XLV

Cu adevărat multifuncțional

Ușurați-vă viața din aproape toate punctele de vedere. XLV este stilat și practic, pentru distracție și pentru muncă.

Descoperiți noul XLV!

Design

Emoție

Aspectul hotărât amintește de aripile unei păsări în zbor și promite aventuri. Grila de radiator este integrată în mod elegant cu farurile.

Spațios

Distracție Pentru întreaga familie

Luați-vă bicicletele sau echipamentul de golf și porniți la drum! XLV vă așteaptă să vă ducă într-o clipă acolo unde doriți să mergeți. XLV oferă acces liber la portbagaj, plăcere la volan și destul loc pentru cinci persoane.

Tehnologie XLV

Plăcere la volan

Instrumentele combinate sunt distribuite în așa fel încât să fie accesibile fără efort. Volanul cu aspect sportiv, în forma literei D asigură priză optimă, învelișul din piele este moale și călduros iarna datorită sistemului de încălzire integrat. Instrumentele atractive, cu formă cilindrică ușurează identificarea lor, iar culoarea de fundal poate fi configurată conform dorinței șoferului.

Design

Detalii

Armonie și dinamism

Dinamismul proaspăt al mașinii este echilibrat prin detalii elegante, elaborate până la cel mai mic amănunt. Acestea conferă modelului XLV eleganța și stilul urban care îl caracterizează.

Blocuri de lumini spate combinate cu LED

Bară de protecție spate cu lampă de ceață integrată

Finisaj lucios pe stâlpul C

Baghete cromate elegante sub parbriz și pe linia de centură

Accente argintii pe bara de protecție

(la culori de bază deschise)

Faruri proiectoare

cu lumini permanente de zi LED

Oglinzi retrovizoare exterioare

cu semnalizatoare LED

Accente gri închis pe bara de protecție

(la culori de bază închise)

Bare de acoperiș stilate

CONFIGURATOR CULORI

 • Alb GRAND

 • Negru SPACE

 • Argintiu SILENT

 • Gri TECHNO

 • Albastru DANDY

 • REDDISH ORANGE

carousel carousel carousel carousel carousel carousel carousel

Interior

TABLOU DE BORD UȘOR LIZIBIL, CU FUNCȚII PERSONALIZABILE

Volanul sport îmbrăcat în piele, cu formă teșită și priză îmbunătățită, tabloul de bord cu LED sau unitatea multimedia cu ecran tactil de 7" și software de navigație sunt câteva din elementele menite a extinde bucuria, confortul și plăcerea dumneavoastră.

carousel

Confort

Bucurați-vă de confort indiferent de condiții

XLV a fost dotat cu numeroase soluții care transformă călătoria în plăcere pură. Scaune față cu încălzire, scaun șofer cu ventilație în două trepte, scaune spate înclinate în unghi de 32,5 grade, respectiv sistemul automat de climatizare cu două zone cu senzor de temperatură și afișaj digital – datorită acestor elemente, nu veți mai dori să părăsiți noul dumneavoastră XLV!

carousel
carousel
carousel
carousel

Spațios

Caroseria a fost alungită în spatele stâlpului C, pentru a oferi un portbagaj cu volum și mai mare, pentru încărcături mai variate și mai mult spațiu pentru pasageri. Linia joasă a acoperișului, cu caracter Sport Coupé, subliniază designul în stil sportiv al automobilului, iar datorită stâlpilor A și C înclinați, mașina pare mai lată și mai deschisă din lateral.

carousel
carousel
carousel

Mult spațiu de depozitare suplimentar

Portbagajul are o capacitate de până la 720 de litri. Scaunele din spate sunt rabatabile fracționat 60:40 sau integral, ceea ce mărește în continuare spațiul destinat bagajelor. Portbagajul este prevăzut cu buzunare, o priză de 12 V și podea dublă.

Soluții practice

SUV inteligent

Întregul spațiu interior oferă numeroase compartimente de depozitare suplimentare, vizibile și ascunse. Consola centrală este destul de spațioasă pentru stocarea unui iPad, iar torpedoul pe partea pasagerului față a fost completat cu o tăviță comodă. Toate ușile sunt dotate cu buzunare laterale suficient de mari ca să încapă în ele chiar și un flacon de 1,5 litri și multe alte obiecte.

Suport multifuncțional(stânga)

Suport multifuncțional(dreapta)

Bandă elastică pe scaunele din față

Scaunele din spate

complet rabatabile (1294 l)

Creați automobilul

potrivit pentru necesitățile dumneavoastră

Tehnologie

Motor

În motor sălășluiește forță adevărată

XLV poate fi echipat cu un motor pe benzină sau cu un motor diesel, ambele cu o cilindree de 1,6 litri. Ambele motoare corespund normei de emisii Euro-6 și pot fi combinate cu transmisie manuală sau automată cu 6 trepte. Motoarele sunt adecvate atât pentru tracțiune 2WD, cât și pentru tracțiune integrală. Noul motor pe benzină e-XGi 160, cu putere maximă de 128 CP la 6.000 rot/min și cuplu maxim de 160 Nm la 4.600 rot/min, oferă forță de propulsie optimă atât în oraș, cât și pe autostradă. Sistemul NVH asigură o reducere excelentă a zgomotelor și vibrațiilor și oferă călătorii fără efort. Celălalt motor, dieselul e-XDi 160 (putere maximă 115 CP la 3.400-4.000 rot/min și cuplu maxim 300 Nm la 1.500-2.500 rot/min) urmărește un consum economic de carburant la performanțe perfecte. Cea de-a cincea generație a turbocompresoarelor de tipul E-VGT asigură puterea maximă a motorului, în special la viteze reduse și medii.

carousel
carousel
carousel

Plăcere la volan pe drumuri și în afara lor

Pentru creșterea rigidității și siguranței, motorul și roțile din față sunt fixate pe cadrul motor față; suspensiile MacPherson asigură confortul maxim în deplasare și stabilitate optimă chiar și la viteze mari. Pentru aceasta, suspensia spate este echipată cu punte spate cu bară de torsiune și arcuri. La opțiunea cu tracțiune integrală, șoferul are la dispoziție o suspensie multilink care promite deplasare confortabilă, iar cursa mai mare a roților asigură ținută de drum optimă pe drumuri accidentate.

Șoferul poate selecta unul din trei niveluri de sensibilitate, pentru comportamentul corespunzător condițiilor de deplasare.

Sport

În modul „Sport”, sensibilitatea crește la viteze mai mari, pentru a garanta control și precizie optime în deplasare.

Normal

Selectați modul „Normal” pentru a simți rezistența normală a volanului la viteze medii și mari.

Comfort

În modul „Comfort”, manevrarea volanului la parcare și la viteze reduse devine o joacă de copii.

în versiunea cu transmisie automată poate fi activat într-unul din trei moduri de condus inteligente, pentru a adapta puterea motorului la anumite condiții de deplasare și de drum.

Eco

„Eco” pentru reducerea consumului de carburant.

Power

Modul „Power” (Putere) poate fi activat la manevra de depășire, acesta crește cuplul motorului.

Winter

Modul „Winter” (Iarnă) permite pornirea în treapta a doua de viteză și ajută la prevenirea alunecării roților pe străzi cu gheață.

Cu sistemul AWD activat, 60% din forța de propulsie este distribuit către roțile din spate, iar 40% către roțile din față. Sistemul lucrează cu diferite componente complicate și un șasiu proiectat special pentru ca deplasarea în afara drumurilor să fie lină, confortabilă și sigură.

Tracțiune 2WD

Tracțiune 4WD pentru o stabilitate mai bună în mers

Distribuția cuplului 50:50 (4WD cu blocarea diferențialului)

carousel

Siguranță

Siguranța familiei dumneavoastră, pe primul loc

SIGURANȚĂ PE DRUM CU SISTEMELE DE ASISTARE A ȘOFERULUI

XLV este echipat opțional cu numeroase sisteme moderne de asistare a șoferului, datorită cărora condusul este mai confortabil și mai sigur.

FCW

AVERTIZARE COLIZIUNE FRONTALĂ (FCW)

Sistemul avertizează șoferul cu privire la pericolul unei coliziuni.

AEBS

SISTEM AUTOMAT DE FRÂNARE DE URGENȚĂ R (AEBS)

La o viteză de deplasare de până la 60 km/h, sistemul AEBS inițiază independent un proces de frânare de urgență dacă șoferul nu reacționează la pericolul unei coliziuni cu vehiculul din față.

LDW

AVERTIZARE LA PĂRĂSIREA BENZII DE CIRCULAȚIE (LDW)

LDW vă avertizează atunci când sunteți pe cale să părăsiți banda dvs. de circulație din neatenție și fără semnalizare.

LKAS

SISTEMUL DE ASISTENȚĂ PENTRU MENȚINEREA PE BANDA DE CIRCULAȚIE (LKAS)

În cazul în care șoferul părăsește neintenționat banda de circulație și trece peste marcajele benzii de circulație, LKAS ghidează automobilul înapoi în banda de circulație prin mișcarea lină în sens invers a volanului.

HBA

ASISTENȚĂ FAZĂ LUNGĂ (HBA)

Sistemul HBA identifică vehiculele care se deplasează din sensul opus sau în fața automobilului dvs. și decuplează, respectiv cuplează automat faza lungă a farurilor.

TSR

RECUNOAȘTEREA INDICATOARELOR RUTIERE (TSR)

Sistemul înregistrează limitările de viteză de-a lungul traseului și informează șoferul prin ecranul panoului de instrumente.

7 airbaguri

7 airbaguri

Siguranța ocupanților are pentru noi prioritate absolută. In total 7 airbaguri (frontal, lateral, cortină și pentru genunchii șoferului) pentru protecția maximă a ocupanților.
Construcție

71,4% din construcție este realizată din oțel de înaltă rezistență

Structura de rezistență este construită în cea mai mare parte (71,4%) dintr-un oțel de înaltă rezistență, rezistent la întindere, pentru a reduce la minim deformarea cadrului în cazul unei coliziuni și prin aceasta pentru a maximiza siguranța ocupanților. Pentru siguranța pasivă, 38,5% din caroserie este fabricată din oțel avansat de foarte înaltă rezistență. Cele mai importante 10 puncte ale automobilului au fost întărite cu materiale robuste, formate la cald.

Siguranță activă

Sisteme de siguranță inteligente

Indiferent de condițiile de drum – cu XLV sunteți în siguranță pe drumuri!

ESP

PROGRAM ELECTRONIC DE STABILITATE (ESP)

Programul electronic de stabilitate monitorizează în permanență condițiile de drum și starea automobilului și adaptează puterea motorului și forța de frânare atunci când șoferul riscă să piardă controlul asupra automobilului.

TPMS

SISTEM DE MONITORIZARE A PRESIUNII ÎN ANVELOPE (TPMS)

TPMS monitorizează constant presiunea în anvelope și informează șoferul despre orice modificare, în funcție de gradul de risc.

HSA

ASISTENȚĂ LA PORNIRE ÎN RAMPĂ (HSA)

HSA menține forța de frânare și astfel previne rularea în spate a automobilului în rampă.

CAMERĂ VIDEO RETROVIZOARE

CAMERĂ VIDEO RETROVIZOARE

O cameră video retrovizoare cu unghi larg, conectată la ecranul de 7”, garantează buna orientare la mersul înapoi, chiar și noaptea. Cu această cameră video, parcarea nu mai e o problemă, nici chiar în locuri de parcare foarte înguste.

DISTANȚA DE FRÂNARE

DISTANȚA DE FRÂNARE

Discurile de frână mari în față și în spate asigură performanță de frânare optimă în toate situațiile.

SISTEM DE PRETENSIONARE DUBLĂ

SISTEM DE PRETENSIONARE DUBLĂ

Un sistem avansat de pretensionare dublă a centurii de siguranță cu tensionare automată pentru o reținere și protecție mai bună în cazul unei coliziuni.

Date tehnice şi dotări

XLV echipare std

Preț promoțional de la 13.550 (Euro cu TVA inclus)

 • AEBS + FCW Sistem automat de frânare de urgență și avertizare de potențial accident iminent
 • HDC Control al coborârii în pantă
 • Pilot automat
 • Computer de bord cu afișaj LCD de 3,5”
 • Oglinzi exterioare ajustabile electric şi încălzite

XLV echipare std plus

Preț promoțional de la 14.190 (Euro cu TVA inclus)

Suplimentar față de nivelul de echipare STD:

 • Radio RDS, player MP3, 6 boxe
 • Închidere centralizată cu telecomandă + cheie cu lamă rabatabilă
 • Car-kit cu bluetooth pentru telefoane mobile

XLV echipare dlx

Preț promoțional de la 16.390 (Euro cu TVA inclus)

Suplimentar față de nivelul de echipare STD PLUS:

 • Ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie
 • Încălzire scaune faţă
 • Airbag genunchi, pe partea șoferului
 • Tablou de bord Super Vision (cu 6 culori de fundal, la alegere)
 • Scaun şofer cu înălţime reglabilă
 • Climatizare automată pe două zone

XLV echipare dlx plus

Preț promoțional de la 17.500 (Euro cu TVA inclus)

Suplimentar față de nivelul de echipare DLX:

 • Volan cu încălzire
 • Scaune și portiere cu tapiserie din piele
 • Jante aliaj 18" cu pneuri 215/45 R18

NIVELE DE ECHIPARE ȘI ECHIPĂRI OPȚIONALE

Nume STDSTD plusDLXDLX plus
Motoare
XLV 1.6l e-XGI 128 CP / 160 Nm benzină15.950 €
13.550 €
16.590 €
14.190 €
18.790 €
16.390 €
19.900 €
17.500 €
XLV 1.6l e-XDI 115 CP / 300 Nm diesel18.800 €
15.800 €
19.400 €
16.400 €
21.500 €
18.500 €
22.540 €
19.540 €
Pachete opționale
Transmisie automată Aisin, cu 6 trepte de viteză și regim de operare Eco-Power-Winter la alegere1.350 €1.350 €1.350 €1.350 €
Tracţiune integrală AWD, blocabilă opțional în raport 50-50%(doar cu transmisie automată)1.550 €1.550 €1.550 €1.550 €
Sistem de control motor Start-Stop (comandabil doar cu versiunile cu transmisie manuală)450 €450 €450 €450 €
Trapă plafon acționată electric, cu sistem antiprindere (indisponibilă în versiunile cu diesel și transmisie manuală)--690 €690 €
Siguranță
ABS+EBD Sistem de protecție împotriva blocării roților la frânare și distribuție electronică a frânării XXXX
ESP Controlul electronic al traiectorieiXXXX
ARP Protecţie activă împotriva răsturnării XXXX
HSA Asistență la pornirea în rampă XXXX
HBA Asistent activ pentru controlul automat al luminilor de drumXXXX
ESS Sistem de semnalizare la frânare de urgenţăXXXX
HDC Control al coborârii în pantăXXXX
FTCS Sistem de control al tracțiunii XXXX
AEBS + FCW Sistem automat de frânare de urgență și avertizare de potențial accident iminentXXXX
Pachet Tech: Asistent schimbare benzi de circulație(LDWS), Controlul automat al direcției în caz de părăsire bandă circulație fără semnalizare(LKAS), Controlul automat al luminilor(HBA), Recunoașterea și afișarea indicatoarelor de circulație( TSR)--690 €690 €
Airbaguri frontale şofer și pasager (deconectabil pentru pasager)XXXX
Airbag pentru șofer, pasager dreapta (dezactivabil opțional)XXXX
Airbag cortinăXXXX
Airbag genunchi, pe partea șoferului -170 €XX
Imobilizator coloană direcțieXXXX
Sistem de alarmăXXXX
Sistem automat de închidere centralizată a portierelor după pornirea automobiluluiXXXX
Sistem de blocare a portierelor spate pentru siguranța copiilorXXXX
Sistem de ancorare ISOFIX pentru scaun copil (banchetă spate)XXXX
Centuri de siguranță pentru toate scaunele (inclusiv pentru rândul al treilea, în echipare cu 7 locuri)XXXX
Tetiere cu înălțime reglabilă, în fațăXXXX
Tetiere individuale pentru fiecare loc al banchetei din spate (3 buc)XXXX
Interior/Confort
Transmisie manuală, 6 trepte (cu indicator al treptei de viteză GSI)XXXX
Pilot automatXXXX
Senzori de parcare, în spate -170 €--
Senzori de parcare, în față și în spate--XX
Tablou de bord cu afișaj central LCD de 3,5”XXXX
Tablou de bord Super Vision (cu 6 culori de fundal, la alegere)--XX
Volan multifuncțional reglabil pe 4 direcțiiXXXX
Servodirecție cu asistență variabilă în funcție de viteza de rulareXXXX
Servodirecție cu nivel de asistență reglabilă (Normal-Sport-Comfort)XXXX
Volan sport teșit și schimbător de viteze îmbrăcat în piele-XXX
Volan multifuncțional cu încălzire---X
Oglinzi exterioare ajustabile electric şi încălziteXXXX
Oglinzi exterioare rabatabile electric--XX
Oglinda interioară electrocromă--XX
Geamuri acționate electric în faţă și în spate ( cu funcție coborâre automată pentru geamul șoferului)XXXX
Geamul șoferului cu funcție coborâre + ridicare automată --XX
Deschizători interioare de portieră culoare gri TitaniumXX--
Deschizători interioare de portieră, cromate--XX
Închidere centralizată cu telecomandă + cheie cu lamă rabatabilă-XXX
Cheie inteligentă (Deschidere/Închidere portiere cu senzor de proximitate, pornire cu buton Start-Stop și imobilizator electronic ESCL al volanului)--290 €290 €
Ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie --XX
Ștergător lunetă cu spălător și funcționare intermitentăXXXX
Lunetă cu încălzire XXXX
Climatizare manualăXX--
Climatizare automată pe două zone--XX
Cotiere centrale faţă cu suport pentru 2 pahareXXXX
Cotieră centrală spate, cu suport pentru 2 pahareXXXX
Scaune cu tapițerie din material textilXXX-
Scaune și portiere cu tapițerie din piele---X
Scaun şofer cu înălţime reglabilă (se comandă doar în pachet cu airbagul pentru genunchi)-XXX
Scaun şofer ajustabil electric pe 6 direcţii + scaune față ventilate (indisponibilă în versiunile cu diesel și transmisie manuală)---490 €
Banchetă spate fracționabilă în raport 60-40 și rabatabilă rapid într-un plan netedXXXX
Încălzire scaune faţă--XX
Încălzire scaune spate---X
Set covorașe din material textil (disponibile în versiunile cu diesel și transmisie manuală ca accesoriu)-XXX
Parasolare rabatabile cu oglinzi încorporate (cu iluminare pentru DLX și DLX Plus)XXXX
Compartiment depozitare ochelari + lămpi de citire cu LED, în plafonierăXXXX
Lumini ambientale cu LED, pe portiere și consola centrală--XX
Rulou acoperire portbagaj (doar pentru versiunea cu 5 locuri)-XXX
Plasă fixare bagaje portbagaj (nu se poate comanda cu TS7)-XXX
Prize 12V, pe consola centrală şi în portbagajXXXX
Priză 220V (în portbagaj, disponibil pentru versiunile cu transmisie automată) 150 €150 €150 €150 €
Audio
Volan multifuncțional cu comenzi audio pe volan (telefon, audio, radio)XXXX
Radio RDS, player MP3, 6 boxe-XXX
Sistem multimedia Smart Audio cu ecran sensibil la atingere de 7", cu conector USB/AUX + cameră video pentru mers în marșarier, funcții Android Auto & Car Play + iPOD +DAB--590 €590 €
Sistem multimedia Smart Audio cu ecran sensibil la atingere de 7", cu conector HDMI, cameră video pentru mers în marșarier, navigație cu toate hărțile UE, funcții Android Auto & Car Play +Mirroring +DAB--990 €990 €
Conectori USB și AUXXXXX
Car-kit bluetooth-XXX
Exterior
Jante oțel 16" cu pneuri 205/60 R16 XX--
Jante aliaj 16" cu pneuri 205/60 R16 -290 €XX
Jante aliaj 18" negre "Diamond Cutting" cu pneuri 215/45 R18 --390 €X
Jante aliaj 18" argintii "Diamond Cutting" cu pneuri 215/45 R18 --490 €90 €
Sistem de verificare a presiunii în pneuri (TPMS)XXXX
Kit pentru reparaţie pană pneuXXXX
Roată de rezervă cu pneuri 125/80 R16. (podea portbagaj înălțată, cu volum portbagaj de 574 litri)130 €130 €130 €130 €
Ornament cromat la parbriz și geamurile lateraleXXXX
Oglinzi exterioare de culoarea automobiluluiXXXX
Semnalizator cu LED încorporat în oglinzile lateraleXXXX
Mânere portiere de culoarea automobiluluiXXXX
Faruri cu proiectoare cu halogen și reglare a niveluluiXXXX
Faruri cu Xenon, cu reglare a nivelului--450 €X
Control automat al iluminării (cu senzor de lumină)--XX
Lumini de poziție cu LEDXXXX
Blocuri optice spate cu LEDXXXX
Proiectoare ceaţă faţă-XXX
Stopuri ceaţă spateXXXX
Geamuri cu protecție UV Solar ControlXXXX
Parbriz şi geamuri faţă cu izolare fonică și protecție UV Solar ControlXXXX
Lunetă și geamuri spate cu tentă întunecată Privacy și cu protecție UV Solar Control--XX
Bare de amarare argintii-170 €XX
Bare de amarare negre pentru pachetul BLACK PACK sau argintii pentru WHITE PACK--170 €170 €
Eleron spate, cu stop cu LED încorporat --XX
Culori exterioare
Alb GRANDXXXX
Negru SPACE (metalizat)490 €490 €490 €490 €
Argintiu SILENT (metalizat)490 €490 €490 €490 €
Gri TECHNO (metalizat)490 €490 €490 €490 €
Albastru DANDY (metalizat)490 €490 €490 €490 €
Portocaliu REDDISH ORANGE (metalizat)490 €490 €490 €490 €
2TONE BLACK PACK (pentru culorile WAA-SAI-ACT): pavilion de culoare neagră (fără bare de amarare) + jante aliaj 18” Diamond Cutting de culoare neagră, indisponibil cu trapă, opțional cu IES--690 €290 €
2TONE WHITE PACK (pentru culorile LAK-BAS-RAT): pavilion de culoare albă (fără bare de amarare) + carcasă oglinzi exterioare de culoare albă + jante aliaj 18” Diamond Cutting de culoare argintie (indisponibil cu trapă), opțional cu IES--690 €290 €
Culori interioare
BejXXXX
Negru SPACE (metalizat)XXXX
Scaune și portiere cu tapițerie din piele culoare bordo, cu cusături ornamentale -doar cu E29---390 €

Date tehnice şi dotări

Motor BENZINĂ 1.6L 128 CP Diesel 1.6L 115 CP
Tracțiune 2WD AWD 2WD AWD
Transmisie 6MT 6AT 6AT 6MT 6AT 6AT
Dimensiuni
Lungime mm 4440
Lățime mm 1798
Înălțime mm 1605 (1635 cu bare amarare)
Ampatament mm 2600
Ecartament Față mm 1555 (18" 1550)
Spate mm 1555 (18" 1550)
Console Față mm 865
Spate mm 975
Gardă la sol mm 167
Unghi de atac/degajare ° 20/20,8
Unghiul de rampă ° 17
Rază de bracaj m 10,6
Volum portbagaj Mase M litri 720 l (cu kit reparație pneu) / 1294 l (bancheta spate rabatată)/ 574 l (cu roată rezervă)
Mase
Masă totală autorizată kg 1870 1950 1970 2060
Masă proprie kg 1315 1345 1450 1405 1425 1535
Masă remorcabilă maximă autorizată Cu frânare kg 1000 1500
Fără frânare kg 500
Motor
Combustibil - Benzină Diesel
Capacitate cilindrică cc 1597 1597
Alezaj x Cursă mm 76 x 88 76 x 88
Compresie - 10,5 : 1 15,5 : 1
Număr cilindri - 4 în linie 4 în linie
Performanțe (NEDC)
Putere maximă kW/RPM 94,1 / 6000 84,6 / 3400-4000
CP/RPM 128 / 6000 115 / 3400-4000
Cuplu motor maxim Nm/RPM 160 / 4600 300 / 1500-2500
Viteză maximă km/h 178 172 172 170 174 174
Capacitate rezervor litri 47
Normă de poluare - Euro 6c
Emisii CO2 (mixt), NEDC g/km 165 (159*) 176 184 121 (117*) 154 164
Consum combustibil (mixt),
 NEDC
l / 100 km 7,1 (6,4*) 7,6 7,9 4,7 (4.,5*) 5,9 6,3
Emisii CO2 (mixt), WLTP g/km 179 (173*) 184 192 137-144 
(134-141*)
163-174 173-185
Consum combustibil (mixt), WLTP l / 100 km 7,9 (7,6*) 8,1 8,4 5,3-5,5 
(5,2-5,4*)
6,3-6,7 6,6-7,1

* Valori obținute folosind Sistemul de control motor Start-Stop