Salonul Auto Geneva 2019 - KORANDO


SSANGYONG PREZINTĂ ÎN PREMIERĂ EUROPEANĂ cel mai nou Korando la Geneva

 

Korando

 

SsangYong Motor Company a lansat astăzi pentru Europa cel mai nou SsangYong Korando la Salonul Auto de la Geneva, în Elveția.  

Cel mai nou Korando este cea de-a patra generație a modelului care poartă acest nume, dezvoltată din conceptul de design SIV-2 care a debutat la Salonul Auto de la Geneva în 2016.   

Korando a fost revizuit complet pentru 2019, cu un design exterior complet nou, contemporan, interior rafinat, de calitate premium, sisteme de asistare a șoferului și de siguranță îmbunătățite și conectivitate de ultimă generație.  

Mașina se mândrește cu o înfățișare complet nouă, proiectată pentru a maximiza caracterul robust al mașinii cu o grilă nouă, aparte și un aspect nou al farurilor din față.

 

 

Interiorul spațios oferă mai mult loc pentru cap și spațiu pentru scaunele din spate decât concurența, având în totalitate un aspect premium high-tech. 

De asemenea, este puternic centrat pe șofer, cu o serie de funcții cum ar fi un panou de instrumente cu smart audio de 8” și ecran LCD color de 9” cu sistem dual de navigație pentru a furniza toate informațiile necesare, precum și scaun al șoferului reglabil în patru direcții cu suport lombar pentru confort.  În același timp, pasagerii beneficiază de funcții ca lumină ambientală de culoare reglabilă și uși care învelesc pragul pentru a menține hainele curate la urcarea și coborârea din mașină, precum și hayon inteligent cu acționare motorizată pentru comoditate.  

Având una dintre cele mai contemporane interioare și un panou de bord lat și ușor accesibil, noul Korando este plin de cele mai moderne tehnologii și conectivitate autom inclusiv Apple CarPlay, Google Android Auto și un sistem de navigație prin satelit TomTom care este afișat pe ecranul principal și în cadrul panoului de instrumente pentru vizionarea în siguranță.

Korando

 

Sistemul avansat de asistare a șoferului și de siguranță cu care Korando este echipat include sistemul avansat de frânare de urgență (AEBS) suplimentat cu cameră video și radar, asistență pentru menținerea pe banda de circulație, alertă la mișcarea vehiculului din față, alerte privind distanța sigură de urmărire și atenția șoferului, tempomat inteligent și adaptiv, precum și asistență pentru faza lungă.  De asemenea, dispune de funcția de detectare a unghiului mort, asistență pentru menținerea pe banda de circulație și alertă privind traficul în spatele automobilului, cu activarea automată a frânelor de către toate cele trei funcții dacă șoferul nu acționează frâna mai repede.  

korando

 

Se va pune în vânzare în toată Europa la jumătatea anului 2019 și va fi urmat de un model pur electric EV bazat pe conceptul e-SIV.