Caracter, fermitate și fiabilitate – Made in Korea

Tradiție și inovativitate

O poveste de succes de 60 de ani în domeniul tracțiunii integrale

Istoria SsangYong se leagă de peste 60 de ani în primul rând de un lucru: vehiculele cu tracțiune integrală ieșite din comun. Această tradiție off-road și expertiza de lungă durată în acest domeniu se regăsesc și astăzi în fiecare automobil SsangYong. Toate modelele sunt caracterizate de un design atractiv, tehnică modernă și calitate superioară. Pe lângă acestea, fiecare model SsangYong convinge prin dotările cuprinzătoare oferite la preț rezonabil.

Ssangyong

Filozofia firmei – prioritățile noastre

Mai mult decât un simplu producător de automobile – noi suntem furnizorul dumneavoastră oficial de plăcere la volan!

Clientul în centrul atenției

Clientul în centrul atenției

Satisfacția clientului are prioritate maximă pentru noi. Din acest motiv, aceasta este la noi întotdeauna pe primul loc. Ne interesăm despre nevoile clienților noștri și le livrăm ceea ce le trebuie și ceea ce vor. Nici mai mult, nici mai puțin!

Corectitudine

Corectitudine

Noi respectăm legile și normele. – Le luăm în serios și acționăm în mod corect. Rămânem fideli principiilor noastre. Știm să prețuim oamenii și îi tratăm cu încredere și sinceritate. Lucrul în echipă este la mare preț la noi.

Perspectivă globală

Perspectivă globală

Accesăm piețele mondiale și ne considerăm o firmă globală, deschisă spre lume și curioasă. Suntem deschiși față de diversitatea culturală și piața globală. Promovăm gândirea globală.

Inovativitate

Inovativitate

Suntem deschiși spre schimbare și ne plac provocările, pe care le vedem ca pe o cale către un viitor mai bun. Nu ne temem de eșecuri și ne străduim să ne depășim limitele. Gestionăm eficient și creativ schimbările și ne utilizăm toate resursele.

Inovativitate

FIECARE PRODUS OGLINDEȘTE PASIUNEA ȘI DĂRUIREA NOASTRĂ.

Inovativitate și tehnologii

Inovativitate

Ne bazăm pe tehnologiile viitorului

Obiectivul nostru este de a crea vehiculele viitorului, perfecte și fără defecțiuni. În dezvoltarea tehnologiilor noastre ne caracterizează sustenabilitatea.

De peste 60 de ani, echipele de cercetători de la SsangYong Motor construiesc automobile cu viziune, pasiune și artă. Obiectivul nostru este să producem automobile de cea mai bună calitate, pentru ca toți clienții noștri să simtă că primesc o mașină avansată din punct de vedere tehnologic și cu poluare redusă.

Centrul de cercetare-dezvoltare (R&D) SsangYong se bazează azi pe tehnologii care ne conduc spre viitor: reducerea emisiilor poluante, siguranță și tehnologii IT. Astfel putem fi siguri că rămânem competitivi și în anii următori.

carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
carousel
innováció

Centrul nostru R&D se străduiește să pună la dispoziția clienților noștri o gamă largă de modele. Lucrăm la monovolume competitive și prietenoase cu șoferul, precum și la automobile de primă clasă și robuste cu tracțiune față, cu motorul în față (FF) și caroserie monococă, care se evidențiază prin prețuri avantajoase, consum foarte redus de carburant și capacitate mare de încărcare. Aceste proiecte îmbogățesc oferta noastră existentă, care cuprinde SUV-uri de dimensiuni medii și mari și limuzină mare pe platforme FR (motor în față, tracțiune spate). Aceste automobile garantează confort deosebit la volan, performanțe perfecte, tracțiune excelentă și longevitate remarcabilă.

În același timp, Centrul R&D SsangYong însuși se dezvoltă prin investiții majore și creșterea numărului de angajați. Dorim să ne îmbunătățim metodele de fabricație cu ajutorul resurselor și tehnologiilor noastre. Datorită măsurilor de protejare a mediului, tehnologiilor avansate și competitivității ridicate pe piețele mondiale putem să continuăm permanent dezvoltarea produselor noastre.

carousel

Omul stă în centrul atenției

Chiar și cea mai desăvârșită tehnologie trebuie să fie în armonie cu omul, pentru ca dezvoltarea unui automobil bazat pe aceasta să poată avea succes. În centrul nostru de cercetare omul stă în centrul tuturor intereselor și eforturilor. Din acest motiv acordăm o importanță deosebită măsurilor de siguranță care protejează viața umană, tehnologiilor emoționale care depășesc cu mult cadrul celor cinci simțuri, precum și tehnologiilor nepoluante care se remarcă prin sustenabilitate.

Tehnologie

Tehnică avansată

La Centrul de cercetare-dezvoltare (R&D) SsangYong Motors lucrează angajați deosebit de creativi și excelent calificați. Angajații noștri sunt specializați în design, modelare în lut, electronică, metalurgie, chimia materialelor, siguranță, inginerie industrială și protecția mediului. Centrul R&D este dotat cu instrumente și echipamente complexe, de exemplu pentru programare structurată sau analiză în timp real. Având în vedere că în activitatea de proiectare a automobilelor, aspectele de protecția mediului sunt tot mai des în centrul atenției, îndeplinirea cerințelor viitoare privind emisiile poluante și reciclare constituie o prioritate pentru SsangYong Motor.

Centrul R&D SsangYong își extinde cercetările dincolo de aspectele tehnologice, cercetând și domenii secundare pentru a corespunde mai exact necesităților și dorințelor clienților. Satisfacția clienților este întotdeauna cel mai important obiectiv.

technológia
Technológia

Concept Car

Concepte orientate spre viitor

SsangYong promovează în permanență noi proiecte și dezvoltări orientate spre plăcerea la volan, confort, economie și ecologie. Vehiculele-concept sunt o fereastră către viitorul SsangYong și demonstrează că suntem pregătiți să facem față provocărilor viitorului.

Koncept XLV

XLV

XLV – de la „eXciting smart Lifestyle Vehicle” (vehicul pentru un stil de viață fascinant) — este un concept SUV multifuncțional în segmentul B, cu emisii CO2 considerabil reduse datorită sistemului hibrid compus dintr-un motor diesel de 1,6 litri și un electromotor acționat de o baterie litiu-ion. Modelul este cu 290 de milimetri mai lung decât precursorul, conceptul XIV-1 și prin configurația inovatoare a scaunelor, 2+2+2+1, oferă loc pentru șapte pasageri în total. Cel de-al șaptelea scaun poate fi plasat atât în rândul al doilea, cât și în rândul al treilea de scaune, asigurând astfel flexibilitate optimă. Conceptul cu un aspect exterior ritmic-dinamic reprezintă filozofia de design SsangYong „Nature born 3 motion” și astfel se adresează grupului-țintă format din utilizatori activi, care pun preț pe individualitate și în același timp utilitate. XLV a fost prezentat pentru prima oară la Geneva în 2014.

LIV1

LIV-1 (Limitless Interface Vehicle – Vehicul cu interfață nelimitată) este un concept strategic, orientat spre viitor al firmei SsangYong. Acest vehicul dovedește capacitatea de inovație în design a firmei, bazată pe filozofia „3S-Cube”.Denumirea se referă la cele trei „S“ cu care încep expresiile în limba engleză „Smart Link, Safe Way, Special Sense”, adică „interfață inteligentă” (telecomandă și furnizarea de conținuturi multimedia pentru vehicul), „drum sigur” (asistență în intersecții) și „simț special” (degivrant pentru parbriz și pavilion). Prototipul SsangYong protejează șoferul prin aparatul de rulare robust. Automobilul a fost dotat cu tracțiune integrală unică și o interfață inovatoare, sistemul de control al vehiculului, prin care ocupanții pot controla și mai ușor funcțiile automobilului.

Koncept LIV-1
Koncept XIV-2

XIV-2

Prin XIV-2 – denumirea vine de la „eXciting User Interface Vehicle 2” (vehicul interfață utilizator palpitant 2) – SsangYong dezvoltă în continuare conceptul său pentru un CUV (Crossover Utility Vehicle – vehicul utilitar crossover) de clasă premium. Cu acest model firma dorește să-și întărească poziția pe piața mondială. Aspectul futurist și în același timp estetic al XIV-2 se adresează în primul rând generațiilor mai tinere. Limbajul de design pune în centrul atenției senzația extraordinară la volan și distracția. SsangYong reunește în XIV-2 două experiențe de șofat: caracterul robust și puternic al unui SUV este combinat cu dinamica unui coupé sport decapotabil. Automobilul este dotat cu un pavilion din material textil care se poate deschide complet la o apăsare de buton, pentru a putea savura senzația de nedescris a călătoriei într-o cabrioletă. XIV-2 este un studiu al viitorului SsangYong Tivoli și a fost prezentat pentru prima oară la Geneva în 2012.

Mediul

carousel

Protecția mediului

Tehnologie nepoluantă

SsangYong Motors este pionier și în dezvoltarea tehnologiilor de propulsie nepoluante. Astfel, noua generație de motoare diesel corespund normelor stricte privind emisiile Euro-6. În același timp, consumul de carburant a fost redus din nou , ceea ce este benefic nu numai pentru mediu, ci și pentru portofelul dumneavoastră.

Filozofia de design

Design

Design născut din natură

Noi, cei de la SsangYong credem cu convingere că natura trebuie să fie cea mai importantă sursă de inspirație și de fericire umană. Pentru filozofia sa de design, SsangYong alege trei noțiuni din natură: „impunător”, „dinamic” și „ritmic”. În toate cele trei automobile-concept realizate, SsangYong dorește să îmbunătățească estetica atractivă și expresivă prin „măreție subtilă”, „dinamism tineresc” și „ritm vibrant”.

Mișcare impunătoare

Mișcare impunătoare

Proiectele noastre se bazează pe motive izvorâte din perfecțiunea naturii. Subliniem interpretarea modernă a măreției și fineții prin numeroase detalii.

Mișcare dinamică

Mișcare dinamică

Găsim inspirație în energia creatoare și dinamica fenomenelor naturale. Conceptele noastre întruchipează puterea corpului și spiritului uman care înfruntă orice provocări.

Mișcare ritmică

Mișcare ritmică

Impulsul a fost inspirat de puterea forțelor naturii. Estetica automobilelor noastre concept reflectă vitalitatea și energia naturii.

Filozofia produselor

Designul nostru pentru satisfacția dumneavoastră

SsangYong urmărește în primul rând satisfacția clienților săi. Datorită calității și robusteții produselor noastre, acestea îmbunătățesc calitatea vieții clienților noștri și câștigă încrederea lor. Fiecare produs SsangYong este...

Robust

Dezvoltăm produse robuste, fiabile și fără vârstă

  • Garantăm siguranța
  • Garantăm robustețea
  • Aspirăm la perfecțiune
  • Dezvoltăm produse fiabile și puternice

În special

  • Garantăm calitatea supremă, întotdeauna și peste tot
  • Dezvoltăm produse de înaltă calitate, cu concepte rafinate și soluții diverse
  • Susținem comunicarea cu clienții de la egal la egal
  • Garantăm inspirație nouă

Valoros

Dezvoltăm produse perfecte cu o valoare adăugată înaltă și pentru aceasta utilizăm tehnologii avansate.

  • Asigurăm un raport calitate-preț rezonabil și oferim clientului numai ceea ce are într-adevăr nevoie
  • Susținem implementarea perfectă a conceptelor

Tracțiune integrală

Tracțiune

Pasiune pentru tracțiune integrală de la începuturi.

Ssangyong este un adevărat specialist în tracțiune integrală! Deja în primii ani ai istoriei de peste 60 de ani a firmei am descoperit pasiunea pentru vehicule cu tracțiune integrală.

După anul 2000, SsangYong și-a întărit în continuare poziția de producător de SUV-uri. În acest timp am dezvoltat o gamă completă de SUV-uri: Rexton, Kyron, Actyon, Korando și Actyon Sports. În prezent toate modelele sunt disponibile și cu tracțiune integrală.