Ssangyong Tivoli


Ssangyong Motor Company (SYMC) a anunțat că noul SUV de clasă B ce va debuta la începutul anului 2015 va purta numele Ssangyong Tivoli.

Odată cu anunțarea numelui noului model de serie, Ssangyong a dat publicității primele imagini randate ale noului model care ilustrează deja formele finale ale modelului ce intră în producție în ianuarie.

 

Exteriorul lui Tivoli trădează un stil urban și dinamic, cu o siluetă zveltă, robustă și fluentă în timp ce la interior designeriii Ssangyong au conceput  un habitaclu foarte spațios, cu un stil modern, bogat în spații de depozitare, facilitând accesul la echipamente IT și pregătit să satisfacă exigențele proprietarilor.

 

Tivoli va beneficia de cea mai modernă tehnologie disponibilă în segmentul său, pilot automat adaptiv, sistem de avertizare al părăsirii benzii de rulare, electronică Start-Stop, pornire fără cheie, panou de bord LED cu iluminare de fundal în cinci culori opționale, scaunul șoferului ventilat etc.

Pentru noul model Tivoli, Ssangyong a dezvoltat două motoare noi, 1,6 litri diesel și 1,6 litri benzină, care vor fi conectate la transmisii manuale sau automate cu 6 trepte, noul model fiind disponibil și în versiune cu tracțiune 4x4.

Dincolo de designul modern și tehnologiile de vârf ce echipează noul Tivoli, robustețea modelelor Ssangyong, fiabilitatea transmisiei pe lanț și performanțele în off-road sunt atuuri cu care Ssangyong susține intrarea în piață a noului SUV care din ianuarie 2015 va putea fi comandat și în reprezentanțele Ssangyong din România.

 

Producția noului Tivoli va începe în ianuarie 2015 pentru piața coreeană în timp ce primele exemplare destinate cumpărătorilor europeni vor părăsi linia de producție din martie 2015.