Salonul Auto Geneva 2019- Musso Grand


Construit pe aceeași arhitectură ca noul Rexton și Musso, Musso Grand împarte cu acestea construcția de caroserie pe șasiu pentru a furniza o camionetă extrem de rezistentă, care să ofere performanțe excelente pe teren accidentat și siguranță sporită datorită șasiului quad frame și sistemului de tracțiune integrală.  

Musso Grand

 

După Musso, SsangYong lansează acest pick-up cu caroserie alungită Musso Grand, cu o benă mai lungă și capacitate de încărcare mărită.  

 

Noul Musso Grand este propulsat de un motor turbo diesel de 2,2 litri fabricat de SsangYong, care furnizează o putere maximă de 181 CP și un cuplu de 400 Nm. Este disponibil fie cu transmisie manuală cu 6 trepte, fie cu transmisie automată Aisin cu 6 trepte. Funcțiile de siguranță includ asistența la schimbarea benzii de circulație, alerta privind traficul în spatele automobilului și detectarea unghiului mort, pentru a ajuta la prevenirea accidentelor.   

Musso Grand

Musso Grand este surprinzător de bine dotat în comparație cu alte pick-upuri, oferă spațiu excelent la umeri și la picioare, iar scaunele sunt tapițate cu piele Nappa pentru lux și confort.

 

De asemenea, este dotat cu un sistem infotainment care include un ecran HD de 9,2”, Apple CarPlay, Android Auto, oglindire wi-fi și conectivitate Bluetooth.  

 

După debutul european de la Geneva, în scurt timp Musso va fi pus în vânzare în Europa și pe piața mondială.