SsangYong Finance prin Impuls Leasing scurtează drumul spre o afacere de success           


             SsangYong Finance prin Impuls Leasing scurtează drumul spre o afacere de success

                         Sărbătorim parteneriatul cu IMPULS-Leasing Romania printr-o ofertă de neratat pentru companiile interesate de achiziția modelelor SsangYong, prin rețeaua de dealeri autorizați: 

- Dobanda: 1.99% p.a. variabila (Euribor 3M); 

- Avans: incepand cu 10% 

- Perioada de finantare: 12-60 months / 1-5 years; 

- Valoare reziduala: 1% - 20% 

- Finantare in moneda Euro; *Consultați condițiile ofertei pe www.ssangyong.ro     

 "Brandul nostru a ajuns anul acesta în punctul în care un parteneriat strategic și un serviciu solid de finanțare susține și impulsionează un segment de business mai puțin exploatat până acum.        Adresarea entităților juridice care pot să găsească în brandul SsangYong o alternativă puternică pentru dezvoltarea unui parc auto compus din mașini cu un raport calitate pret excelent si 5+5 ani garanție extinsă credem că o să facă diferența”,. declară Alin Nedelcu, Business Development Manager SsangYong Romania.    

           " Suntem onorati ca la portofoliul parteneriatelor deja existente s-a adaugat si SsangYong Finance si totodata  convinsi ca impreuna vom reusi sa ne adaptam la noile realitati si asteptari ale clientului astfel incat parteneriatul nostru sa fie unul de succes. Suportul nostru se indreapta nu numai catre clientul final ci si catre reataua autorizata de dealeri SsangYong prin acordarea finantarilor de stoc si drive-test, printr-o oferta comerciala competitiva. " au declarant reprezentanții Impuls Leasing

Scurt istoric IMPULS-Leasing România 

 IMPULS-Leasing România este una dintre cele 6 filiale internationale ale grupului Austriac, IMPULS-Leasing International GmbH, fondat în cadrul unui plan regional de dezvoltare pe termen lung al grupului.

Raiffeisenlandesbank Oberösterreich AG este finanțatorul exclusiv al grupului și singurul acționar al IMPULS Leasing International GmbH Impuls Leasing International Group prin Raiffeisen Impuls Leasing a fost fondat în 1983 la Linz. 

Impuls Leasing România a fost înființată în decembrie 2006, alături de marea extindere a grupului Impuls-Leasing International GmbH în Europa de Est, având Raiffeisenlandesbank Oberosterreich AG ca unic finanțator al grupului, iar primele finantari s-au facut incepand cu luna aprilie 2007.

In acest an, in luna aprilie, se implinesc 15 ani de cand Impuls Leasing România activeaza pe piata locala -  de la semnarea primului contract de leasing.

Serviciile oferite de IMPULS-Leasing România se bazează pe rezultatele excelente, dovedite în timp, ale unei echipe profesioniste din domeniul leasingului pentru finanțarea vehiculelor, remorcilor, camioanelor, echipamentelor pentru construcții, precum și pentru finanțarea mașinilor și echipamentelor industriale. Această experiență de lungă durată este atuul principal al companiei IMPULS-Leasing, reprezentând garanția unei cooperări sănătoase pe termen lung. 

IMPULS-Leasing România s-a dovedit a fi una dintre cele mai importante companii de leasing din România, fiind reprezentanta la nivel national prin 9 filiale in cele mai importante orase din tara, alaturi de sediul central din Bucuresti.

Detalii de contact:

Alin Nedelcu - Manager Dezvoltare Afaceri

alin.nedelcu@ssangyong.ro           

 *Consultați condițiile ofertei pe www.ssangyong.ro