SsangYong își redefinește viitorul


    SsangYong își redefinește viitorul

   Și arată curajos de bine

SsangYong dezvăluie în avanpremieră primele schițe cu noul SUV, nume de cod X200, construit în baza filozofiei "Powered by Toughness" (Propulsat de rezistență) ce definește noua orientare în materie de design a companiei și se bazează pe considerabila tradiție a mărcii SsangYong în domeniul SUV-urilor., întrupând valorile brandului.          

„Powered by Toughness” este o filozofie de design care subliniază importanța pe care SsangYong o acordă valorii designului. Pe lângă temele de putere și modernitate, aceasta accentuează mesajul consacrat „Korean Can Do” (Coreea poate), mesajul central al celor patru generații ale modelului Korando, începând de la modelul original din 1983. Este bazat pe patru concepte de formă: „Arhitectură robustă”, „Încântare neașteptată”, „Contrast vibrant” și ”Armonie cu natura” spune Lee Kand, șeful Centrului de Design SsangYong.

Prin această filozofie, SsangYong își consolidează poziția ca o marcă a SUV-urilor autentice ce satisfac cerințele clienților săi, și totodată va utiliza propulsie electrica, aliniindu-se celui mai important trend din industria auto, care va transforma modul în care vom conduce în viitor.

Feedback-ul pozitiv și interesul considerabil din partea clienților și comunității online în momentul prezentării în luna iunie a siluetei noului J100, ne dau curajul să credem că suntem pe drumul cel bun.

O accelerare în dezvoltarea noilor modele, automobilele ecologice, stau la baza unui strategii de afaceri robuste și reprezintă o prioritate în acest moment pentru asigurarea viitorului brandului în care vom avea: 

 Producția primului vehicul electric (VE) SsangYong – numit Korando e-Motion, primul SUV electric din clasa compactă din Coreea, care oferă un interior spațios și confortul unei mașini de familie – a început în data de 14 iunie, lansarea în Europa este planificată pentru octombrie, iar În Romania este asteptat in primavara lui 2022. 

 Următorul model electric anunțat, un SUV de mărime medie – cu numele de cod J100, care urmează a fi lansat pe piață în 2022. J100 va avea un design nou, modern, de SUV autentic, puternic și sigur, cu note de stil bazate pe limbajul de design SsangYong.

Începând cu Korando e-Motion, compania intenționează să-și extindă gama de automobile „verzi”, cu un VE din clasa medie și un VE de tip pick-up.