SUV-UL AUTENTIC, REÎNNOIT

Noul Rexton este acum mai sigur, mai puternic și mai sofisticat ca niciodată.

Descoperiți Rexton

Spațios

Spațios

Spațios și flexibil – noul Rexton vă oferă confort maxim alături de și mai mult spațiu, atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Acum disponibil cu 5 sau 7 locuri. Descoperiți multiplele posibilități de organizare a spațiului în Rexton.

Tehnologii

Tehnologii

Cele mai noi soluții tehnologice – cameră video 360°, sistem multimedia compatibil cu Apple CarPlay și Google Android Audio, motoare dinamice, suspensie independentă multilink și tracțiune integrală. Vedeți ce vă mai poate oferi noul Rexton.

Protecție

Protecție

Un SUV fiabil pe care puteți conta – 9 airbaguri, structură întărită, cele mai noi soluții tehnologice și sisteme de siguranță. Convingeți-vă singuri cum s-a îmbunătățit siguranța tuturor utilizatorilor.

Video

Design

DETALII

GEOMETRIE SOFISTICATĂ

Așa cum se cuvine unui vehicul utilitar sportiv luxos, dar totuși robust, Rexton se prezintă cu o grilă nouă, îndrăzneață, cu aspect de zale, încadrată lateral de farurile alipite elegant, iar în partea de jos, de bara de protecție cu linii artistice, unghiulare, vopsită în culoarea caroseriei. Rezultatul este o frumusețe impunătoare.

Protecție pentru prag

Protecție pentru prag

SEMNALIZATOARE și lămpi pentru iluminarea solului

Semnalizatoare și lămpi pentru iluminarea solului

Faruri față și lumini permanente de zi integral LED

Faruri față și lumini permanente de zi integral LED

Blocurile de lumini spate orizontale subliniază lățimea și aspectul unic al automobilului. Iluminarea cu LED a numărului de înmatriculare și semnalizatoarele completează aspectul armonios

Faruri inferioare LED

Faruri inferioare LED

NUMERE DE ÎNMATRICULARE SPATE cu iluminare LED

NUMERE DE ÎNMATRICULARE SPATE cu iluminare LED

Blocuri de lumini spate combinate cu LED

Blocuri de lumini spate combinate cu LED

CONFIGURATOR CULORI

 • Alb GRAND

 • Negru SPACE

 • Gri ELEMENTAL

 • Albastru ATLANTIC

 • Gri MARBLE (metalizat)

carousel carousel carousel carousel carousel carousel
Jante aliaj 20”

Jante aliaj 20”

Jante aliaj 18”

JJante aliaj 18”

Jante aliaj 17”

Jante aliaj 17”

carousel
carousel carousel carousel

Jante

Ultimul retuș pentru un design perfect

Spațiu interior

Scaunele ergonomice care se potrivesc perfect cu liniile corpului, reduc oboseala la călătorii lungi. Sunt învelite în piele Nappa, incredibil de moale și relaxantă, cu aspect matlasat. La atmosfera relaxantă a interiorului contribuie și lămpile subtile din pragul ușii, luminițele montate în panoul de bord și finisajul ușii.

carousel

Creați un caracter

cu totul individual pentru Rexton

Alegeți una din cele patru combinații de culori disponibile pentru interior.

Spațios și flexibil

Configurați interiorul după propriile necesități

Atât scaunele din față, cât și cele din spate sunt ventilate și reglabile electric; scaunele din primele două rânduri sunt prevăzute cu încălzire. Reglajele pentru scaun, volan și oglinzi retrovizoare pot fi memorate de sistem pentru trei șoferi diferiți.

7 scaune

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

5 scaune

carousel
carousel
carousel

Potrivit și moale

Datorită scaunelor rabatabile, Rexton este capabil să transporte obiecte deosebit de lungi. Scaunele din rândul al doilea pot fi rabatate pentru a ușura și mai mult accesul la rândul al treilea.

Acces ușor

Încărcare și descărcare simplă

În noul Rexton încap patru seturi de crose de golf. Așezați sacoșele de golf oblic în portbagaj, astfel nu este nevoie să rabatați scaunele din rândul al doilea.

Șoferul poate să deschidă hayonul chiar dacă are ambele mâini ocupate, fără a fi nevoit să își pună jos bagajele. Ajunge să aibă în buzunar cheia inteligentă și să stea în apropierea automobilului timp de trei secunde; hayonul se va deschide automat.

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

Tehnologie

Motor

Mers lin, plin de forță

Motorul diesel de 2,2 litri al Rexton (202 CP, 441 Nm) oferă un cuplu motor generos care face condusul o plăcere și vă este de ajutor și în cele mai dificile situații, fie că este vorba de accelerare sau de tractare. Noua transmisie automată cu 8 trepte asigură schimbarea lină a treptelor de viteză și economie de carburant în orice interval de viteze. Automobilul este echipat în spate cu suspensie independentă multilink cu 10 brațe (la echiparea Premium), care garantează confortul perfect la viraje și în mers. În condiții normale de deplasare, automobilul funcționează cu tracțiune pe roțile din spate, care îmbunătățește stabilitatea în mers datorită distribuției optime a greutății. În varianta cu tracțiune integrală temporară, șoferul poate să aleagă între două tipuri de tracțiune integrală. Rexton poate tracta remorci cu greutatea de până la 3 tone (diesel, T.A.)

carousel
carousel

Apple CarPlay și &

Google Android Auto

Conectați-vă smartphone-ul la ecran și puteți efectua apeluri telefonice, verifica SMS-uri și asculta muzică cu ușurință – toate acestea în timpul mersului.* (*) Această opțiune este disponibilă cu sistemul de navigație cu ecran de 9,2” și cu sistemul Smart Audio cu ecran de 8”.

Habitaclu modern

Plăcere pentru șofer, plăcere pentru pasageri

Sistemul de divertisment din Rexton – compatibil cu Apple CarPlay și Google Android Auto — se remarcă printr-un ecran tactil de înaltă rezoluție cu diagonala de 9,2”.

SISTEM „3D AROUND-VIEW”

SISTEM „3D AROUND-VIEW”

Vedere panoramică 360°

Cele patru camere video exterioare garantează șoferului vizibilitate de jur împrejurul automobilului, astfel manevrele de schimbare a direcției și de parcare devin simple ca o joacă de copii și sigure. Pentru ușurarea parcării, la mersul înapoi, oglinzile retrovizoare exterioare sunt înclinate automat în jos.

FRÂNĂ DE PARCARE ELECTRONICĂ

Frână de parcare electronică

cu funcție Auto Hold
DIRECȚIE ASISTATĂ

DIRECȚIE ASISTATĂ

dependentă de viteză
SISTEM DE NAVIGAȚIE HD

SISTEM DE NAVIGAȚIE HD

cu diagonala ecranului de 9,2”
Sistem de monitorizare

Sistem de monitorizare,

3D de jur împrejur
ECRAN SUPERVISION

panou de instrumente complet digital

cu ecran de 12,3”
AFIȘAJ DIGITAL

Ecran digital cu 3 moduri

de afișare a informațiilor

Viteza poate fi afișată în trei moduri – standard, animație sau turometru.

Sistemul este echipat și cu radio, sistem handsfree Bluetooth, port USB și ecran digital pentru redarea de filme HD.

COMPUTER DE BORD

Imaginea sistemului de navigație

poate fi afișată pe panoul de instrumente grafic

Tracțiune

Tracțiune integrală cuplabilă

Datorită posibilității de cuplare a tracțiunii integrale, șoferul poate să decidă când dorește să activeze sistemul, în funcție de schimbările condițiilor de deplasare pe drumuri sau în afara acestora. Cu acest sistem, deplasarea este mai sigură și mai eficientă decât cu un sistem de tracțiune integrală permanentă. (Disponibil la varianta cu tracțiune integrală temporară.)

4wd

4WD

4H – pentru drumuri alunecoase și off-road

4wd

4WD

4L – reductor – pentru teren dificil și la viteze reduse

2wd

2wd

2H – pentru deplasarea normală pe drumuri

Tehnologie Electronică avansată

Noul Rexton oferă cele mai noi sisteme de siguranță, care îmbunătățesc siguranța, ușurează utilizarea și cresc confortul la volan.

iacc

Tempomat adaptiv inteligent (IACC)

În plus față de funcțiile tempomatului adaptiv, menține automobilul în centrul benzii de circulație prin controlul automat al direcției.

lka

Asistență pentru menținerea pe banda de circulație (LKA)

Când sistemul detectează părăsirea neintenționată a benzii de circulație, semnalizează șoferului părăsirea benzii prin semnale sonore.

daw

Avertisment privind atenția șoferului (DAW)

Când sistemul detectează scăderea considerabilă a atenției șoferului, îl atenționează prin avertisment sonor și printr-un mesaj afișat pe panoul de instrumente

clka

Asistență la menținerea în centrul benzii de circulație (CLKA)

Camera video frontală detectează separatoarele de bandă și menține automobilul în centrul benzii prin intervenții asupra direcției în caz de nevoie

sda

Alertă privind distanța de siguranță (SDA)

Atenționează șoferul dacă distanța de urmărire față de vehiculul care se deplasează în față nu este suficientă.

rcta

Alertă și intervenție la traficul în spatele automobilului (RCTA)

La ieșirea cu spatele dintr-un loc de parcare, sistemul frânează automat dacă există pericol de coliziune.

bsa

Asistență pentru prevenirea coliziunii în unghiul mort (BSA)

Dacă șoferul se apropie de marginea benzii de circulație cu intenția de schimbare a benzii, dar sistemul detectează risc de coliziune cu un vehicul care se află în unghiul mort, acesta ajută la evitarea accidentului prin acționarea diferențiată a frânelor

sew

Avertizare la ieșirea din automobil (SEW)

Sistemul SEW detectează vehiculele care se apropie din spate și atenționează ocupanții înainte de coborârea din automobil

carousel

Funcționalitate

Partenerul dumneavoastră în călătorii

Noul Rexton vă încântă nu numai cu designul maiestuos și interiorul spațios, luxos. Este și un partener de călătorii puternic și versatil. Luați-vă cu dumneavoastră întreaga familie, bagajele, iahtul sau rulota într-o excursie în necunoscut – Rexton se comportă perfect la orice călătorie.

Noul Rexton poate tracta o remorcă cu greutatea de 2300 - 3000* kg. Automobilul este echipat cu tracțiune integrală cuplabilă (opțional) care vă oferă o serie de posibilități.

* Valabil pentru remorcă cu frânare și depinde de varianta de motorizare și de transmisie.

airbaguri
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Siguranță

pentru toți pasagerii

Rexton este echipat cu nouă airbaguri, inclusiv airbag pentru genunchii șoferului și airbaguri laterale în rândul al doilea de scaune. Volanul și coloana de direcție pot absorbi forța impactului și astfel se reduce la minim pericolul leziunilor toracice la șofer; tetierele active se deplasează în față în cazul unei coliziuni pentru a proteja coloana cervicală a ocupanților.

9 airbaguri

 • 1 Airbag șofer
 • 2 Airbag pentru genunchii șoferului
 • 3 Airbag pasager față
 • 4,5 Airbaguri laterale șofer și pasager față
 • 6,7 Airbaguri laterale spate
 • 8,9 Airbaguri cortină
carousel

Tehnologii pentru siguranță

Sistemul ESP este o platformă cu numeroase funcții de siguranță activă, cum ar fi protecția activă contra răsturnării (ARP), semnalul de oprire de urgență (ESS), sistemul de asistență la frânare (BAS) și asistența la pornire în rampă (HSA).

ess

ESS

semnal de oprire de urgență
hdc

HDC

asistență la coborârea pantelor

Sisteme pentru îmbunătățirea siguranței și confortului la volan: semnal de oprire de urgență (ESS), asistență la coborârea pantelor (HDC) ș asistență la pornire în rampă (HSA).

hsa

HSA

Asistență la pornire în rampă
carousel

Creăm o moștenire de care putem fi mândri

Rexton oferă cele mai bune soluții în toate domeniile. Șasiul caroseriei este inegalabil de robust, iar interiorul, luxos și spațios. Automobilul dispune de o forță de tractare excelentă, iar numeroasele sisteme de asistare a șoferului, precum și suspensia au fost proiectate pentru siguranță maximă și confort maxim. Și asta nu e totul. Rexton este un SUV cu care orice proprietar se poate mândri.

Date tehnice şi dotări

Noul Rexton G4 echipare clever 4wd

de la 33.990 EUR (TVA. inclus)

CLUB RWD

 • Transmisie automată cu  8 trepte de viteză (Shift-by-wire)
 • ISG Sistem de control motor start-stop
 • LDW Asistent schimbare benzi de circulație
 • TSR Sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere
 • FCW Asistent evitare coliziune iminentă
 • HBA Asistent activ schimbare lumini fază lungă-fază scurtă
 • FVSA Alertă privind pornirea vehiculului din față
 • DAA Alertă privind atenția șoferului
 • SDA Alertă privind distanța de siguranță
 • Senzori de parcare în față și spate
 • Volan multifuncțional îmbrăcat în piele
 • Tapițerie scaune din piele, scaun șofer reglabil electric cu suport lombar, încălzire scaune față-spate
 • (șezut-spătar), cu tetieră reglabilă în înălțime Sistem audio multimedia cu ecran tactil de 8”

NIVELE DE ECHIPARE ȘI ECHIPĂRI OPȚIONALE

Nume Clever 4WD
Motoare
Rexton G4 2.2 e-XDI - 5 locuri, diesel 2,2 litri, 202 CP, trasmisie automată 8 trepte*-
Pachete opționale
Transmisie automată cu 8 trepte de viteză (Shift-by-wire)X
Tracţiune 4x4 nepermanentă, cu reductor cu amplificare a cuplului motor-
Sistem control motor Start-Stop (indisponibil momentan)-
Trapă plafon acționată electric, cu sistem antiprindere-
Habitaclu cu 7 locuri-
Diferențial autoblocant (disponibil doar în combinaţie cu suspensie multilink 10 braţe)-
Prag acces1.150 €
Siguranță
AEBS Sistem automat de frânare de urgențăX
BSD + LCW + BSA:

Sistem monitorizare unghi mort cu monitorizare a traficului din spate la schimbarea benzii de circulație și cu frânare diferențială pentru evitarea coliziunii

-
BSD + LCW + BSA + RCTA:

Sistem monitorizare unghi mort cu monitorizare a traficului din spate la schimbarea benzii de circulație, cu frânare diferențială pentru evitarea coliziunii și cu alertă și frânare la sesizarea traficului în spatele mașinii la mers în marșarier

-
LDW Asistent schimbare benzi de circulație-
LKA Asistent schimbare a direcției în caz de părăsire bandă circulație fără semnalizare-
TSR Asistent de recunoaștere și afișare a indicatoarelor de circulație-
FCW Asistent evitare coliziune iminentă-
HBA Asistent activ pentru controlul automat al luminilor de drum-
FVSA Asistent atenționare pornire automobil din față-
Interior/Confort
Habitaclu cu 5 locuriX
Controlul automatizat al proiectoarelor și al ștergătoarelor de parbrizX
Tablou de bord cu afișaj central LCD de 3,5”X
Tablou de bord Super Vision 3D cu afișaj LCD de 12,3”-
Încărcător telefon cu inducție (fără fir)

cu vitezometru digital cu 3 versiuni de afișare, cu alegerea sunetului pentru semnalizare, cu afișare indicații pentru navigare, proximitate spații parcare, deschidere portbagaj, depășirea benzii de rulare

-
Pilot automatX
Pilot automat adaptiv-
Volan multifuncțional îmbrăcat în pieleX
Volan multifuncțional cu încălzire-
Exterior
Jante aliaj 17" cu pneuri 235/70 R17X
Jante aliaj 18" cu design ”Diamond Cutting” cu pneuri 255/60 R18- design NOU-
Jante aliaj 20" cu design ”Sputtering” cu pneuri 255/50 R20-
Sistem de verificare a presiunii în pneuri (TPMS)X
Kit pentru reparaţie pană pneuX
Oglinzi exterioare rabatabile electric, cu încălzire și ajustabile electric, cu semnalizatoare cu LED și lumini ambientale exterioare integrateX
Mânere portiere în culoarea caroserieiX
Faruri cu proiectoare cu reglare a niveluluiX
Faruri cu LED cu reglare manuală a nivelului, proiectoare de ceață cu LEDX
Audio
Pachet multimedia HD Smart Audio cu ecran HD sensibil la atingere de 23,4 cm (9,2"),

cu software de navigație UE, conectivitate Apple CarPlay și Google Android Auto, cu radio DAB&RDS, antenă SHARK și mediaplayer încorporat, , cu cameră video pentru marșarier , senzori de parcare în față și în spate, cu comenzi pe volan, car-kit Bluetooth, conectori USB în față și în spate (în spate doar încărcare)

-
Pachet multimedia Smart Audio cu ecran tactil de 20,3 cm (8"),

conectivitate Apple CarPlay și Google Android Auto, cu radio DAB&RDS, mediaplayer încorporat, cu cameră video pentru marșarier, senzori de parcare în față și în spate, comenzi pe volan, car-kit Bluetooth, conectori USB în față și în spate (în spate doar încărcare)

-
Pachet AMS

- monitorizare video 360o (prin 4 camere video amplasate în fața, în spatele și în lateralele autovehiculului) , Asistent monitorizare unghi mort (BSD), Asistent monitorizare trafic în spatele mașinii (RCTA), Asistent inteligent de schimbare a benzilor de circulație (LCA)

-
Pre-echipare pentru unitate multimedia cu 6 difuzoare și pentru comenzi audio pe volan (BT, audio)X
PACHETE DE OPȚIUNI
CONVENIENCE
 • Hayon cu sistem servo-electric și senzor de proximitate pentru o închidere/ deschidere confortabilă
 • Jaluzele geamuri la ușile din spate
 • Încărcător telefon cu inducție (fără fir)
 • Plasă separare compartiment portbagaj de bancheta din spate
 • Iluminare ambientală cu LED (mânere și spații depozitare portiere, tablou de bord și consolă)
 • Pachet multimedia HD Smart Audio cu ecran HD sensibil la atingere de 23,4 cm (9,2”), cu software de navigație UE, conectivitate Apple CarPlay și Google Android Auto, cu radio DAB&RDS, antenă SHARK și mediaplayer încorporat, cu cameră video pentru marșarier, senzori de parcare în față și în spate, cu comenzi pe volan, car-kit Bluetooth
-
TECH
 • Pilot automat adaptiv
 • LKA Sistem de corectare automată a direcției pentru menținerea benzii de circulație*
 • BSD Sistem monitorizare unghi mort*
 • LCW Sistem monitorizare a traficului din spate la schimbarea benzii de circulație*
 • BSA Sistem monitorizare unghi mort cu frânare diferențială pentru evitare coliziune (disponibil doar dacă se comandă pachetele TECH si PREMIUM PLUS simultan)*
 • RCTA Alertă și frânare la sesizarea traficului în spatele mașinii la mers în marșarier* SEW Alertă la ieșirea nesigură din automobil*

*disponibile dacă sunt selectate pachetele TECH și PREMIUM PLUS simultan

-
7

Habitaclu cu 7 locuri (al treilea rând de scaune, aer condiționat reglabil manual, centuri de siguranță și tetiere individuale)

-
PREMIUM PLUS
 • Monitorizare video 3600 (prin 4 camere video amplasate în fața,
 • în spatele și în lateralele autovehiculului) (AMS)
 • BSD Sistem monitorizare unghi mort
 • LCW Sistem monitorizare a traficului din spate la schimbarea benzii de circulație
 • RCTW Asistent monitorizare trafic la mers în marșarier
 • Hayon cu sistem servo-electric și senzor de proximitate pentru o închidere/ deschidere confortabilă
 • Jaluzele geamuri la ușile din spate
 • Scaun șofer și oglinzi exterioare cu memorie
-
Culori exterioare
Alb GRANDX
Alb perlat SILKY PEARL WHITE (sidefat)-
Negru SPACE (metalizat)490 €
Gri ELEMENTAL (metalizat)490 €
Albastru ATLANTIC (metalizat)490 €
Gri MARBLE (metalizat)490 €
Culori interioare
Bej SNOW - stofă, plafon de culoare bejX
Negru ASH - stofă, plafon de culoare bejX
Bej SNOW - piele cu cusătură ornamentală, plafon de culoare bej-
Negru ASH - piele cu cusătură ornamentală, plafon de culoare bej-
Bej SNOW - piele, plafon de culoare bej-
Negru ASH - piele, plafon de culoare bej-
Maro ESPRESSO - piele cu cusătură ornamentală, plafon de culoare neagră-
Siguranță
DAA Asistent monitorizare atenție și oboseală șofer-
SDA Asistent păstrare distanță de siguranță-
RCTW Asistent monitorizare trafic la mers în marșarier-
RCTA Alertă și frânare la sesizarea traficului în spatele mașinii la mers în marșarier-
SEW Alertă la ieșirea nesigură din automobil-
ABS + EBD Sistem de protecție împotriva blocării roților la frânare și distribuție electronică a frânăriiX
ESP Controlul electronic al traiectorieiX
ARP Protecţie activă împotriva răsturnăriiX
HDC Asistență la coborârea în pantăX
HSA Asistență la pornirea în rampăX
TCS Sistem de control al tracțiuniiX
EPB Frână de mână electronicăX
Pachet 6 airbaguri – airbag pentru șofer, pasager dreapta(dezactivabil opțional), în lateralele scaunelor din față și cortinăX
Airbaguri în lateralele rândului al doilea de scaune și pentru genunchii șoferului-
Coloană direcție reglabilă pe adâncime și înălțimeX
Servodirecție hidraulicăX
Servodirecție hidraulică cu asistență variabilă în funcție de viteza de rulare-
Mânere suplimentare pe stâlpii ”B”, pentru pasagerii din spateX
Senzori de parcare, în față și în spate (câte 4-4 senzori)-
Sistem automat de închidere centralizată a portierelor după pornirea automobiluluiX
Suspensie spate multilink, cu 10 brațe-
Suspensie față cu brațe triunghiulare suprapuse și arcuri elicoidaleX
Suspensie spate cu punte semirigidă și 5 brațeX
Sistem de ancorare ISOFIX pentru scaun copil (banchetă spate)X
Incuietoare de protecție pentru copiiX
Tetiere cu înălțime reglabilă, în fațăX
Tetiere individuale pentru fiecare loc din rândul 2 și 3 (rândul al 3-lea disponibil in versiunea cu 7 locuri)X
Sistem de alarmăX
ImobilizatorX
Triunghi semnalizareX
Centuri de siguranță cu două trepte de tensionare pirotehnică, cu semnalizare a cuplării centurilor (pentru scaunele din față)X
Centuri de siguranță cu pretensionare pirotehnică la scaunele laterale ale banchetei din spate-
Centuri de siguranță cu prindere în 3 puncte pentru scaunele banchetei din spateX
Centuri de siguranță pentru rândul al treilea (în echipare cu 7 locuri)X
Interior/Confort
Stâlpii "A" tapițați cu stofăX
Iluminare ambientală cu LED (mânere și spații depozitare portiere, tablou de bord și consolă)-
Deschizător portieră cromatX
Iluminare interioară LEDX
Iluminare ambientală a zonei picioarelor-
Parasolare extensibileX
Oglinda interioară heliomată-
Geamuri acționate electric în faţă și în spateX
Geamurile din față cu sistem de antiprindere și funcție coborâre + ridicare automatăX
Dual SmartKey

– încuiere și descuiere portiere doar cu atingerea mânerului portierei și senzori de proximitate, pornire autovehicul cu buton Keyless-Start și sistem electronic de blocare a coloanei de direcție

-
Închidere centralizată cu telecomandă + cheie elegantă cu lamă rabatabilăX
Ștergătoare parbriz cu degivrare, senzori de ploaie și 2 trepte de senzitivitateX
Lunetă cu încălzire cu temporizare și ștergător cu jet temporizat pentru spălareX
Climatizare manualăX
Climatizare automată pe două zone, reglabile independent, cu dezaburire automatizată a parbrizului, cu filtru activ pentru reducerea mirosurilor din exterior-
Aer condiționat reglabil independent pentru pasagerii din randul al treilea(disponibil doar la echipările cu 7 locuri)-
Scaune ergonomice multicontur, cu tapițerie din stofăX
Scaun şofer cu înălţime reglabilă și tetiere reglabileX
Scaun pasager cu înălţime reglabilă și tetiere reglabileX
Scaune cu tapițerie din piele, cu încălzire a pernei pentru șezut și a spătarului (pentru scaunele din rândurile 1 și 2), scaunul șoferului ajustabil electric cu reglaj lombar ajustabil electric, cu tetiere reglabile-
Scaune, panouri portiere și panou de bord cu tapițerie din piele premium Nappa, cu cusătură ornamentală, scaune cu încălzire a pernei pentru șezut și a spătarului

(pentru scaunele din rândurile 1 și 2), scaunele din față ajustabile electric și cu ventilare, scaunul șoferului cu reglaj lombar ajustabil electric, scaun pasager ajustabil electric cu butoane laterale pentru facilitare intrare în mașină și reglaj facil și din partea șoferului (culoare bej, maro sau neagră)

-
Scaun șofer și oglinzi exterioare cu memorie-
A 2-a banchetă rabatabilă în plan orizontal, fracționabilă în raport 60-40 și înclinabilăX
A 3-a banchetă fracționabilă în raport 50-50, rabatabilă în plan orizontal (în versiunea cu 7 locuri)X
Cotiere centrale faţă și spate cu suport pentru 2 pahareX
Covorașe velurX
Compartiment depozitare ochelari, în plafonierăX
Ornamente inox de protecție a pragurilor, în față și în spateX
Plasă despărțitoare portbagaj-banchetă spate (doar pentru versiunea cu 5 locuri)-
Plasa susținere bagaje portbagaj-
Rulou acoperire portbagaj-
Hayon cu sistem servo-electric și senzor de proximitate pentru o închidere/ deschidere confortabilă-
Exterior
HBA Asistent activ pentru controlul automat al luminilor de drum-
Eleron spate, cu stop cu LED încorporatX
Lumini de zi cu LED (DayTimeRunning Light)X
Blocuri optice spate cu LEDX
Proiectoare ceaţă faţăX
Stopuri ceaţă spateX
Parbriz cu tentă întunecatăX
Parbriz cu izolare fonică-
Parbriz şi geamuri faţă cu izolare fonică și protecție UV Solar Control-
Lunetă și geamuri spate cu tentă întunecată Privacy-
Bare de amarareX
Jaluzele geamuri la ușile din spate-
Sistem de prindere pentru cârlig tractare (pre-echipare pe șasiu)X

Date tehnice şi dotări

Motor DIESEL 2.2 E-XDI
Sistem tratare gaze evacuare Sistem SCR (Selective Catalytic Reduction), cu aditiv AdBlue
Tracțiune 2WD
(tracțiune spate)
4WD
(tracțiune integrală nepermanentă cu reductor)
Transmisie 8AT 8AT
Norme emisii EURO 6d-ISC-FCM
Dimensiuni
Lungime mm 4850
Lățime mm 1960
Înălțime mm 1825 (cu bare amarare)
Ampatament mm 2865
Ecartament Față mm 1640
Spate mm 1640
Console Față mm 895
Spate mm 1090
Gardă la sol Față-Spate mm 224 cu suspensie 10 brațe independente / 203 (punte semirigidă)
Unghi de atac/degajare ° 20,5°/22°
Unghiul de rampă ° 20°
Diametru de bracaj m 5,5
Volum portbagaj (litri)
(conform normelor VDA 214)
versiunea cu 5 locuri
fără scaune rabatate (1,051l)
al doilea rând de scaune rabatat 40% (1,376l)
al doilea rând de scaune rabatat 60% (1,652l)
al doilea rând de scaune rabatat 100% (1,977l)
versiunea cu 7 locuri
fără scaune rabatate (240l)
al treilea rând de scaune rabatat 100% (872l)
al treilea rand de scaune rabatat 100%, al doilea rând de scaune rabatat 40% (1,201l)
al treilea rand de scaune rabatat 100%, al doilea rând de scaune rabatat 60% (1,477l)
al treilea rand de scaune rabatat 50%, al doilea rând de scaune rabatat 40% (777l)
al treilea rand de scaune rabatat 50%n, al doilea rând de scaune rabatat 60% (1,029l)
al treilea rand de scaune rabatat 100%, al doilea rând de scaune rabatat 100% (1,806l)
Mase
Totală autorizată (versiunea cu 5 locuri) kg 2670 2800
Totală autorizată (versiunea cu 7 locuri) kg 2820 2950
Proprie (versiunea cu 5 locuri) kg 1960-2096 2070-2206
Proprie (versiunea cu 7 locuri) kg 1980-2116 2105-2241
Remorcabilă maxima autorizata Cu frânare kg 2700 3000
Fără frânare kg 750
Motor
Combustibil - Diesel
Capacitate cilindrică cc 2157
Alezaj x Cursă mm 86,2 x 92,4
Compresie - 15,5 : 1
Număr cilindri - 4 în linie
Performanțe
Putere maximă kW/rpm 148,6/3800
CP/rpm 202/3800
Cuplu motor maxim Nm/rpm 441 / 1600-2600
Cuplu disponibil la turații joase Nm/rpm 218 / 1000
Viteză maximă km/h 184
Volum rezervor combustibil litri 70
Emisii CO2 Consum (WLTP)
Normă de poluare   EURO 6d-ISC-FCM
Emisii CO2 g/km 199-228
Consum combustibil l / 100 km 7,6–8,7

WAE Ltd. nu își asumă răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar sau ale listei de prețuri. Ne menținem dreptul de a modifica nivelele de echipare și lista de prețuri. Preturile sunt exprimate in Euro si se vor calcula in lei la cursul din ziua platii. Pentru detalii ale promoțiilor vă rugăm să vă adresați partenerilor autorizați Ssangyong. Valabil începând din 01 Februarie 2021 până la revocare.