Salonul Auto Geneva 2018


 SsangYong va prezenta noul MUSSO PICKUP ȘI E-SIV ELECTRIC CONCEPT la cea de-a 88-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Geneva.

        SsangYong Motor Company (CEO, Johng-sik Choi; www.smotor.com/en) va prezenta noul “Musso” pick-up pentru Europa și premiera mondială a conceptului electric “e-SIV” la ediția din acest an a Salonului Internațional Auto de la Geneva 2018.

  Noul concept e-SIV este un model strategic pentru SsangYong care expune abordarea mărcii pentru viitorul vehiculelor electrice, conectivitatea și condusul autonom. e-SIV – care înseamnă Electronic Smart Interface Vehicle – este un vehicul electric (EV) din segmentul C și a fost dezvoltat pentru a demonstra capacitatea mărcii SsangYong de a se adapta creerii și mobilității și conectivității alături de conducerea autonomă.

Compania recunoaște că acestea vor schimba în viitor paradigma mobilității cu rezultat pozitiv în interesul clienților, angajamentului și experienței, iar e-SIV va fi pilonul central pentru a prefigura viitoarele generații de SUV-uri SsangYong și de vehicule electrice.  

e-SIV electric autonom

 

MUSSO PICK-UP

Construit pe aceeași arhitectură ca și nava-amiral SUV-ul Rexton, Musso împarte cu acesta construcția de caroserie pe șasiu pentru a furniza un vehicul utilitar potent care să ofere performanțe excelente pe teren accidentat și siguranță deplină mulțumită sistemului de tracțiune integrală și a șasiului ultra-rezistent.

Musso Pick-up

Pentru mai multe informații și detalii despre SsangYong Motor Company și activitatea SsangYong Motor în România, vă rugăm să ne contactați pe adresa: info@ssangyong.ro