Tivoli Grand

Cu adevărat multifuncțional

Ușurați-vă viața din aproape toate punctele de vedere. Tivoli Grand este stilat și practic, pentru distracție și pentru muncă.

Descoperiți Tivoli Grand!

Design

PERSPECTIVE LUMINOASE

Cu conturul grațios, aerodinamic și cu farurile LED sofisticate reglate automat, Tivoli Grand deschide noi perspective în fața iubitorilor de mașini din întreaga lume.

Spațios

BUCURIE PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

Încărcați bicicletele sau chiar echipamentul de golf și porniți la drum! Tivoli Grand abia așteaptă să vă ducă iute ca vântul oriunde doriți. Tivoli Grand asigură acces ușor la portbagaj, oferă bucurie la volan și este suficient de spațios pentru cinci persoane.

Tehnologie

BUCURIE LA VOLAN

Instrumentele combinate sunt distribuite în așa fel încât să fie ușor accesibile. Volanul sportiv, în forma literei „D” asigură o priză optimă, învelișul din piele este moale și datorită încălzirii incluse, cald la atingere în timpul iernii. Instrumentele atractive, cilindrice ușurează recunoașterea lor. Culoarea de fundal a acestora poate fi reglată conform preferinței șoferului.

Design

DETALII

ARMONIE ȘI DINAMISM

Dinamismul proaspăt al automobilului este desăvârșit de detaliile rafinate, care conferă modelului Tivoli Grand eleganța urbană tipică și reflectă calitate.

Blocuri de lumini spate combinate cu LED

Blocuri de lumini spate combinate cu LED

Bară de protecție spate cu lampă de ceață

Bară de protecție spate cu lampă de ceață

Finisaj lucios pe stâlpul C

Finisaj lucios pe stâlpul C

Baghetă cromată elegantă sub parbriz și sub linia geamurilor

Baghetă cromată elegantă sub parbriz și sub linia geamurilor

Grilă radiator cu finisaj superlucios

Grilă radiator cu finisaj superlucios

Faruri față LED

Faruri față LED

Visszapillantó tükrök

Oglinzi retrovizoare exterioare

cu semnalizatoare LED integrate

Proiectoare de ceață față LED

Proiectoare de ceață față LED

Bare de acoperiș stilate

Bare de acoperiș stilate

CONFIGURATOR CULORI

 • Alb GRAND

 • Negru SPACE

 • Gri grafit PLATINUM GREY

 • Albastru DANDY

 • Roșu CHERRY RED

carousel carousel carousel carousel carousel carousel

Interior

PANOU DE INSTRUMENTE BINE ORGANIZAT, CU FUNCȚII PERSONALIZABILE

Volanul sport cu partea inferioară teșită, învelit în piele fină, plăcută la atingere, panoul de instrumente cu ecran LCD HD de 10,25”, sistemul multimedia Smart Audio cu ecran tactil de 8", toate servesc confortul dumneavoastră.

carousel

Confort

Comoditate și plăcere în orice situație

Tivoli Grand cuprinde o serie de soluții cu care călătoriile devin confortabile și pline de bucurie. Scaunele față cu încălzire, direcția asistată electronic, oglinzile retrovizoare exterioare cu încălzire și reglabile electric, sistemul automat de climatizare cu două zone cu senzor de temperatură și afișaj digital – datorită acestor elemente nu veți mai dori să coborâți din noul dumneavoastră Tivoli Grand!

carousel
carousel

Panou de instrumente cu ecran LCD HD de 10,25”

carousel

Spațios

Caroseria este alungită în spatele stâlpului C, astfel rezultând un portbagaj spațios pentru încărcături de diferite dimensiuni și mai mult spațiu pentru pasageri. Linia joasă a acoperișului accentuează caracterul sportiv al automobilului, iar datorită stâlpilor A și C înclinați, acesta pare mai lat și mai deschis din lateral.

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel

Portbagaj spațios

Capacitatea portbagajului a crescut la 720 de litri. Bancheta din spate poate fi rabatată în raport 60:40 sau total, astfel spațiul pentru bagaje putând fi mărit în continuare. Placa de portbagaj pliabilă crește în continuare numărul variațiilor posibile.

Soluții practice

SUV inteligent

Habitaclul oferă numeroase alte compartimente de depozitare utile. Pe consola centrală este instalat un încărcător fără fir pentru dispozitive mobile, între locurile din spate se găsește o cotieră cu suport pentru pahare, iar plasele elastice de pe spătarul scaunelor din față oferă locuri de depozitare pentru diverse obiecte. Toate ușile sunt dotate cu buzunare laterale în care pot fi păstrate chiar și flacoane de 1,5 l și nenumărate alte obiecte.

Wireless Charger

încărcător fără fir pentru dispozitive mobile

Rear center armrest

cotieră cu suport pentru pahare

Backrest looped

plasele elastice de pe spătarul scaunelor din față

door map pockets

alte compartimente de depozitare utile

CONFIGURAȚI-VĂ PORTBAGAJUL

CONFORM NEVOILOR PROPRII

TEHNOLOGIE

Motor

PROPULSOR PUTERNIC ȘI DINAMIC

Propulsorul complet nou dezvoltat pentru Tivoli Grand este deosebit de compact, eficient și fiabil. Motorul pe benzină 1.5 GDi-Turbo poate dezvolta 163 CP / 5500 1/min, la un cuplu de 280 Nm / 1500-4000 rot/min. Astfel, motorul Tivoli Grand garantează performanță optimă atât în traficul urban, cât și pe autostrăzi, atât la versiunea echipată cu transmisie manuală cu 6 trepte, cât și la versiunea cu transmisie automată AISIN cu 6 trepte. Sistemul NVH amortizează excelent zgomotele și vibrațiile, asigurând călătorii fără oboseală.

carousel
carousel

Plăcere la volan pe drumuri și în afara lor

Pentru creșterea rigidității și siguranței, motorul și roțile din față sunt fixate pe cadrul motor față; suspensiile MacPherson asigură confortul maxim în deplasare și stabilitate optimă chiar și la viteze mari. Pentru aceasta, suspensia spate este echipată cu punte spate cu bară de torsiune și arcuri. La opțiunea cu tracțiune integrală, șoferul are la dispoziție o suspensie multilink care promite deplasare confortabilă, iar cursa mai mare a roților asigură ținută de drum optimă pe drumuri accidentate.

Șoferul poate selecta unul din trei niveluri de sensibilitate, pentru comportamentul corespunzător condițiilor de deplasare.

Sport

În modul „Sport”, sensibilitatea crește la viteze mai mari, pentru a garanta control și precizie optime în deplasare.

Normal

Selectați modul „Normal” pentru a simți rezistența normală a volanului la viteze medii și mari.

Comfort

În modul „Comfort”, manevrarea volanului la parcare și la viteze reduse devine o joacă de copii.

în versiunea cu transmisie automată poate fi activat într-unul din trei moduri de condus inteligente, pentru a adapta puterea motorului la anumite condiții de deplasare și de drum.

Normal

Acest mod de conducere asigură consum echilibrat de carburant și performanță excelentă de mers pe șosele

Sport

Asigură putere suplimentară și un stil dinamic de condus

Winter

Manevrarea volanului în timpul parcării și la rulare la viteze joase devine ușoară precum o joacă de copil

carousel

Siguranță

Siguranța familiei dumneavoastră, pe primul loc

SISTEME INTELIGENTE DE ASISTARE A ȘOFERULUI

Tivoli Grand este echipat opțional cu numeroase sisteme noi de asistare a șoferului care cresc plăcerea și siguranța la volan.

AEBS

Sistem de frânare de urgență autonomă (AEBS)

Când detectează pietoni sau alte vehicule în calea planificată a automobilului, AEBS eliberează automat pedala de accelerație și acționează frâna pentru a reduce riscul unui accident grav.

BSD

Sistem de monitorizare unghi mort (BSD)

BSD recunoaște vehiculul aflat în unghiul mort și avertizează șoferul printr-o lumină intermitentă în oglinda retrovizoare exterioară.

RCTA-i

Alertă și intervenție la traficul în spatele automobilului (RCTA-i)

Dacă sistemul detectează un vehicul care se apropie pe drum în timpul unei manevre de mers înapoi, acesta emite un avertisment sonor (la MT6 și AT6) și acționează frâna (la AT6) pentru a opri automobilul și a evita coliziunea.

LKAS

Sistem de asistență pentru menținerea pe banda de circulație (LKAS)

Sistemul monitorizează marcajele de delimitare a benzilor de circulație de pe drum cu ajutorul camerelor video. Dacă detectează faptul că automobilul este pe cale să-și părăsească banda de circulație fără a fi semnalizat în prealabil, sistemul corectează automat sistemul electronic de direcție pentru a menține automobilul în banda respectivă.

TSR

Sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere (TSR)

Semnalează informațiile privind circulația, cum ar fi limitele de viteză, pentru siguranță maximă la volan.

EAF

Funcție de asistare la ieșirea din automobil (EAF)

La părăsirea automobilului în parcare, EAF avertizează prin semnale acustice și prin afișarea pe ecran a unei pictograme de avertizare dacă din spate se apropie un vehicul.

7 airbaguri

7 AIRBAGURI

Siguranța ocupanților este pentru noi cea mai mare prioritate. În total 7 airbaguri (2 frontale, 2 laterale, 2 cortină și unul pentru genunchii șoferului) asigură protecția maximă a ocupanților.
Construcție

71,1% STRUCTURI DIN OȚEL DE ÎNALTĂ REZISTENȚĂ

Pentru a asigura rigiditate și siguranță fără compromisuri, structura Tivoli Grand este realizată în cotă de 71,1% din oțel HSS de calitate superioară.

PROTECȚIE PERFECTĂ

SISTEME DE SIGURANȚĂ PENTRU ORICE SITUAȚIE

ESP

PROGRAM ELECTRONIC DE STABILITATE (ESP)

Programul electronic de stabilitate monitorizează în permanență condițiile de drum și starea automobilului și adaptează puterea motorului și forța de frânare atunci când șoferul riscă să piardă controlul asupra automobilului.

TPMS

SISTEM DE MONITORIZARE A PRESIUNII ÎN ANVELOPE (TPMS)

TPMS monitorizează constant presiunea în anvelope și informează șoferul despre orice modificare, în funcție de gradul de risc.

HSA

ASISTENȚĂ LA PORNIRE ÎN RAMPĂ (HSA)

HSA menține forța de frânare și astfel previne rularea în spate a automobilului în rampă.

Tolatókamera

CAMERĂ VIDEO RETROVIZOARE

O cameră video retrovizoare cu unghi larg, conectată la ecranul de 7”, garantează buna orientare la mersul înapoi, chiar și noaptea. Cu această cameră video, parcarea nu mai e o problemă, nici chiar în locuri de parcare foarte înguste.

HDC

ASISTENȚĂ LA COBORÂREA PANTELOR (HDC)

În cazul coborârii unor pante deosebit de abrupte, prin activarea HDC pentru coborârea sigură și lentă, transmisia este comutată automat într-o treaptă de viteză inferioară și sunt acționate frânele.

SISTEM DUBLU DE PRETENSIONARE A CENTURII DE SIGURANȚĂ

SISTEM DUBLU DE PRETENSIONARE A CENTURII DE SIGURANȚĂ

Un sistem avansat de pretensionare dublă a centurii de siguranță cu tensionare automată pentru o reținere și protecție mai bună în cazul unei coliziuni.

ECHIPARE ȘI DATE TEHNICE

Tivoli Grand echipare style

Nivel de echipare „STYLE” de la 18.990 EUR (TVA. inclus)

 • Motor pe benzină 1.5 GDi-Turbo (163 CP / 280 Nm)
 • Sistem de control motor start-stop (ISG)
 • AEBS Sistem de frânare de urgență autonomă
 • LKAS Sistem de asistență pentru menținerea pe banda de circulație
 • TSR Sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere
 • HDC Asistență la coborârea pantelor
 • 6 airbaguri (2 frontale, 2 laterale și 2 cortină)
 • Tempomat
 • Computer de bord cu ecran LCD de 3,5"
 • Direcție asistată electronic
 • Oglinzi retrovizoare exterioare acționate electric, cu încălzire
 • Sistem manual de climatizare
 • Sistem multimedia Smart Audio cu ecran tactil de 8”
 • Cameră video retrovizoare
 • Lumini permanente de zi LED
 • Șine de acoperiș argintii

NIVELE DE ECHIPARE ȘI ECHIPĂRI OPȚIONALE

Nume STYLE
Motoare
Benzina 1.5 GDI - Turbo 163 CP / 280 Nm (MT6), 260 Nm (AT6)18.990 €
Siguranță
AEBS + FCW Sistem automat de frânare de urgență și avertizare de potențial accident iminentX
ESP Controlul electronic al traiectorieiX
ARP Protecţie activă împotriva răsturnăriiX
HSA Asistență la pornirea în rampăX
HBA Asistență activă la frânareX
ESS Sistem de semnalizare la frânare de urgenţăX
HDC Control al coborârii în pantăX
BAS Asistent frânareX
FTCS Sistem de control al tracțiuniiX
Audio
Sistem cu 6 boxe audioX
Comenzi audio pe volanX
Sistem multimedia Smart Audio cu ecran sensibil la atingere de 8”, conectori USB/AUX, cameră video SD pentru mers în marșarier, funcții Android Auto & Car Play + iPOD +DAB, car-kit bluetoothX
Încărcător telefon cu inducție (fără fir) (15 W)TECH
Culori exterioare
Alb GRANDX
Negru SPACE (metalizat)490 €
Gri grafit PLATINUM GREY (metalizat)490 €
Roșu CHERRY RED (metalizat)490 €
Albastru DANDY (metalizat)490 €
Culori interioare
NegruX
GriX
Siguranță
LDWS Asistent schimbare benzi de circulațieX
LKAS Asistent schimbare a direcției în caz de părăsire a benzii de circulație fără semnalizareX
TSR Recunoașterea și afișarea indicatoarelor de circulațieX
FVSA Asistent atenționare pornire automobil din fațăX
DAA Asistent monitorizare atenție și oboseală șoferX
SDA Asistent păstrare distanță de siguranțăX
ABS+EBD Sistem de protecție împotriva blocării roților la frânare și distribuție electronică a frânăriiX
Pachet SAFETY

- Oglinzi retrovizoare rabatabile electric, cu semnalizator cu LED încorporat, BSD Sistem monitorizare unghi mort, LCA Asistent inteligent de schimbare a benzilor de circulație, EAF Asistent ieșire din parcare, RCTA Asistent monitorizare trafic în spatele mașinii (pentru versiunile cu MT6), RCTA-i Alertă și intervenție la traficul din spatele mașinii la mers în marșarier (pentru versiunile cu AT6)

SAFETY
Airbaguri frontale şofer și pasager (deconectabil pentru pasager)X
Airbaguri laterale, în faţăX
Airbaguri cortinăX
Airbag genunchi, pe partea șoferuluiSAFETY
Sistem de alarmăX
ImobilizatorX
Sistem automat de închidere centralizată a portierelor după pornirea automobiluluiX
Sistem de blocare a portierelor spate pentru siguranța copiilorX
Sistem de ancorare ISOFIX pentru scaun copil (2 buc)X
Centuri de siguranță cu două trepte de tensionare, cu semnalizare a cuplării centurilor (pentru scaunele din față)X
Semnalizare cuplare centuri siguranță (pentru scaunele din spate)X
Tetiere cu înălțime reglabilă, în fațăX
Tetiere individuale pentru fiecare loc al banchetei din spate (3 buc)X
Interior/Confort
Transmisie manuală, 6 trepte (cu indicator al treptei de viteză GSI)X
Transmisie automată Aisin (generația a 3-a), cu 6 trepte de viteză și regim de operare Eco-Power-Winter la alegere 1.600 €
Pilot automatX
Senzori de parcare în spateSTYLE PLUS
Computer de bord cu afișaj LCD de 3,5”X
Tablou de bord cu ecran LCD de 10,25’’ (HD)490 €
Volan reglabil pe 4 direcțiiX
Servodirecție cu asistență variabilă în funcție de viteza de rulareX
Servodirecție cu nivel de asistență reglabilă (Normal-Sport-Comfort), disponibil doar în echipările cu transmisie manualăX
Volan sport teșit îmbrăcat în piele și cap schimbător de viteze manual îmbrăcat în pieleX
Volan cu încălzireSTYLE PLUS
Oglinda interioară electrocromăTECH
Geamuri acționate electric în faţă și în spate ( cu funcție coborâre automată pentru geamul șoferului)X
Geamul șoferului acționat electric cu funcţie coborâre/ridicare automată, iluminare LED pe portiere și pe consola centralăTECH
Deschizători interioare de portieră, argintiiX
Închidere centralizată cu telecomandă + cheie cu lamă rabatabilăX
Cheie inteligentă (Deschidere/Închidere portiere cu senzor de proximitate, pornire cu buton Start-Stop și imobilizator electronic ESCL al volanului)TECH
Ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaieTECH
Ștergător lunetă cu spălător și funcționare intermitentăX
Lunetă cu încălzireX
Climatizare manualăX
Climatizare automată pe două zoneSTYLE PLUS
Cotieră centrală faţă, cu suport pentru 2 pahareX
Scaune cu tapițerie din material textilX
Scaun şofer cu înălţime reglabilăX
Banchetă spate și rabatabilăX
Încălzire scaune faţăSTYLE PLUS
Set covorașe din mochetăX
Parasolare rabatabile cu oglinzi încorporateX
Lumini ambientale reglabile pentru habitacluX
Rulou acoperire portbagajX
Portbagaj cu adâncime variabilă, cu podea portbagaj rigidă, compartimentabilăX
Priză 12V, pe consola centralăX
Exterior
Jante oțel 16" cu pneuri 205/65 R16X
Jante aliaj 16" cu pneuri 205/65 R16STYLE PLUS
Jante aliaj 18" Diamond Cutting, negre, cu pneuri 215/45 R18SPORT
Sistem de verificare a presiunii în pneuri (TPMS)X
Kit pentru reparaţie pană pneuX
Mânere uşi de culoarea automobiluluiX
Element decor cromat la geamurile lateraleX
Oglinzi retrovizoare exterioare încălzite, reglabile electric, rabatabile manualX
Faruri cu proiectoare cu reglare a niveluluiX
Faruri cu LED, cu reglare a nivelului590 €
Lumini de poziție cu LED, Day Running Light)X
Stopuri spate cu LEDX
Proiectoare ceaţă faţăX
Stopuri ceaţă spateX
HBA Sistem de control automat al luminilor (fază lungă/fază scurtă)TECH
Geamuri cu protecție termică la portierele din fațăX
Parbriz şi geamuri faţă cu protecție solarăX
Lunetă și geamuri spate întunecate și cu protecție "Privacy", Eleron spate cu stop cu LED încorporatSTYLE PLUS
Bare de amarare, negreX
PACHETE DE OPȚIUNI
STYLE PLUS

Jante aliaj 16” cu pneuri 205/65 R16 (de vară), Volan cu încălzire, Încălzire scaune faţă, Climatizare automată pe două zone, Senzori de parcare în spate, Lunetă și geamuri spate întunecate și cu protecție “Privacy”, Eleron spate cu stop cu LED încorporat

1.290 €
650 €
TECH

HBA Sistem de control automat al luminilor (fază lungă/fază scurtă)), Faruri cu reglare a nivelului și senzori de lumină, Ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie, Oglinda interioară electrocromă, Cheie inteligentă (Deschidere/Închidere portiere cu senzor de proximitate, pornire cu buton Start-Stop și imobilizator electronic ESCL al volanului), Încărcător telefon cu inducție (fără fir) (15 W), Geamul șoferului acționat electric cu funcţie coborâre/ridicare automată, iluminare LED pe portiere și pe consola centrală

790 €
SAFETY

Pachet SAFETY - Oglinzi retrovizoare rabatabile electric, cu semnalizator cu LED încorporat, BSD Sistem monitorizare unghi mort, LCA Asistent inteligent de schimbare a benzilor de circulație, EAF Asistent ieșire din parcare, RCTA Asistent monitorizare trafic în spatele mașinii (pentru versiunile cu MT6), RCTA-i Alertă și intervenție la traficul din spatele mașinii la mers în marșarier (pentru versiunile cu AT6), Airbag genunchi pe partea șoferului

660 €
SPORT

Jante aliaj 18” Diamond Cutting de culoare neagră, cu pneuri 215/45 R18, Lunetă și geamuri spate întunecate și cu protecție “Privacy”, Eleron spate cu stop cu LED încorporat, Volan cu încălzire, Încălzire scaune faţă, Climatizare automată pe două zone, Senzori de parcare în spate.

1.390 €
Propulsie
Sistem de control motor Start-Stop (ISG)X
Suspensie față McPherson, în spate cu punte semirigidă și brațeX

Date tehnice şi dotări

Motor BENZINĂ 1.5L GDI 163 CP
Tracțiune 2WD
Transmisie 6MT 6AT
Dimensiuni
Lungime mm 4480
Lățime mm 1810
Înălțime mm 1646 (1660 cu bare amarare)
Ampatament mm 2600
Ecartament Față mm 1555
Spate mm 1555
Console Față mm 888
Spate mm 992
Gardă la sol mm 178
Unghi de atac/degajare ° 18/22,58
Unghiul de rampă ° 16,3
Rază de bracaj m 5,3
Volum portbagaj liter 720 (cu bancheta spate rabatată 1.440 litri)
Mase
Masă totală autorizată kg 1860 1880
Masă proprie kg 1330 1350
Masă remorcabilă
maximă autorizat
Cu frânare kg 1000
Fără frânare kg 500
Motor
Combustibil - Benzină
Capacitate cilindrică cc 1497
Alezaj x Cursă mm 76 x 82,5
Compresie - 9,5 : 1
Număr cilindri - 4 în linie
Performanțe (WLTP)
Putere maximă kW/rpm 120 / 5000-5500 rpm
CP/rpm 163 / 5500
Cuplu motor maxim Nm/rpm MT: 280/1500-4000 rpm AT: 260/1500-4000 rpm
Viteză maximă km/h 181 175
Măsurători consum și emisii (WLTC)
Capacitate rezervor litri 50
Normă emisii   EURO 6d-ISC-FCM
Emisii CO2 (mixt) g/km 163 175
Consum combustibil l / 100 km 7,2 7,7