Noul SUV autentic

Noul Rexton este acum mai sigur, mai puternic, mai spațios și mai elegant ca niciodată.

Descoperiți Rexton

Vă atragem atenția că momentan modelul Rexton G4 nu poate fi comandat din producție. Pentru conformitatea cu normele de protecția mediului tot mai stricte din Uniunea Europeană, valabile pentru toți importatorii și producătorii, se impune în prezent efectuarea unui upgrade tehnic. Sunt disponibile pe stoc fizic numeroase unități cu diferite echipări și culori, din care ne putem servi clienții cu livrare promptă.

Spațios

Spațios

Spațios și flexibil – noul Rexton vă oferă confort maxim alături de și mai mult spațiu, atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Acum disponibil cu 5 sau 7 locuri. Descoperiți multiplele posibilități de organizare a spațiului în Rexton.

Tehnologii

Tehnologii

Cele mai noi soluții tehnologice – cameră video 360°, sistem multimedia compatibil cu Apple CarPlay și Google Android Audio, motoare dinamice, suspensie independentă multilink și tracțiune integrală. Vedeți ce vă mai poate oferi noul Rexton.

Protecție

Protecție

Un SUV fiabil pe care puteți conta – 9 airbaguri, structură întărită, cele mai noi soluții tehnologice și sisteme de siguranță. Convingeți-vă singuri cum s-a îmbunătățit siguranța tuturor utilizatorilor.

Video

Design

Detalii

SUV musculos cu forme maiestuoase

Grila de radiator inspirată de aripile unei păsări, precum și liniile frontale aspre subliniază faptul că avem de-a face cu un SUV clasic, însă liniile laterale dinamice îi pun în evidență frumusețea maiestuoasă. Aspectul îndrăzneț, dar totuși stilat este evidențiat în plus de rama cromată a barei de protecție față, de scutul de protecție negru lucios, de semnalizatoarele și lămpile pentru iluminarea solului montate pe carcasa oglinzii retrovizoare exterioare.

ÎNVELIȘ pentru prag

ÎNVELIȘ pentru prag

SEMNALIZATOARE și lămpi pentru iluminarea solului

SEMNALIZATOARE și lămpi pentru iluminarea solului

FARURI CU XENON cu lumini permanente de zi LED

FARURI CU XENON cu lumini permanente de zi LED

Blocurile de lumini spate orizontale subliniază lățimea și eleganța formei. Iluminarea cu LED a numărului de înmatriculare și farurile pentru viraj completează aspectul armonios.

LUMINI LED cu faruri de ceață

LUMINI LED cu faruri de ceață

NUMERE DE ÎNMATRICULARE SPATE cu iluminare LED

NUMERE DE ÎNMATRICULARE SPATE cu iluminare LED

Blocuri de lumini spate combinate cu LED

Blocuri de lumini spate combinate cu LED

CONFIGURATOR CULORI

 • Alb GRAND

 • Alb perlat

 • Negru SPACE

 • Argintiu FINE

 • Gri ELEMENTAL

 • Albastru ATLANTIC

 • Gri MARBLE (metalizat)

carousel carousel carousel carousel carousel carousel carousel carousel
Jante aluminiu 20”

Jante aluminiu 20” cu finisaj lucios

Jante aluminiu 18”

Jante aluminiu
„Diamond” 18”

Jante aluminiu 17”

Jante aluminiu 17”

carousel
carousel carousel carousel

Jante

Ultimul retuș pentru un design perfect

Spațiu interior

Scaunele ergonomice care se potrivesc perfect cu liniile corpului, reduc oboseala la călătorii lungi. Sunt învelite în piele Nappa, incredibil de moale și relaxantă, cu aspect matlasat. La atmosfera relaxantă a interiorului contribuie și lămpile subtile din pragul ușii, luminițele montate în panoul de bord și finisajul ușii.

carousel

Creați un caracter

cu totul individual pentru Rexton

Alegeți una din cele patru combinații de culori disponibile pentru interior.

Spațios și flexibil

Configurați interiorul după propriile necesități

Atât scaunele din față, cât și cele din spate sunt ventilate și reglabile electric; scaunele din primele două rânduri sunt prevăzute cu încălzire. Reglajele pentru scaun, volan și oglinzi retrovizoare pot fi memorate de sistem pentru trei șoferi diferiți.

7 scaune

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

5 scaune

carousel
carousel
carousel

Potrivit și moale

Datorită scaunelor rabatabile, Rexton este capabil să transporte obiecte deosebit de lungi. Scaunele din rândul al doilea pot fi rabatate pentru a ușura și mai mult accesul la rândul al treilea.

Acces ușor

Încărcare și descărcare simplă

În noul Rexton încap patru seturi de crose de golf. Așezați sacoșele de golf oblic în portbagaj, astfel nu este nevoie să rabatați scaunele din rândul al doilea.

Șoferul poate să deschidă hayonul chiar dacă are ambele mâini ocupate, fără a fi nevoit să își pună jos bagajele. Ajunge să aibă în buzunar cheia inteligentă și să stea în apropierea automobilului timp de trei secunde; hayonul se va deschide automat.

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

Tehnologie

Motor

Mers lin, plin de forță

Rexton poate fi echipat cu un motor diesel e-XDi220 de 2,2 litri, care dezvoltă putere de 182 CP și moment de 420 Nm. În spate este echipat cu suspensie independentă consolidată, care asigură confort perfect la viraje și în mers. În condiții normale de deplasare, automobilul funcționează cu tracțiune pe roțile din spate, care îmbunătățește stabilitatea în mers datorită distribuției optime a greutății. În varianta cu tracțiune integrală temporară, șoferul poate să aleagă între două tipuri de tracțiune integrală. Rexton poate tracta remorci cu greutatea de până la 3,5 tone (diesel, T.A.).

carousel
carousel

Apple CarPlay și &

Google Android Auto

Conectați-vă smartphone-ul la ecran și puteți efectua apeluri telefonice, verifica SMS-uri și asculta muzică cu ușurință – toate acestea în timpul mersului.* (*) Această opțiune este disponibilă cu sistemul de navigație cu ecran de 9,2” și cu sistemul Smart Audio cu ecran de 8”.

Habitaclu modern

Plăcere pentru șofer, plăcere pentru pasageri

Sistemul de divertisment din Rexton – compatibil cu Apple CarPlay și Google Android Auto — se remarcă printr-un ecran tactil de înaltă rezoluție cu diagonala de 9,2”.

SISTEM „3D AROUND-VIEW”

SISTEM „3D AROUND-VIEW”

Vedere panoramică 360°

Cele patru camere video exterioare garantează șoferului vizibilitate de jur împrejurul automobilului, astfel manevrele de schimbare a direcției și de parcare devin simple ca o joacă de copii și sigure. Pentru ușurarea parcării, la mersul înapoi, oglinzile retrovizoare exterioare sunt înclinate automat în jos.

FRÂNĂ DE PARCARE ELECTRONICĂ

FRÂNĂ DE PARCARE ELECTRONICĂ

cu funcție Auto Hold
DIRECȚIE ASISTATĂ

DIRECȚIE ASISTATĂ

dependentă de viteză
SISTEM DE NAVIGAȚIE HD

SISTEM DE NAVIGAȚIE HD

cu diagonala ecranului de 9,2”
Sistem de monitorizare

Sistem de monitorizare

de jur împrejur 360° 3D
ECRAN SUPERVISION

ECRAN SUPERVISION

6 culori la alegere
AFIȘAJ DIGITAL

AFIȘAJ DIGITAL

al vitezei în trei moduri

Viteza poate fi afișată în trei moduri – standard, animație sau turometru.

Sistemul este echipat și cu un radio, un MP3-player, un port USB și un ecran digital pentru redarea de filme HD.

COMPUTER DE BORD

COMPUTER DE BORD

Afișaj

Tracțiune

Tracțiune integrală cuplabilă

Datorită posibilității de cuplare a tracțiunii integrale, șoferul poate să decidă când dorește să activeze sistemul, în funcție de schimbările condițiilor de deplasare pe drumuri sau în afara acestora. Cu acest sistem, deplasarea este mai sigură și mai eficientă decât cu un sistem de tracțiune integrală permanentă. (Disponibil la varianta cu tracțiune integrală temporară.)

4wd

4WD

4H – pentru drumuri alunecoase și off-road

4wd

4WD

4L – reductor – pentru teren dificil și la viteze reduse

2wd

2wd

2H – pentru deplasarea normală pe drumuri

Tehnologie Electronică avansată

Noul Rexton oferă cele mai noi sisteme de siguranță, care îmbunătățesc siguranța, ușurează utilizarea și cresc confortul la volan.

bsd

Monitorizare unghi mort (BSD)

Sistemul recunoaște vehiculele aflate în unghiul mort din spatele și de lângă automobil și avertizează șoferul printr-o lumină intermitentă în oglinda retrovizoare exterioară.

fcw

Avertizare coliziune frontală (FCW)

Sistemul avertizează șoferul privind posibile coliziuni cu alte vehicule sau cu pietoni.

hba

Asistent fază lungă (HBA)

Sistemul recunoaște vehiculele care se deplasează din sensul opus și comută automat de la faza lungă a farurilor la faza de întâlnire, ceea ce ușurează condusul pe timp de noapte. Apoi sistemul cuplează din nou faza lungă.

swa

Asistență la schimbarea benzii de circulație (SWA)

Sistemul recunoaște vehiculele care se apropie din spate cu viteză mare și avertizează șoferul printr-o lumină intermitentă în oglinda retrovizoare exterioară.

ldw

Avertizare la părăsirea benzii de circulație (LDW)

Sistemul avertizează șoferul când automobilul părăsește banda sa de circulație fără ca șoferul să fi acționat în prealabil semnalizatorul aferent.

rcta

Alertă privind traficul în spatele automobilului (RCTA)

Sistemul sprijină șoferul la mersul înapoi. Detectează celelalte vehicule care se apropie din dreapta sau din stânga în spatele automobilului.

tsr

Recunoașterea indicatoarelor rutiere (TSR)

Datorită unui software de recunoaștere a indicatoarelor rutiere, sistemul recunoaște indicatoarele de care se apropie automobilul. Informațiile aferente sunt afișate în sistemul multimedia.

aeb

Sistem avansat de frânare de urgență (AEB)

Sistemul ajută la prevenirea unei coliziuni sau la minimizarea urmărilor unei coliziuni recunoscând vehiculele aflate în mers sau care staționează și avertizează din timp șoferul sau chiar frânează automat dacă este necesar.

carousel

Funcționalitate

Partenerul dumneavoastră în călătorii

Noul Rexton vă încântă nu numai cu designul maiestuos și interiorul spațios, luxos. Este și un partener de călătorii puternic și versatil. Luați-vă cu dumneavoastră întreaga familie, bagajele, iahtul sau rulota într-o excursie în necunoscut – Rexton se comportă perfect la orice călătorie.

Noul Rexton poate tracta o remorcă cu greutatea de 2300 - 3000* kg. Automobilul este echipat cu tracțiune integrală cuplabilă (opțional) care vă oferă o serie de posibilități.

* Valabil pentru remorcă cu frânare și depinde de varianta de motorizare și de transmisie.

airbaguri
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Siguranță

pentru toți pasagerii

Rexton este echipat cu nouă airbaguri, inclusiv airbag pentru genunchii șoferului și airbaguri laterale în rândul al doilea de scaune. Volanul și coloana de direcție pot absorbi forța impactului și astfel se reduce la minim pericolul leziunilor toracice la șofer; tetierele active se deplasează în față în cazul unei coliziuni pentru a proteja coloana cervicală a ocupanților.

9 airbaguri

 • 1 Airbag șofer
 • 2 Airbag pentru genunchii șoferului
 • 3 Airbag pasager față
 • 4,5 Airbaguri laterale șofer și pasager față
 • 6,7 Airbaguri laterale spate
 • 8,9 Airbaguri cortină
carousel

Tehnologii pentru siguranță

Sistemul ESP este o platformă cu numeroase funcții de siguranță activă, cum ar fi protecția activă contra răsturnării (ARP), semnalul de oprire de urgență (ESS), sistemul de asistență la frânare (BAS) și asistența la pornire în rampă (HSA).

ess

ESS

semnal de oprire de urgență
hdc

HDC

asistență la coborârea pantelor

Sisteme pentru îmbunătățirea siguranței și confortului la volan: semnal de oprire de urgență (ESS), asistență la coborârea pantelor (HDC) ș asistență la pornire în rampă (HSA).

hsa

HSA

Asistență la pornire în rampă
carousel

Creăm o moștenire de care putem fi mândri

Rexton oferă cele mai bune soluții în toate domeniile. Șasiul caroseriei este inegalabil de robust, iar interiorul, luxos și spațios. Automobilul dispune de o forță de tractare excelentă, iar numeroasele sisteme de asistare a șoferului, precum și suspensia au fost proiectate pentru siguranță maximă și confort maxim. Și asta nu e totul. Rexton este un SUV cu care orice proprietar se poate mândri.

Date tehnice şi dotări

Noul Rexton G4 echipare style 2wd

Preț promoțional de la 29.990 (Euro, cu TVA inclus)

 • 2.2 e-XDI (diesel) – 181 CP
 • AEBS Sistem automat de frânare de urgență
 • LDW Asistent schimbare benzi de circulație
 • TSR Asistent de recunoaștere și afișare a indicatoarelor de circulație
 • HDC Asistență la coborârea în pantă
 • HSA Asistență la pornirea în rampă
 • Pachet 6 airbaguri - airbag pentru șofer, pasager dreapta, în lateralele scaunelor din față și cortină
 • Tablou de bord cu afișaj central LCD de 3,5”
 • Jante aliaj 17"

Noul Rexton G4 echipare premium 4wd

Preț promoțional de la 37.590 (Euro, cu TVA inclus)

Suplimentar față de nivelul de echipare Clever:

 • Tablou de bord Super Vision 3D cu afișaj LCD de 7”
 • Pachet interior ”Elegant” - scaune, panouri portiere și panou de bord cu tapițerie din piele premium Nappa
 • Pachet multimedia HD Smart Audio cu ecran HD sensibil la atingere de 23,4 cm (9,2"), cu software de navigație UE, conectivitate Apple CarPlay și Google Android Auto
 • Pachet iluminare - faruri cu Xenon (HID), proiectoare de ceață cu LED și sistem ”cornering lights” cu LED

NIVELE DE ECHIPARE ȘI ECHIPĂRI OPȚIONALE

Nume Style 2WDPremium 4WD
Motoare
Rexton G4 2.2 e-XDI - 5 locuri, diesel 2,2 litri, 181 CP, 10 ani garanție extinsă*32.990 €
29.990 €
42.190 €
37.590 €
Pachete opționale
Transmisie automată Mercedes-Benz 7G-TRONIC cu 7 trepte, cu funcție opțională ”Winter” (anti-derapare) și computer TCU pentru consum redus de combustibil și schimbări line ale treptelor de viteză.1.900 €-
Transmisie automată Mercedes-Benz 7G-TRONIC cu 7 trepte, cu funcție opțională ”Winter”, computer TCU combinată cu suspenie spate multi-link independentă cu 10 brațe -2.500 €
Tractiune 4x4 nepermanentă, cu reductor cu amplificare a cuplului motor1.900 €X
Habitaclu cu 7 locuri (al treilea rând de locuri, aer condiționat reglabil, centuri de siguranță și tetiere individuale690 €690 €
Trapă plafon acționată electric, cu sistem antiprindere-690 €
Prag acces 1.150 €1.150 €
Siguranță
Suspensie față cu brațe triunghiulare suprapuse și arcuri elicoidaleXX
Suspensie spate cu punte semirigidă și 5 brațeXX
AEB Sistem automat de frânare de urgențăXX
BAS Asistență activă la frânareXX
LDW Asistent schimbare benzi de circulațieXX
TSR Asistent de recunoaștere și afișare a indicatoarelor de circulațieXX
ABS + EBD Sistem de protecție împotriva blocării roților la frânare și distribuție electronică a frânăriiXX
ESP Controlul electronic al traiectorieiXX
ARP Protecţie activă împotriva răsturnăriiXX
HDC Asistență la coborârea în pantăXX
HSA Asistență la pornirea în rampăXX
TCS Sistem de control al tracțiuniiXX
EPB Frână de mână electronicăXX
Volan reglabil pe 4 direcțiiXX
Imobilizator coloană direcțieX-
Cheie inteligentă (Deschidere/Închidere portiere cu senzor de proximitate, pornire cu buton Start-Stop și imobilizator electronic ESCL al volanului)360 €X
Pachet 6 airbaguri – airbag pentru șofer, pasager dreapta(dezactivabil opțional), în lateralele scaunelor din față(pentru torace și pelvis) și cortinăXX
Pachet 9 airbaguri – airbag pentru șofer, pasager dreapta(dezactivabil opțional), în lateralele scaunelor din față(pentru torace și pelvis), cortină, în lateralele rândului al doilea de scaune și pentru genunchii șoferului-X
Servodirecție hidraulicăXX
Mânere suplimentare pe stâlpii ”B”, pentru pasagerii din spateXX
ImobilizatorXX
Sistem de alarmăXX
Senzori de parcare, în față și în spate (câte 4-4 senzori)-X
Servodirecție cu asistență variabilă în funcție de viteza de rulare-X
Triunghi reflectorizantXX
Sistem de blocare a portierelor spate pentru siguranța copiilorXX
Sistem de ancorare ISOFIX pentru scaun copil (banchetă spate)XX
Tetiere cu înălțime reglabilă, în fațăXX
Tetiere individuale pentru fiecare loc din rândul 2 și 3 (rândul al 3-lea disponibil in versiunea cu 7 locuri)XX
Centuri de siguranță cu două trepte de tensionare, cu semnalizare a cuplării centurilor (pentru scaunele din față)XX
Centuri de siguranță cu două trepte de tensionare și pentru centurile de siguranță din lateralele banchetei din spateXX
Pachet Tech: Asistent monitorizare unghi mort (BSD), Asistent monitorizare trafic în spatele mașinii (RCTA), Asistent inteligent de schimbare a benzilor de circulație (LCA)-990 €
Interior/Confort
Transmisie manuală, 6+1 trepteXX
Habitaclu cu 5 locuri XX
Controlul automatizat al proiectoarelor și al ștergătoarelor de parbriz XX
Tablou de bord cu afișaj central LCD de 3,5”X-
Tablou de bord Super Vision 3D cu afișaj LCD de 7”

cu vitezometru digital cu 3 versiuni de afișare, cu alegerea sunetului pentru semnalizare, cu afișare indicații pentru navigare, proximitate spații parcare, deschidere portbagaj, depășirea benzii de rulare

-X
Priză 220V (între cele două scaune din față, în partea din spate a consolei centrale)XX
Pilot automatXX
Servodirecție cu asistență variabilă în funcție de viteza de rulare-X
Volan multifuncțional și schimbător viteze îmbrăcate în pieleXX
Volan multifuncțional cu încălzire-X
Iluminare ambientală cu LED (mânere și spații depozitare portiere, tablou de bord și consolă)-X
Iluminare ambientală a zonei picioarelorXX
Oglinda interioară heliomată-X
Geamuri acționate electric în faţă și în spateXX
Geamurile din față cu sistem de antiprindere și funcție coborâre + ridicare automatăXX
Geamurile de la rândul al doilea cu sistem de antiprindere și funcție coborâre + ridicare automată (disponibil doar cu pachetele CON1 sau CON2)-X
Închidere centralizată cu telecomandă + cheie elegantă cu lamă rabatabilăXX
Ștergătoare parbriz cu degivrare, senzori de ploaie și 2 trepte de senzitivitateXX
Lunetă cu încălzire și ștergător cu jet temporizat pentru spălareXX
Lunetă cu încălzire cu temporizatorXX
Climatizare manualăX-
Climatizare automată pe două zone, reglabile independent, cu dezaburire automatizată a parbrizului, cu filtru activ pentru reducerea mirosurilor din exterior și unitate de ionizare a aerului din interior-X
Habitaclu cu 7 locuri (al treilea rând de locuri, aer condiționat reglabil, centuri de siguranță și tetiere individuale)-X
Scaune ergonomice multicontur, cu tapițerie din stofăX-
Scaune ergonomice multicontur, cu tapițerie din stofă--
Scaun şofer cu înălţime reglabilă şi sprijin lombarX-
Scaunele din față ajustabile electric, pe 8 direcţii pentru şofer și pe 6 direcții pentru pasager-590 €
Pachet interior ”Elegant”

scaune, panouri portiere și panou de bord cu tapițerie din piele premium Nappa de culoare neagră sau bej, cu cusătură ornamentală bej, scaune cu încălzire a pernei pentru șezut și a spătarului (pentru scaunele din rândurile 1 și 2), scaunele din față ajustabile electric și cu ventilare, scaunul șoferului cu reglaj lombar ajustabil electric, volan cu inserții argintii

-X
Scaun șofer și oglinzi exterioare cu memorie - pentru interiorul de culoare negră/bej - doar în versiunile cu transmisie 7G-Tronic--
Scaune și portiere cu tapițerie din piele culoare maro, cu cusături ornamentale, scaun șofer cu memorie, oglinzi exterioare cu memorie, palfon negru - doar cu transmisie AT--
Banchetă spate fracționabilă în raport 60-40 și rabatabilă rapid într-un plan netedXX
A 3-a banchetă fracționabilă în raport 50-50, rabatabilă în plan orizontal (în versiunea cu 7 locuri)XX
Cotiere faţă și spate, cu suport pentru 2 pahareXX
Covorașe mochetăXX
Plasă fixare bagaje portbagaj (disponibil doar la versiunea cu 5 locuri)-X
Audio
Pre-echipare pentru comenzi audio pe volan (BT, audio)X-
Volan multifuncțional cu comenzi audio pe volan (telefon, audio, radio)-X
Pre-echipare pentru unitate multimedia cu 6 difuzoareX-
Pachet multimedia Smart Audio cu ecran tactil de 20,3 cm (8"), conectivitate Apple CarPlay și Google Android Auto, cu radio DAB&RDS, mediaplayer încorporat, cu 8 difuzoare, cu cameră video pentru marșarier, senzori de parcare în față și în spate, comenzi 1.090 €X
Pachet multimedia HD Smart Audio cu ecran HD sensibil la atingere de 23,4 cm (9,2"), cu software de navigație UE, conectivitate Apple CarPlay și Google Android Auto, cu radio DAB&RDS, antenă SHARK și mediaplayer încorporat, cu 8 difuzoare, cu cameră video-1.390 €
Pachet AMS - monitorizare video 3600 (prin 4 camere video amplasate în față, în spatele și în lateralele autovehiculului) + Pachet Tech (E47) - doar în versiunile cu transmisie 7G-Tronic--
Conectori USB în față și în spate (în spate doar cu funcție încărcare)XX
Car-kit bluetooth-X
Exterior
Jante aliaj 17" cu pneuri 235/70 R17 X-
Jante aliaj 18" cu design ”Diamond Cutting” cu pneuri 255/60 R18590 €X
Jante aliaj 20" cu design ”Sputtering” cu pneuri 255/50 R20 890 €590 €
Sistem de verificare a presiunii în pneuri (TPMS)XX
Hayon cu sistem servo-electric și senzor de proximitate pentru o închidere/deschidere confortabilă - doar în versiunile cu transmisie 7G-Tronic-890 €
Kit pentru reparaţie pană pneuXX
Oglinzi exterioare rabatabile electric, cu încălzire și ajustabile electric, cu semnalizatoare cu LED și lumini ambientale exterioare integrateXX
Mânere portiere de culoarea automobiluluiXX
Faruri cu proiectoare cu halogen și reglare a niveluluiXX
Pachet iluminare - faruri cu Xenon (HID), proiectoare de ceață cu LED și sistem ”cornering lights” cu LED-650 €
HBA Asistență activă la frânareXX
Eleron spate, cu stop cu LED încorporat XX
Lumini de poziție cu LED XX
Blocuri optice spate cu LEDXX
Proiectoare ceaţă faţăXX
Stopuri ceaţă spateXX
Parbriz şi geamuri faţă cu izolare fonică și protecție UV Solar ControlXX
Lunetă și geamuri spate cu tentă întunecată Privacy și cu protecție UV Solar Control-X
Bare de amarare, argintiiXX
Culori exterioare
Alb GRANDXX
Alb perlat PEARL WHITE (sidefat)590 €590 €
Negru SPACE (metalizat)490 €490 €
Argintiu FINE (metalizat)490 €490 €
Gri ELEMENTAL (metalizat)490 €490 €
Albastru ATLANTIC (metalizat)490 €490 €
Gri MARBLE (metalizat)490 €490 €
Culori interioare
Scaune ergonomice multicontur cu tapițerie din stofă bej, cu plafon de culoare bej, volan cu inserții argintiiX-
Scaune ergonomice multicontur, cu tapițerie din stofă neagră, plafon bej, volan cu inserții argintiiX-
Scaune ergonomice multicontur cu tapițerie din piele ecologică (TPU) bej, cu plafon de culoare bej, volan cu inserții argintii-X
Scaune ergonomice multicontur cu tapițerie din piele ecologică (TPU) neagră, cu plafon de culoare bej, volan cu inserții argintii-X
Scaune ergonomice multicontur cu tapițerie din piele premium bej, cu cusătură ornamentală bej, cu plafon de culoare bej, volan cu inserții argintii--
Scaune ergonomice multicontur cu tapițerie din piele premium neagră, cu cusătură ornamentală, cu plafon de culoare bej, volan cu inserții argintii--
Scaune cu tapițerie din piele premium Nappa de culoare maro Cognac, cu cusătură ornamentală, plafon de culoare neagră, volan cu inserții negre - doar în versiunile cu transmisie 7G-Tronic--

Date tehnice şi dotări

Motor Diesel 2.2 e-XDI
Sistem tratare gaze evacuare Sistem SCR (Selective Catalytic Reduction), cu aditiv AdBlue
Tracțiune 2WD
(tracțiune spate)
4WD
(tracțiune integrală nepermanentă cu reductor)
Transmisie 6MT 7AT 6MT 7AT
Dimensiuni
Lungime mm 4850
Lățime mm 1960
Înălțime mm 1825 (cu bare amarare)
Ampatament mm 2865
Ecartament Față mm 1640
Spate mm 1640
Console Față mm 895
Spate mm 1090
Gardă la sol Față-Spate mm 203 (224 cu suspensie 10 brațe independente)
Unghi de atac/degajare ° 20,5°/22°
Unghiul de rampă ° 20°
Diametru de bracaj m 11
Volum portbagaj (litri)
(conform normelor VDA 214)
versiunea cu 5 locuri
fără scaune rabatate (1,051l)
al doilea rând de scaune rabatat 40% (1376 l)
al doilea rând de scaune rabatat 60% (1652 l) 
al doilea rând de scaune rabatat 100% (1977 l)
versiunea cu 7 locuri
fără scaune rabatate (240l)
al treilea rând de scaune rabatat 100% (872l)
al treilea rand de scaune rabatat 100%, al doilea rând de scaune rabatat 40% (1,201l)
al treilea rand de scaune rabatat 100%, al doilea rând de scaune rabatat 60% (1,477l)
al treilea rand de scaune rabatat 50%, al doilea rând de scaune rabatat 40% (777l)
al treilea rand de scaune rabatat 50%n, al doilea rând de scaune rabatat 60% (1,029l)
al treilea rand de scaune rabatat 100%, al doilea rând de scaune rabatat 100% (1,806l)
Mase
Totală autorizată (versiunea cu 5 locuri) kg 2750 2860
Totală autorizată (versiunea cu 7 locuri) kg 2850 2960
Proprie (versiunea cu 5 locuri) kg 1995-2065 2005-2106 2095-2165 2105-2206
Proprie (versiunea cu 7 locuri) kg 2020-2092 2030-2133 2120-2192 2130-2233
Remorcabilă maxima autorizata Cu frânare kg 2700 2700 2700 3000
Fără frânare kg 750
Motor
Combustibil - Diesel
Capacitate cilindrică cc 2157
Alezaj x Cursă mm 86,2 x 92,4
Compresie - 15,5 : 1
Număr cilindri - 4 în linie
Performanțe
Putere maximă kW/RPM 133,1/4000
CP/rpm 181/4000
Cuplu motor maxim Nm/rpm 400 / 1400-2800 420 / 1600–2600 400 / 1400-2800 420 / 1600–2600
Cuplu disponibil la turații joase Nm/RPM 218 / 1000
Viteză maximă km/h 184 181 184 181
Accelerare 0-100 km/h sec 11,3 11,97 11,3 11,97
Volum rezervor combustibil liter 70
Emisii CO2 Consum (WLTP)
Normă de poluare - Euro 6d temp
Emisii CO2 g/km 198–209
Consum combustibil l / 100 km 7,55–7,97

WAE Ltd. nu își asumă răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar sau ale listei de prețuri. Ne menținem dreptul de a modifica nivelele de echipare și lista de prețuri. Preturile sunt exprimate in Euro si se vor calcula in lei la cursul din ziua platii. Pentru detalii ale promoțiilor vă rugăm să vă adresați partenerilor autorizați Ssangyong. Valabil începând din 01 martie 2020 până la revocare.