABS+EBD Sistem de protecție împotriva blocării roților la frânare și distribuție electronică a frânăriiXXX
Frână de mână acționată electric cu funcție Auto Hold-210 €210 €
Sistem de apelare de urgență E-Call (în caz de accident)XXX
Pachet SAFETY

BSD Sistem monitorizare unghi mort, LCA Asistent monitorizare schimbare de circulație, EAF - Asistență la ieșirea din parcare laterală, RCTA Asistent monitorizare trafic la mers în marșarier, RCTA-I = Alertă și intervenție la traficul din spatele mașinii la mers în marșarier (pentru versiunile cu transmisie automată)

-CLEVER PLUS:PREMIUM PLUS:
Pilot automatXXX
Pachet ACC

Pilot automat adaptiv, frână de mână acționată electric (disponibil doar în combinație cu transmisia automată)

-490 €PREMIUM PLUS:
Airbaguri frontale şofer și pasager (deconectabil pentru pasager)XXX
Airbaguri laterale, în faţăXXX
Airbaguri cortinăXXX
Airbag genunchi, pe partea șoferului-XX
ImobilizatorXXX
Sistem de alarmăXXX
Sistem automat de închidere centralizată a portierelor după pornirea automobiluluiXXX
Sistem de blocare a portierelor spate pentru siguranța copiilorXXX
Sistem de ancorare ISOFIX pentru scaun copilXXX
Centuri de siguranță cu două trepte de tensionare pirotehnică, cu semnalizare a cuplării centurilor (pentru scaunele din față)XXX
Centuri de siguranță cu tensionare pirotehnică, cu semnalizare a cuplării centurilor (pentru scaunele laterale din spate)XXX
Tetiere cu înălțime reglabilă, în fațăXXX
Tetiere individuale pentru fiecare loc al banchetei din spate (3 buc)XXX
Interior/Confort
Transmisie manuală, 6 trepte (cu indicator al treptei de viteză GSI)XXX
Senzori de parcare în față și în spateSTYLE PLUS:XX
Tablou de bord cu computer de bord cu ecran digital LCD de 3,5”X--
Tablou de bord cu computer de bord cu ecran digital HD LCD de 10,25''590 €XX
Volan reglabil pe 4 direcțiiXXX
Servodirecție cu asistență variabilă în funcție de viteza de rulareXXX
Servodirecție cu nivel de asistență reglabilă (Normal-Sport-Comfort)XXX
Volan sport teșit îmbrăcat în pieleXXX
Volan cu încălzireSTYLE PLUS:CLEVER PLUS:X
Oglinda interioară electrocromă-XX
Geamuri acționate electric în faţă și în spate (cu funcție coborâre automată pentru geamul șoferului)XXX
Geamul șoferului acționat electric cu funcţie coborâre/ridicare automată-XX
Deschizători interioare de portieră, argintiiX--
Deschizători interioare de portieră, cromate și praguri portieră cromate-XX
Închidere centralizată cu telecomandă + cheie cu lamă rabatabilăXXX
Ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaieXXX
Ștergător lunetă cu spălător și funcționare intermitentăXXX
Lunetă cu încălzireXXX
Climatizare manualăX--
Climatizare automată pe două zoneSTYLE PLUS:XX
Cotieră centrală faţă culisantă, cu suport pentru 2 pahareXXX
Scaune cu tapițerie din material textilXX-
Scaune și portiere cu tapițerie din piele--X
Scaun şofer cu înălţime reglabilăXXX
Încălzire scaune faţăSTYLE PLUS:XX
Scaune șofer și pasager ajustabile electric--X
Scaune șofer și pasager ventilate, cotieră spate rabatabilă--X
Suport lombar ajustabil electric--X
Banchetă spate fracționabilă în raport 60-40 și rabatabilă rapid într-un plan netedXXX
Set covorașe din mochetăXXX
Parasolare rabatabile cu oglinzi încorporate și cu iluminareXXX
Compartiment depozitare ochelari + lămpi de citire cu LED, în plafonierăXXX
Lumini ambientale cu LED, pe portiere și consola centrală-XX
Lumini ambientale cu LED, pentru habitacluXXX
Rulou acoperire portbagajXXX
Podea portbagaj rigidă, compartimentabilăXXX
Compartiment depozitare mascat, în portbagajXXX
Plasă fixare bagaje portbagajXXX
Conector 220V pe partea posterioară a consolei medieneXXX
Prize 12V, pe consola centrală şi în portbagajXXX
Audio
Comenzi audio pe volanXXX
Sistem cu 6 boxe audioXXX
Car-kit cu bluetooth pentru telefoane mobileXXX
Sistem multimedia Smart Audio cu ecran sensibil la atingere de 8"

cameră video SD pentru mers în marșarier, funcții Android Auto & Car Play + iPOD +DAB, car-kit bluetooth și antenă DAB

XXX
Sistem multimedia Smart Audio cu ecran sensibil la atingere de 8”

camera video SD pentru mers în marșarier, funcții Android Auto & Car Play + iPOD + DAB + car-kit bluetooth, antenă DAB și iluminare ambientală cu LED în 34 culori opționale (pe panourile de portiere din față și panoul de bord)

-CLEVER PLUS:PREMIUM PLUS:
Sistem multimedia HD Smart Audio cu ecran sensibil la atingere de 9"

cu software de navigație cu toate hărțile UE, cameră video HD pentru mers în marșarier, funcții Android Auto & Car Play + iPOD + DAB + car-kit bluetooth, antenă GLONASS+DAB, iluminare de ambianță LED pe bord și panourile de ușă

---
Încărcător telefon cu inducție (15 W)XXX
Exterior
Jante aliaj 17" cu pneuri 225/60 R17XXX
PACHETE DE OPȚIUNI
STYLE PLUS:

Climatizare automată pe două zone, Senzori de parcare în față și în spate, Proiectoare ceaţă faţă cu LED și grilă ornamentală față cromată, Volan cu încălzire, Încălzire scaune faţă, Jante aliaj 18" "Diamond Cutting" cu pneuri 235/55 R18

1.760 €
770 €
--
Exterior
Jante aliaj 18" "Diamond Cutting" cu pneuri 235/55 R18STYLE PLUS:CLEVER PLUS:X
PACHETE DE OPȚIUNI
CLEVER PLUS:

Volan cu încălzire, Sistem multimedia Smart Audio cu ecran sensibil la atingere de 8”, camera video SD pentru mers în marșarier, funcții Android Auto & Car Play + iPOD + DAB + car-kit bluetooth, antenă DAB și iluminare ambientală cu LED în 34 culori opționale (pe panourile de portiere din față și panoul de bord), Pachet SAFETY - BSD Sistem monitorizare unghi mort, LCA Asistent monitorizare schimbare de circulație, EAF - Asistență la ieșirea din parcare laterală, RCTA Asistent monitorizare trafic la mers în marșarier, RCTA-I = Alertă și intervenție la traficul din spatele mașinii la mers în marșarier (pentru versiunile cu transmisie automată), Cheie inteligentă (Dual Smart Key)- deschidere și închidere portiere fără cheie, buton Start/Stop motor), Faruri cu LED cu reglare a nivelului, Jante aliaj 18" "Diamond Cutting" cu pneuri 235/55 R18

-1.990 €-
Exterior
Jante aliaj 19" "Diamond Cutting" cu pneuri 235/50 R19--290 €
Sistem de verificare a presiunii în pneuriXXX
Kit pentru reparaţie pană pneuXXX
PACHETE DE OPȚIUNI
PREMIUM PLUS:

Sistem multimedia HD Smart Audio cu ecran sensibil la atingere de 9" cu software de navigație cu toate hărțile UE, cameră video HD pentru mers în marșarier, funcții Android Auto & Car Play + iPOD + DAB + car-kit bluetooth, antenă GLONASS+DAB, iluminare de ambianță LED pe bord și panourile de ușă, Pachet SAFETY - BSD Sistem monitorizare unghi mort, LCA Asistent monitorizare schimbare de circulație, EAF - Asistență la ieșirea din parcare laterală, RCTA Asistent monitorizare trafic la mers în marșarier, RCTA-I = Alertă și intervenție la traficul din spatele mașinii la mers în marșarier (pentru versiunile cu transmisie automată), Pachet ACC - Pilot automat adaptiv, frână de mână acționată electric (disponibil doar în combinație cu transmisia automată), Pachet Hayon cu sistem servo-electric

--1.750 €
Exterior
Element decor cromat la geamurile lateraleXXX
Oglinzi exterioare retrovizoare de culoarea automobilului, cu lumină de curtoazie și semnalizatoare LED încorporateXXX
Oglinzi retrovizoare exterioare încălzite, reglabile și rabatabile electric, cu semnalizator cu LED încorporatXXX
Mânere uşi de culoarea automobiluluiXXX
Cheie inteligentă (Dual Smart Key)- deschidere și închidere portiere fără cheie, buton Start/Stop motor)-CLEVER PLUS:X
Pachet Hayon cu sistem servo-electric--PREMIUM PLUS:
Faruri cu halogen, lupă, reglare a nivelului și senzori de luminăXX-
Faruri cu LED, cu reglare a nivelului-CLEVER PLUS:X
Lumini de poziție cu LED, în față și în spateXXX
Proiectoare ceaţă faţăX--
Proiectoare ceaţă faţă cu LED și grilă ornamentală față cromatăSTYLE PLUS:XX
Stopuri ceaţă spateXXX
Geamuri cu protecție termicăXXX
Parbriz şi geamuri faţă cu izolare fonică și protecție solarăXXX
Lunetă și geamuri spate întunecate și cu protecție "Privacy"XXX
Bare de amarare, argintiiXXX
Eleron spate, cu stop cu LED încorporatXXX
Culori exterioare
Alb GRANDXXX
Negru SPACE (metalizat)490 €490 €490 €
Gri PLATINUM GREY (metalizat)490 €490 €490 €
Albastru DANDY (metalizat)490 €490 €490 €
Roșu CHERRY RED (metalizat)490 €490 €490 €
Culori interioare
Gri XXX
NegruXXX
Maro--390 €

Date tehnice şi dotări

Motor Benzina 1.5 GDI Turbo 163 CP
Tracţiune 2WD AWD
Transmisie 6 MT 6AT 6 MT 6 MT
Dimensiuni Lungime etc 4450
Sa vedem etc 1870
Înălțime etc 1620 (1629 cu bare amarare)
Ampatament etc 2675
Ecartament Copac etc 1596
scuipat etc 1622
Consolă Copac etc 910
scuipat etc 865
Garda la sol etc 180
Unghi de atac/degajare ° 18/24.5
Unghiul de rampă ° 15.9
Rază de bracaj m 5.35
Volum portbagaj litru 551 / 407 (cu rezervă)
Mase Masă totală autorizată kg 2010 2040 2100 2130
Masă proprie kg 1405 1435 1495 1525
Masă remorcabila maximă autorizată Cu franare kg 1500
Fără franare kg 500
Motor Combustibil - Benzină
Capacitate cilindrica cc 1497
Alezaj x Cursă etc 76 x 82,5
Comprimare - 9,5:1
Număr cilindru - 4 în linie
Performanță (WLTP) Putere maxima kW/rpm 120 / 5000-5500
CP/rpm 163 / 5000-5500
Cuplu motor maxim Nm/rpm 280 / 1500-4000
Viteză maximă km/h 191 193 191 193
Capacitate rezervor litri 47
Normă emisii - EURO 6d-ISC-FCM
Emisii CO2 (mixt) (WLTP) g/km 175 182 185 197
Consum combustibil (mixt) (WLTP) l / 100 km 7,65 7,95 8,08 8,61